Trofeo TIM 2013: JUVENTUS - Milan | Sassuolo - JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lipca 2013, 13:02

Cos mi sie jeszcze przypomnialo, ciekawostka taka - Sassuolo zastapilo Inter w tym turnieju.

@down:
to byla raczej taka delikatna ironia :-P
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2013, 13:57 przez grande amore, łącznie zmieniany 1 raz.

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
ReinerJuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 lipca 2013, 13:05

grande amore pisze:Cos mi sie jeszcze przypomnialo, ciekawostka taka - Sassuolo zastapilo Inter w tym turnieju.
Nie wiem czy to ironia czy nabijanie postów, ale podejrzewam, że nie ma na forum osoby, która o tym nie wiedziała... :prochno:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 24 lipca 2013, 13:21

grande amore pisze: Aha, zebyscie sie przypadkiem nie zdziwili :smile: Chyba obaj wczoraj widzieliscie jak zapierniczali na pelnym gazie po boisku. Maja wszystko. Ambicje, szybkosc, zwrotnosc, sa mocno zmotywowani. Ino karnych strzelac nie potrafia (nie oni jedni, zreszta :prochno:).
Szkoda tylko, że przy tym "mają wszystko" brakuje umiejętności. Wielce prawdopodobne, że już w przyszłym roku będą się żegnać z Serie A. :smile: Gdzie taki zespolik ma się pokazać, jak nie w Trofeo TIM? Biegali, biegali, tylko peszek, że się ich rywalom nie chciało. Ani Juventus, ani Milan nie pojechali na ten turniej po to, by rozegrać dobre zawody - to trenerzy mieli wyciągnąć odpowiednie wnioski.
ReinerJuve pisze:
grande amore pisze:Cos mi sie jeszcze przypomnialo, ciekawostka taka - Sassuolo zastapilo Inter w tym turnieju.
Nie wiem czy to ironia czy nabijanie postów, ale podejrzewam, że nie ma na forum osoby, która o tym nie wiedziała... :prochno:
:smile:

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 24 lipca 2013, 16:38

Ponieważ tradycja stanowi, że zwycięzca Trofeo TIM nie wygrywa w następującym sezonie scudetto, Inter profilaktycznie się wycofał :smile:

Zablokowany