Serie A 13/14 (12): JUVENTUS 3-0 Napoli
- strong return
- Juventino
Mogło być wyżej. I powinno. Choćby sytuacja Vidala. I jeszcze pare w pierwszej połowie. Od meczu z Genuą widać, że niezależnie od ustawienia coś gramy w ataku. To widać wyraźnie, ale gra obronna troche brakuje mi tutaj spokoju, przy niefarcie ten mecz mógł się inaczej potoczyć. Hamsikiem za to się nasi dobrze zaopiekowali. Ogbonna na razie się nie spłaca i tu chodzi o całokształt, nie tylko o kartkę.Ogólnie dobry mecz, piękne bramki, Pirlo wraca do żywych, aczkolwiek dziś miał sporo miejsca. Napoli chyba ciężko odchorowalo mecz w LM, ciężkie treningi Antka jednak czasem popłacają.
Już tylko 1 pkt. I mam nadzieję, że ta pewna wygrana nad drużyną na poziomie LM, da kopa mentalnego i skończy się to frajerzenie w LM. Zresztą musi.
Już tylko 1 pkt. I mam nadzieję, że ta pewna wygrana nad drużyną na poziomie LM, da kopa mentalnego i skończy się to frajerzenie w LM. Zresztą musi.
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2013, 23:08 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- annihilator1988
- Juventino
Zapewne dostanie szansę podczas meczu z Livorno, które nie wolno lekceważyć. W meczu z interem pokazali, że potrafią grać w piłkę. Swoją drogą zastanawiam się co czują kibice Milanu widząc, jak istotnym zawodnikiem jest Pirlo dla sukcesów "Starej Damy"Mate.G pisze:Sędzia miał tupet, najpierw zachował sie jak drewno i piłka się od niego odbiła a potem czerwo dla Ogbony.
Fajny mecz, dobra atmosfera.
Conte i jego wykop piłki![]()
Ogólnie to ja osobiście do nikogo nie mogę się przyczepić, szkoda mi tylko, że Fabio gra tak krótko

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Sorek21
- Juventino
I pomyśleć że ostatnie świetne wyniki przez hattrick Rossiego... Zimny prysznic dał nam porządnego kopa do przodu. Roma już łapię zadyszkę a Juve dopiero się rozpędza. Pogba jest bezcenny tak samo jak Vidal.
- Nedved1983
- Juventino
co za wieczór!!!! do bramki na 2:0 cały czas chodziłem z nerwów wokół tv. bałem się powtórki z meczu z realem, tam też oddaliśmy inicjatywę w 2 połowie i się to na nas zemściło. napoli w 1 połowie oddało tylko 1 celny strzał
w Milanie mają wesoło, pozbyli się Pirlo, on strzela i zdobywa kolejne trofea, a oni idą na coraz większe dno
Buffon jak za najlepszych czasów, kilka razy widziałem już piłkę w siatce.
szkoda czerwa no ale takie życie. widać na następny mecz Caceres wróci do środka defensywy skoro aż 2 naszych pauzuje.
poza meczem z Lazio w lidze chyba nasz najlepszy mecz w tym sezonie
i 4 mecz na 0 z tyłu 
kolejna bramka Llorente, kolejny dobry mecz Teveza, nasz atak wreszcie działa poprawnie
tylko ta skuteczność...
Pogby nie sprzedawać i nie oddawać, za żadne pieniądze!!!!

w Milanie mają wesoło, pozbyli się Pirlo, on strzela i zdobywa kolejne trofea, a oni idą na coraz większe dno

Buffon jak za najlepszych czasów, kilka razy widziałem już piłkę w siatce.
szkoda czerwa no ale takie życie. widać na następny mecz Caceres wróci do środka defensywy skoro aż 2 naszych pauzuje.
poza meczem z Lazio w lidze chyba nasz najlepszy mecz w tym sezonie

kolejna bramka Llorente, kolejny dobry mecz Teveza, nasz atak wreszcie działa poprawnie

Pogby nie sprzedawać i nie oddawać, za żadne pieniądze!!!!

Ostatnio zmieniony 10 listopada 2013, 23:01 przez Nedved1983, łącznie zmieniany 1 raz.
- mazi12
- Juventino
Zagraliśmy świetny mecz. Każdy z naszych chyba dzisiaj miał dobry dzień. Wreszcie atak spełnia oczekiwania! Współpraca Apacza z Ll jest coraz lepsza. Po bramce Pirlo nie wierzyłem, że można strzelić coś ładniejszego, ale mamy przeciez Pogbe
Brawo Juve i oby tak dalej!

- mibor
- Juventino
- koki90
- Juventino
Będący jeszcze niedawno w dołku formy Pirlo i Buffon pokazali się dziś znów od tej najlepszej strony i aż żal przerwy na reprezentacje, bo cała drużyna się rozkręca. Cieszy kolejne czyste konto, widać że buduje to nie tylko pewność siebie Buffona, ale i całej defensywy.
Gol Pogby genialny. Ostatnio błyszczał może co jakiś czas pojedynczymi zagraniami, mam nadzieję, że ten gol doda mu pewności siebie i będzie coraz lepiej.
Mimika Buffona bezcenna. Kolejny raz facet jedną miną potrafi stać się kwintesencją sytuacji na boisku.
Gol Pogby genialny. Ostatnio błyszczał może co jakiś czas pojedynczymi zagraniami, mam nadzieję, że ten gol doda mu pewności siebie i będzie coraz lepiej.
Mimika Buffona bezcenna. Kolejny raz facet jedną miną potrafi stać się kwintesencją sytuacji na boisku.
- gucio_juve
- Juventino
Dokładność podań głową, podczas wygrywania pojedynków w powietrzu przez Llorente jest niesamowita.
- deszczowy
- Juventino
Hmm. Wczoraj skromne 1-0 brałbym w ciemno, a tu proszę. Pytanie tylko, czy Juve zagrało tak dobrze, czy Napoli nas trochę zlekceważyło? Ale skłaniam się ku pierwszej opcji.
- SKAr7
- Juventino
Nie rozumiem o czym piszesz. Ta "impotencja" dała nam dziś, o ile dobrze pamiętam, szybkie otwarcie spotkania oraz 200% szansę dla Bonucciego. Nie mówiąc o tym, że takie wykonanie rożnego zaczyna zamek i daje nam pewną piłkę, a Napoli szczególnie w pierwszej połowie miało strasznie problemy z wyjściem spod naszego zamka. Oraz znacznie zmniejsza szansę kontry, a mieliśmy dziś szybkie Napoli za przeciwnika.zahor pisze: impotencji Juventusu przy tym stałym fragmencie gry.
Vidal dokonał dziś jakiejś podmiany duchowej z Marchisio. Nie dość, że niesamowity jego mecz jeśli chodzi o asekurację partnerów (Isla z Pogbą mogli sobie gubić piłki ile razy tylko chcieli bo on zawsze był obok) to jeszcze sytuacja wypracowana i wykończona z iście księciuniowską gracją.
Nie jestem w stanie dojrzeć innego powodu, niż ten jeden dzień mniej odpoczynku ze strony Napoli, na który narzekał Benitez. Po mojemu myślał, że chłopaki nie dadzą rady przez 90 minut latać za Pirlo, więc na 45 minut go odpuszczą i w drugiej połowie spróbują odrobić ewentualne straty. Intensywność Napoli zaraz po gwizdku rozpoczynającym drugą połowę na to wskazuje. Mogli i powinni wyrównać ten mecz, a potem wydarzyć mogło się już wszystko.mibor pisze:Taki taktyk jak Benitez nakazal odposzczenie Pirlo w 1 połowie szok !
BTW. sędzia przy drugiej kartce dla Ogbonny :doh: :doh: :doh:
- Ein
- Juventino
Czasami są takie mecze, że nic nie wychodzi, bo przeciwnik nie pozwala. Czasami to spotyka Juventus, a dzisiaj spotkało południowców.
Ładny mecz i piękne bramki
Szczególnie po przeczytaniu biografii Conte - kurna, oby to trwało jak najdłużej.
Ładny mecz i piękne bramki

Szczególnie po przeczytaniu biografii Conte - kurna, oby to trwało jak najdłużej.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."