Serie A 15/16 (2): Roma 2-1 JUVENTUS
- PlanetJuve
- Juventino
2 porazki to my mielismy na koncie w lutym/marcu co jest grane :shock:
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Wiec omineło Cie 10 minut w której gralismy lepiej w osłabieniu.Cabrini_idol pisze:Wiecie co ? Pierwszy raz od 4 lat wyłączyłem mecz od 60 minuty. Nie mogłem na to patrzeć. Nie mam nawet pół pozytywu z tego meczu . TRAGEDIA>
Przyjada to Turynu to w pełni zdrowym składzie przyjmą od nas 3 i pojadą do domu.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- MCL
- Juventino
Oto co się dzieje, jak drużyna traci kręgosłup w jednym mercato. Jednego topa można zastąpić tylko drugim.
Totalna tragedia
Totalna tragedia

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- zabekmj23
- Juventino
dokładnie w punkt z Pogba gość nie udźwignie tej 10!!!!Jest za młody...Poprostu pisze:To będzie emocjonujący sezonNo to Sandro zobaczymy szybciej, niż wszyscy przypuszczali
Pogbe chyba miażdży presja bo gra tragicznie. Brawo Roma bardzo dobry mecz z ich strony. Forza JUVE :juve:
Sam sobie nałożył to brzemię....
Meczu nawet nie komentuje bo jest dramat ale podobno nie potrzeba rozgrywającego.
Wejście w sezon TRAGICZNE!!!!
Liderów brak.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Powiem tak, nasi odzwyczaili nas od takiej kaszany, którą od sparingów prezentują. Jak się szybko nie ogarną to będzie tragedia. Buffon najlepszy, reszta z kupa w majtach, ogólnie nie widziałem takiej zadziorności u naszych jak dawniej, tak jakby duch zwycięstw umarł.
Ten mecz pokazał ile Juve znaczy bez Vidala, Teveza i Pirlo.
Allegri w tym sezonie chyba chce bić niechlubne rekordy
Ten mecz pokazał ile Juve znaczy bez Vidala, Teveza i Pirlo.
Allegri w tym sezonie chyba chce bić niechlubne rekordy

- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wystarczyło zmienić taktykę i efekty same przyszły nawet grając w 10...
Max nie kombinuj chłopie tylko graj tym czym umiesz najbardziej.
Max nie kombinuj chłopie tylko graj tym czym umiesz najbardziej.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2015, 20:00 przez Moonk, łącznie zmieniany 2 razy.
Wiem że to dopiero początek sezonu, ale mam ochotę trochę spanikować...
Kiedy ostatnio tak zaczęliśmy sezon ??
A co do meczu to w 100% zawinił allegri. Po co to 3-5-2 ? I to z tak drewnianym środkiem pomocy. Dlaczego Padoin gra kosztem dużo lepszego Pereyry? Potrafiliśmy im strzelić gola w 10, trzeba było tylko lepszy skład wystawić i nie grać 3-5-2. Pierwsza połowa to wogóle jakiś kosmos, zero chęci, ambicji.
Kiedy ostatnio tak zaczęliśmy sezon ??
A co do meczu to w 100% zawinił allegri. Po co to 3-5-2 ? I to z tak drewnianym środkiem pomocy. Dlaczego Padoin gra kosztem dużo lepszego Pereyry? Potrafiliśmy im strzelić gola w 10, trzeba było tylko lepszy skład wystawić i nie grać 3-5-2. Pierwsza połowa to wogóle jakiś kosmos, zero chęci, ambicji.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2015, 20:00 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- wojczech7
- Juventino
Meczu całego nie widziałem, za co podziękować należy stacji Eleven, która - póki co - jest jakimś niesmacznym żartem. Najpierw komentarz rumuński do 25 minuty meczu, później przerwanie transmisji w okolicach 50... WTF?
Tak czy inaczej - wpier**l w pełni zasłużony. Padoin zawsze spoko, ale weźmy się już nie wygłupiajmy z graniem nim w pierwszym składzie... :facepalm2:
Będzie bolało nie raz w tym sezonie, zanim ta nowa drużyna zatrybi.
Tak czy inaczej - wpier**l w pełni zasłużony. Padoin zawsze spoko, ale weźmy się już nie wygłupiajmy z graniem nim w pierwszym składzie... :facepalm2:
Będzie bolało nie raz w tym sezonie, zanim ta nowa drużyna zatrybi.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."