Coppa Italia 12/13 (1/4): JUVENTUS 2-1 Milan
- Swider10
- Juventino
w końcówce przewaga Milanu... szkoda, że zszedł Seba no ale w weekend liga, Pirlo może coś uspokoi. Panowie strzelic tą jedną, jedyna, upragnioną bramke !!
Jeżeli karne to.. ? Ciężko mówić
Jeżeli karne to.. ? Ciężko mówić
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- ewerthon
- Juventino
To nie był szczęsliwy mecz dla... pumexa
- Giac jest gorszy na środku niż na skrzydle? Dzisiaj zagrał najlepiej.
- Giovinco nie potrafi robić przewagi w ważnych momentach? Strzela wyrównującą bramkę
Na koniec parodia piłkarza Vucinic jest najlepszy w dogrywce i gra wing-backa lepiej niż Lichtsteiner :-D
no offence oczywiście

- Giac jest gorszy na środku niż na skrzydle? Dzisiaj zagrał najlepiej.
- Giovinco nie potrafi robić przewagi w ważnych momentach? Strzela wyrównującą bramkę
Na koniec parodia piłkarza Vucinic jest najlepszy w dogrywce i gra wing-backa lepiej niż Lichtsteiner :-D
no offence oczywiście

Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2013, 23:16 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino
Vucinic duzo lepiej zaczal grac jak przeszedl na to lewe skrzydlo w 433. Na srodku gral kompletny piach i mowiac szczerze to po zmianie Giovinco nasza gra z tego wzgledu kompletnie siadla.
Marrone w drugiej czesci meczu duzo lepiej. Juz go nie kryli we 2, wiec chlopak mial wiecej miejsca i wygladal juz znacznie lepiej, niz w 1 czesci meczu.
Brakuje jednak tego Pepe do 433 ; /
Marrone w drugiej czesci meczu duzo lepiej. Juz go nie kryli we 2, wiec chlopak mial wiecej miejsca i wygladal juz znacznie lepiej, niz w 1 czesci meczu.
Brakuje jednak tego Pepe do 433 ; /
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- johnnybgoode
- Juventino
Ale ktoś z milanu pod koniec przyładował z woleja Boatengowi
Popłakałem się ze śmiechu, a narożnik w którym Vucinic bodajże 4 razy nabił tak samo De Sciglio proponuję nazwać na jego cześć
Szwagier naprawdę nieźle, problem w tym że gdy miał do wykonania dwa kluczowe podania na kontrę 2 na 1 to obydwa zepsuł straszliwie, a nie były takie trudne do wykonania.
No i ten Isla przy tym strzale :doh:

No i ten Isla przy tym strzale :doh:
- bendzamin
- Redaktor
- strong return
- Juventino
No i ostatecznie Storari uratował nam d... w końcówce, gdyby Niang i Traore(skoro tak mówicie) nie był taki nieopierzony, mogliśmy to przegrać. Chociaż Isla pod bramką Milanu, też nie zabłysnął. Za łatwo nas klepali w ostatnich minutach. No i Gacek..
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2013, 23:18 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Storari
Szkoda tych wszystkich setek, bo to by mi stresu oszczędziło. Przydałby nam się Szary, cholera przydałby się...
Ważne, że gramy dalej - rezerwowi poćwiczą...

Szkoda tych wszystkich setek, bo to by mi stresu oszczędziło. Przydałby nam się Szary, cholera przydałby się...
Ważne, że gramy dalej - rezerwowi poćwiczą...
- Ein
- Juventino
SKAr7
ja, ale nie będę się chwalił, jak jeden z użytkowników tego forum
Ale tak zapytam Dragona :
- i co, zabiegali naszych ?
- i co magia stadionu nie pomogła ?
więcej patosu Dragon, mniej głupoty i jęczenia a może to forum zacznie świecić normalnością, a nie patosem znafcuf i gimbazy.
ja, ale nie będę się chwalił, jak jeden z użytkowników tego forum

Ale tak zapytam Dragona :
- i co, zabiegali naszych ?
- i co magia stadionu nie pomogła ?
więcej patosu Dragon, mniej głupoty i jęczenia a może to forum zacznie świecić normalnością, a nie patosem znafcuf i gimbazy.