Koszulka 17/18
- kimi88
- Juventino
W nawiązaniu jeszcze do wyglądu nowej domowej koszulki i zdjęć rzekomo z indonezyjskiego sklepu adidasa, to nie jestem jeszcze przekonany, ze koszulka na 100% będzie tak wyglądać. Tzn. zasadniczo wzór pasów i sposób wkomponowania Jeepa pewnie nie będą się różnic, ale detale koszulki, jak kołnierzyk, herb i umieszczone nad nim gwiazdki, logo adidasa juz tak. Patrząc na zmieszczone tu zdjęcia koszulki trzymanej przez tego sympatycznego Azjatę, mam wrażenie, że nie jest to jednak oryginalny produkt, a jedynie podróbka wykonana na podstawie przecieków dotyczących oficjalnych strojów. Nie wierze, że koszulki sa juz w oficjalnej sprzedaży w Azji, wystarczy wejśc na stronę indonezyjskiego adidasa, żeby przekonac się, że nie mozna zamówic takiej koszulki, a jedynie te z aktualnego sezonu. Watpię, aby Adidas i Juventus pozwoliły na coś takiego jak wprowadzanie nowego produktu do sprzedaży w różnych terminach.

"(...)O brzasku zjeżdżałem pod ziemię. Nocami zaś patrzyłem z okna w czerwone lampy sygnalizacyjne wieży szybowej i wspominałem Kraków."
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Podróby to już można w rożnych miejscach kupować.Poprostu pisze:W Sydney można już kupić nową koszulkę.
klik
http://www.adidas.com.au/juventus
- mnowo
- Qualità Juventino
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
no ta żółta strasznie biedna, i jeszcze mi CFC przypomina
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?