LM 17/18 (gr. D) [5]: JUVENTUS F.C 0-0 Barcelona
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Przyczepiliście się do Higuaina. Ten gość żyje z podań i akcji, których u nas nie ma. Gra Juventusu to dogranie na skrzydło i cofnięcie do tyłu. Niestety Gonzalo w takim przypadku nic nie zrobi.
Allegri zajechał tę drużynę. Zero schematów (chociaż w sumie jest jeden - dogranie na skrzydło i niech się dzieje co chce) i zero jakiekolwiek wizji na rozegranie, jakiś element zaskoczenia.
Teraz czas na przerwę i motywującą przemowę Allegriego
Allegri zajechał tę drużynę. Zero schematów (chociaż w sumie jest jeden - dogranie na skrzydło i niech się dzieje co chce) i zero jakiekolwiek wizji na rozegranie, jakiś element zaskoczenia.
Teraz czas na przerwę i motywującą przemowę Allegriego
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Bobby X
- Juventino

- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Nie oglądaj na tvn :hellyes:Ivory pisze:A komentatorzy w reżimowej telewizji spuszczają się nad cyniczną Barceloną.
Nieporadność Huguaina czy to w meczach przeciwko FCB czy Realowi widoczna gołym okiem.
- juvemaroko
- Juventino

Pewnie Messi wejdzie w drugiej polowie i cos pyknie bo bedzie mu sie chcialo dogonic Ronolda w ich wyscig o najwiecej goli w LM.
Musimy sie obudzic i cos strzelic w drugiej polowie.
Matuidi za Khedira i niech zagra Mario z Higuiana moze on cos pokaze z przodu.
Barcelona jest lepsza mimo ze nie graja w pelnich obrotach, oby w drugiej polowie nie szarozowali.
Sporting wygrywa wiec bedziemy musieli zagrac o cos w Grecji i nie bedziemy mogli sobie pozwolic na porazka bo moze byc pubudka z reka w nocniku.
Musimy sie obudzic i cos strzelic w drugiej polowie.
Matuidi za Khedira i niech zagra Mario z Higuiana moze on cos pokaze z przodu.
Barcelona jest lepsza mimo ze nie graja w pelnich obrotach, oby w drugiej polowie nie szarozowali.
Sporting wygrywa wiec bedziemy musieli zagrac o cos w Grecji i nie bedziemy mogli sobie pozwolic na porazka bo moze byc pubudka z reka w nocniku.
- Sila Spokoju
- Juventino

BTW Strasznie szkoda Buffona, bo w tym sezonie odejdzie z niczym.
Brak awansu z reprezentacja.
Brak pucharów z Juve.
Marne to zakończenie kariery :doh:
Brak awansu z reprezentacja.
Brak pucharów z Juve.
Marne to zakończenie kariery :doh:
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- lenor
- Juventino

- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 31 razy
Higuain Higuain, od dzis wiadomo, ze bez podan w polu karnym on nie istnieje?. W monencie doskamuje do niego 3 rywali i po ptokach. Nie mamy schemtow ofensywnych, probowalismy skrzydlami ale dlugo nie zajelo im rozpracowaniw tego.
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2017, 21:46 przez lenor, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojczech7
- Juventino

<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
Przyjemniejsza dla oka niż zazwyczaj, bo bez Mandżukicia, ale nadal <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
Bukol może mieć problemy z doczyszczaniem monitora, taka kontrola...
—-
Ten sezon trzeba jakoś przeboleć i modlić się, żeby w przyszłym przejął drużynę jakiś trener chcący grać w piłkę, a nie w szachy.
Przyjemniejsza dla oka niż zazwyczaj, bo bez Mandżukicia, ale nadal <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
Bukol może mieć problemy z doczyszczaniem monitora, taka kontrola...
—-
Ten sezon trzeba jakoś przeboleć i modlić się, żeby w przyszłym przejął drużynę jakiś trener chcący grać w piłkę, a nie w szachy.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- jackop
- Juventino

- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 84 razy
Matko Bosko Częstochowsko CZO TEN KŁADRADO?
Nawet Maks popuścił jak oglądał.
Przeciętny remis, Bukol pewnie świętuje.
Przeciętny remis, Bukol pewnie świętuje.
Nie chce mi się robić kolejnego memaBukol87 pisze:Pewne 3 punkty.
Zapiszcie sobie.
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2017, 22:40 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Sila Spokoju
- Juventino

Chyba czas sobie zrobić przerwę od drużyny Allegriego
Conte proszę wróć
Conte proszę wróć

- Pluto
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Najgorszy mecz tej edycji LM stał się faktem.
Szkoda tej "klasowej światy interwencji" z końcówki.
Costa znowu świetnie a Higuain...
Największy plus tego spotkania to było te parę minut Bentancura, chłopak talentem do kopania piłki przewyższa całą drużynę, może z wyjątkiem Costy.
Allegri pewnie będzie miał mokre sny na temat tego 0:0, jego sól futbolu. W autobiografii pewnie poświęci mu najwięcej stron, mecz idealny.
Szkoda tej "klasowej światy interwencji" z końcówki.
Costa znowu świetnie a Higuain...
Największy plus tego spotkania to było te parę minut Bentancura, chłopak talentem do kopania piłki przewyższa całą drużynę, może z wyjątkiem Costy.
Allegri pewnie będzie miał mokre sny na temat tego 0:0, jego sól futbolu. W autobiografii pewnie poświęci mu najwięcej stron, mecz idealny.
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2017, 22:42 przez Pluto, łącznie zmieniany 2 razy.
calma calma
- Nicram_93
- Juventino

- Podziekował: 69 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Mecz bez większej historii, obie drużyny zadowolone z remisu. Niestety to wszystko na co nas stać na ten moment, póki co poprawy nie widać po za tym, że dzisiaj było widać przez cały mecz koncentrację w obronie. Cuadrado przyprawia o palpitację serca.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.