Liga Mistrzów 2024/25

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Bart985

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 20 lutego 2025, 00:35

Oooo, 4 nawrót syndromu allegriowskiego, jaki to był dobry, czego by teraz nie zrobił i jakby to nie wyglądało.

Nadal będę twierdził, że skoro Partacz dostał 3 lata przy uwaleniu ekipy w fazie grupowej LM (chyba pierwszy raz w historii przegrywając 5 spotkań z 6?) i wynikach gorszych od Pirlo to Motta może nie wygra Pucharu Europy, tu trochę puściłem oko do starych multikonciarzy, ale zasługuje na kolejne sezony.

I jeden mecz tego nie zmieni. Tak jak wymiana managerów co roku.
:dontknow:

Obrazek
Anelson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 16 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 20 lutego 2025, 00:48

Bart985 pisze: 20 lutego 2025, 00:35 Oooo, 4 nawrót syndromu allegriowskiego, jaki to był dobry, czego by teraz nie zrobił i jakby to nie wyglądało.

Nadal będę twierdził, że skoro Partacz dostał 3 lata przy uwaleniu ekipy w fazie grupowej LM (chyba pierwszy raz w historii przegrywając 5 spotkań z 6?) i wynikach gorszych od Pirlo to Motta może nie wygra Pucharu Europy, tu trochę puściłem oko do starych multikonciarzy, ale zasługuje na kolejne sezony.

Mhm. Żyj sobie w nadziei, że Amator-motta gadający głupoty gorsze od Michniewicza będzie w stanie choćby dotknąć sukcesów nazywanego przez Ciebie "Partacza". Nie wyszliśmy z grupy LM(na stare czasy licząc), oddaliśmy Superpuchar Włoch, oddaliśmy Serie A(a mamy luty), mamy równe z kilkoma ekipami szanse na top 4 i Ty - śmiesz wręcz takie rzeczy wypisywać? Przypomnij mi z kim "Partacz" grał w fazie grupowej, przypomnij jakim składem, przypomnij co zrobił na wiosnę i odśwież w pamięci co za cuda zarząd nie odwalał latem. Robimy Mercato na średniaka ligi włoskiej od lat. Teraz raptem się poruszyliśmy na coś "extra" bo trzeba zmian, bo allegri zły i najgorszy śmieć z "gówna" człek i trzeba dać wielkiemu Thiago wzmocnienia... Zawsze od lat oddajemy fajowych, super zawodników za free. Ściągamy jakiegoś dziadka lidera bo np. zdobył mistrzostwo świata, a potem okazuje się ,że w barwach Juventusu to lepszy był Dybala i w sumie daliśmy ciała jak w przypadku Pogby, Luiza, czy Koopmeneirsa. Większości decyzji ostatnich lat nigdy nie zrozumiem. Allegri był kozłem ofiarnym - ukrzyżowanym na forum, w głowach ludzi. Fajną zasłoną dymną dla prawdziwych problemów tego klubu. Najgorsze i najbardziej chore w tym wszystkim jest to, że wg mnie wydawał się jedyną osobowością, która próbowała rozpaczliwie coś z tym gówno-klubem osiągnąć. Zarządzanym przez pół-mózgich idiotów z pieniędzmi chorym dziado-tworem bez koncepcji - niczym dzieci rozwalającymi klocki i przewracającymi je w nadziei na zmianę sytuacji. Tu się od zwolnienia Allegriego wszystko zmienia na olbrzymi minus. Równia pochyła, zero koncepcji.

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 20 lutego 2025, 07:27

marcinek pisze: 19 lutego 2025, 07:38 ale blamanż włoskich ekip, mam nadzieję że dzisiaj nie pójdziemy i my tą drogą ;P
jednak dołączyliśmy do grona drużyn które chcą skupić się na Serie A :happy:

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 20 lutego 2025, 09:24

Obrazek

Dawniej Virus[Mauro].
nawimundo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 20 lutego 2025, 13:04

Bart985 pisze: 20 lutego 2025, 00:35 Nadal będę twierdził, że skoro Partacz dostał 3 lata przy uwaleniu ekipy w fazie grupowej LM (chyba pierwszy raz w historii przegrywając 5 spotkań z 6?) i wynikach gorszych od Pirlo to Motta może nie wygra Pucharu Europy, tu trochę puściłem oko do starych multikonciarzy, ale zasługuje na kolejne sezony.

Po co powtarzać te same błędy i trzymać Dyzmę, kiedy ten nie ma tak ogromnego kontraktu jak beton, a to było przyczyną, że nie dało się tak łatwo go pozbyć? Motta sobie nie radzi, nie ma wyników i nie zasługuje na żadne trzy lata, tylko na dyscyplinarne wy**erdolenie za bezjajeczność, decyzje kadrowe i wypowiedź po meczu z PSV, że zagrałby tak samo jeszcze raz i nie zmieniłby nic.

Maplu90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 138 razy
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 20 lutego 2025, 13:16

nawimundo pisze: 20 lutego 2025, 13:04
Bart985 pisze: 20 lutego 2025, 00:35 Nadal będę twierdził, że skoro Partacz dostał 3 lata przy uwaleniu ekipy w fazie grupowej LM (chyba pierwszy raz w historii przegrywając 5 spotkań z 6?) i wynikach gorszych od Pirlo to Motta może nie wygra Pucharu Europy, tu trochę puściłem oko do starych multikonciarzy, ale zasługuje na kolejne sezony.

Po co powtarzać te same błędy i trzymać Dyzmę, kiedy ten nie ma tak ogromnego kontraktu jak beton, a to było przyczyną, że nie dało się tak łatwo go pozbyć? Motta sobie nie radzi, nie ma wyników i nie zasługuje na żadne trzy lata, tylko na dyscyplinarne wy**erdolenie za bezjajeczność, decyzje kadrowe i wypowiedź po meczu z PSV, że zagrałby tak samo jeszcze raz i nie zmieniłby nic.
Uwielbiam to kiedy ktoś pisze o <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Motty (sam go coraz mniej toleruje) ale kogo mielibyśmy w jego miejsce zatrudnić?

"Sono un ultrà bianconero,
E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."
⚪️⚫️
nawimundo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 20 lutego 2025, 14:39

Igor Tudor do końca sezonu 😎

A po sezonie przestać bawić się w półśrodki.

piterjuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 20 lutego 2025, 16:00

Aktualnie nie ma gry, nie ma taktyki, nie ma schematów, więc faktycznie zespół jest bez trenera. Niezależnie od tego kto Mottę zastąpi do końca sezonu, gorzej nie będzie.
Pisałem w połowie stycznia, że Motta jest do pilnego zwolnienia. Przed meczem z PSV pisałem, że dziwię się zachwytom po meczu z Interem. Wygrana była na farcie, farcie polegającym na braku skuteczności inteterczyków w pierwszej połowie.
Można Giuntoliego obwiniać o takie a nie inne transfery, można sztab medyczny obwiniać o długie leczenie kontuzjowanych, można trenerów od przygotowania fizycznego obwiniać o kontuzje mięśniowe, ale za schematy gry, taktykę pełną i wyłączoną odpowiedzialność ponosi trener.
Allegri obrzydził mi piłkę, regularnie kompromitował siebie i drużynę. Teraz Motta jest jego "godnym następcą".

woe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 21 lutego 2025, 17:58

A mielibyśmy takie ciekawe mecze…

Obrazek

Obrazek
Volto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 39 razy

Nieprzeczytany post 24 lutego 2025, 18:00

Raczej przytyk do kolegów Milanistów. Znów 'na szczęście' ktoś zabrał nam cały fejm...

Distant Dreamer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 79 razy

Nieprzeczytany post 24 lutego 2025, 18:24

Volto pisze: 24 lutego 2025, 18:00

Raczej przytyk do kolegów Milanistów. Znów 'na szczęście' ktoś zabrał nam cały fejm...
Zasłużyliśmy na miano największych frajerów. W przeciwieństwie do Atalanty i Milanu my graliśmy 11 zawodnikami, a ogrywały nas jakieś emeryty De Jong i Perisic, też jeszcze sędzia nam trochę pomógł a nie przeszkodził jak Atalancie w 1 meczu.

I po co Włochom te 5 miejsc jak i tak z nich nie umieją korzystać ?

Volto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 39 razy

Nieprzeczytany post 24 lutego 2025, 22:21

Distant Dreamer pisze: 24 lutego 2025, 18:24
Zasłużyliśmy na miano największych frajerów. W przeciwieństwie do Atalanty i Milanu my graliśmy 11 zawodnikami, a ogrywały nas jakieś emeryty De Jong i Perisic, też jeszcze sędzia nam trochę pomógł a nie przeszkodził jak Atalancie w 1 meczu.

My graliśmy w 11, a oni w 10 bo tak wylosowali? :prochno: Z jakiegoś powodu nie kończyli w komplecie. I tak - dwumecz z PSV to powód do wstydu, jednakże Ata z Brugią to x2, natomiast słabiutki Feyenoord eliminujący Milan to już cyrk po całości. Może i zasłużyliśmy na miano największych frajerów, ale nimi nie zostaliśmy, przebito nas - miejsce trzecie ;)

Oldfan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 103 razy
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 25 lutego 2025, 17:36

Tylko my mogliśmy przegrać i 5:1 albo lepiej a tam drużyny odpadły, ale gniotły rywali. ale trzeba usprawiedliwiać trenera - proste.

Max by na spokojnie wygrał ten dwumecz i myślę, że nawet hejterzy to wiedzą.

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 15 razy
Otrzymał podziękowanie: 37 razy

Nieprzeczytany post 25 lutego 2025, 18:26

Maks był za cienki na Maccabi, myślę że nawet jego fanboje to wiedzą.

Juvefanatp

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 lutego 2025, 19:14

Max nie dostałby się do strefy barażowej po fazie ligowej LM. Jest to dosyć oczywiste i myślę, że nawet juvepolandowskie trolle to wiedzą.

ODPOWIEDZ