Trofeo TIM 2013: JUVENTUS - Milan | Sassuolo - JUVENTUS
- grande amore
- Juventino
Cos mi sie jeszcze przypomnialo, ciekawostka taka - Sassuolo zastapilo Inter w tym turnieju.
@down:
to byla raczej taka delikatna ironia :-P
@down:
to byla raczej taka delikatna ironia :-P
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2013, 13:57 przez grande amore, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Nie wiem czy to ironia czy nabijanie postów, ale podejrzewam, że nie ma na forum osoby, która o tym nie wiedziała...grande amore pisze:Cos mi sie jeszcze przypomnialo, ciekawostka taka - Sassuolo zastapilo Inter w tym turnieju.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Szkoda tylko, że przy tym "mają wszystko" brakuje umiejętności. Wielce prawdopodobne, że już w przyszłym roku będą się żegnać z Serie A.grande amore pisze: Aha, zebyscie sie przypadkiem nie zdziwiliChyba obaj wczoraj widzieliscie jak zapierniczali na pelnym gazie po boisku. Maja wszystko. Ambicje, szybkosc, zwrotnosc, sa mocno zmotywowani. Ino karnych strzelac nie potrafia (nie oni jedni, zreszta
).
ReinerJuve pisze:Nie wiem czy to ironia czy nabijanie postów, ale podejrzewam, że nie ma na forum osoby, która o tym nie wiedziała...grande amore pisze:Cos mi sie jeszcze przypomnialo, ciekawostka taka - Sassuolo zastapilo Inter w tym turnieju.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ponieważ tradycja stanowi, że zwycięzca Trofeo TIM nie wygrywa w następującym sezonie scudetto, Inter profilaktycznie się wycofałgrande amore pisze:Cos mi sie jeszcze przypomnialo, ciekawostka taka - Sassuolo zastapilo Inter w tym turnieju.