Serie A 17/18 (27): Lazio 0-1 JUVENTUS F.C
- wagner
- Juventino
Teraz dostaniecie sraczki
Podoba mi się, że w taki właśnie sposób zrewanżowaliśmy się Lazio
i to tyle bo dziś obie drużyny grały na remis.

Podoba mi się, że w taki właśnie sposób zrewanżowaliśmy się Lazio

kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- Vego
- Juventino
Niech najlepszym podsumowaniem Khediry będzie rozpaczliwe wybicie w końcówce meczu, kiedy Lazio rzuciło się wszystkimi siłami. Zamiast podać do osamotnionego Costy wybił na aut. Douglas nie mógł się temu nadziwić i chyba już do końca spotkania trzymał się za głowę! 

- CzeczenCZN
- Juventino
Wiesz, cudy tak hurtem pod rząd się nie zdarzają. Minusem tej wygranej w doliczonym czasie jest to, że zawodnicy będą zmęczeni, ponieważ cały mecz walczyli.Nicram_93 pisze:Tylko cud nas uratował, ale poza tym masakra. Jesteśmy kompletnie bez formy. Jeśli w środę nie wydarzy się kolejny cud nie widzę szans z Tottenhamem.
Radość jest - z 3pkt. (Tylko z tego) - ale po chwili przychodzi konsternacja, że z taką grą z Tottenhamem łatwo nie będzie...
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Panie Inzaghi, tak się właśnie kończy granie na remis z ogórkami na własnym stadionie. Jeden farfocel i przegrana! 
Od nowego sezonu, w pierwszej kolejności nie chcę oglądać w Juve Khediry i Mandzukicia, w drugiej kolejnosci Sturaro i Lichsteinera, w trzeciej Asamoaha. Żeby osiągnąć to pierwsze, potrzebna jest zmiana trenera.
PS: Romo, wierzymy!

Od nowego sezonu, w pierwszej kolejności nie chcę oglądać w Juve Khediry i Mandzukicia, w drugiej kolejnosci Sturaro i Lichsteinera, w trzeciej Asamoaha. Żeby osiągnąć to pierwsze, potrzebna jest zmiana trenera.
PS: Romo, wierzymy!
Ostatnio zmieniony 03 marca 2018, 20:05 przez Marat87, łącznie zmieniany 1 raz.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Fart czy nie, to suma szczęścia równa się zero. Tak jak napisałeś Dybala zrehabilitował się za zmarnowanego karnego w Turynie. Teoretycznie w obu meczach z Lazio powinny być remisy, co punktowo byłoby gorsze niż porażka i zwycięstwo (2 pkt przy remisach i 3 przy drugiej opcji).ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ależ dziki fart - Ufff! Odebraliśmy sobie z nawiązką to czego nie wzięliśmy w Turynie. Konkretnie Dybala nie wziął.
Ufffff!!!!!!
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Pytałem zwykłych ludzi, nie lekarzyKamex22 pisze:Jako lekarz muszę Cię wyprowadzić z błędu. Np siatkówczak to nowotwór okaSila Spokoju pisze:Słyszeliście kiedyś żeby ktoś dostał raka oczu ? Nie ?.![]()
#allegriout powinni byli go wymienić w wakacje. Cały sezon tylko marazm widać. Mam wrażenie że to pokłosie ostatniego finału LM...

Dybala podpiął respirator pod Juventusu.
Allegri musi odejść. Ten człowiek jest już w Juve skończony. Choćby miał zdobyć potrójną koronę w tym sezonie (chociaż mam jakieś dziwne wrażenie, że ten sezon skończymy z niczym, ustępując Napoli, Milanowi i jeśli nie Tottenhamowi to kolejnemu zespołowi na jaki trafimy w LM) nie chcę go już więcej oglądać i jego kunktatorstwa.
Ostatnio zmieniony 03 marca 2018, 20:05 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- jakku1
- Juventino
Bardzo, bardzo nudny mecz, w ktorym zadecydywal blysk geniuszu Dybali
. Szczerze, to okolo 75 minuty prawie usnalem i wydaje mi sie, ze w drugiej polowie ani Lazio, ani my nie oddalismy celnego strzalu.
Na Khedire juz nie moge patrzec, Mandzukic dzisiaj rowniez kompletnie sobie nie radzil, Asamoah kupa bledow w pierwszej polowie. Pochwalic musze jednak caly blok defensywny - bardzo dobrze radzili sobie z "atakami" Lazio.
Strasznie sie ciesze, ze Dybala zdobyl te bramke. Moze znow wejdzie w tryb "turbo" i calej druzynie bedzie sie gralo lzej.
Teraz to nawet moze obejrze z tego wszystkiego spotkanie Napoli z Romą
.

Na Khedire juz nie moge patrzec, Mandzukic dzisiaj rowniez kompletnie sobie nie radzil, Asamoah kupa bledow w pierwszej polowie. Pochwalic musze jednak caly blok defensywny - bardzo dobrze radzili sobie z "atakami" Lazio.
Strasznie sie ciesze, ze Dybala zdobyl te bramke. Moze znow wejdzie w tryb "turbo" i calej druzynie bedzie sie gralo lzej.
Teraz to nawet moze obejrze z tego wszystkiego spotkanie Napoli z Romą

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- juvemaroko
- Juventino
Mam nadzeje ze ta wygrana zmotywuje naszych do walki na Wembley.
Za duzo tych kontuzje i na dodatek Mandzur wygladal jakby zagral z kontuzja badz bedac chory.
Za duzo tych kontuzje i na dodatek Mandzur wygladal jakby zagral z kontuzja badz bedac chory.
- PlanetJuve
- Juventino
Ja mam inne pytanie- czy nasi nigdy nie oglądają rozegranych meczy wspólnie??Pluto pisze:Do czego to doszło żebym nie potrafił się cieszyć z gola w doliczonym czasie na wagę zwycięstwa.![]()
Wniosek po tym co prezentujemy jest tylko jeden - zamęczamy i zarzynamy się na treningach tylko po to żeby być zamęczonym na boisku. Kto grał w tygodniu mecz w wysokim tempie z dogrywką, my czy Lazio?!
Pytanie pomocnicze - kto będzie wyglądał lepiej pod względem fizycznym w Londynie?
Przecież na miejscu Mandzukicia, Khediry ale i kilku innych zapdł bym sie ze wstydu przed kolegami.
- dzodzik
- Juventino
Cieszy wygrana, są nadzieje, że Dybala się przebudził. Reszta to dno i 100 metrów mułu. Nawet zachowanie kolejnego czystego konta nie cieszy, bo po prostu wynika to ze słabości rywali w Serie A niż naszej super gry w obronie. A za komentarz do meczu niech świadczy to, że usnąłem koło 60 minuty i obudziłem się koło 85 :rotfl:
"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"