Serie A 12/13 (19): JUVENTUS 1-2 Sampdoria
- SKAr7
- Juventino
Gramy źle, poza Pirlo nikt dziś nam nie tworzy gry, brakuje na boisku Vucinicia i "Bonucciego". Ale strzelmy szybko coś i z górki, żeby Sampie coś przypadkiem nie wpadło.
Barza dziś bardzo niepewny.
A Fiora póki co gra zeszłoroczne Juve. Z czołówką na najwyższym poziomie, ale z Pescarą strzelić nie mogą :twisted:
Barza dziś bardzo niepewny.
A Fiora póki co gra zeszłoroczne Juve. Z czołówką na najwyższym poziomie, ale z Pescarą strzelić nie mogą :twisted:
- mixery
- Juventino
Szacun dla Padoina ze ma na tyle inteligencji zeby wziac obronce na zamach kiedy wyraznie tamten obstawia wrzutke. Wiekszosc naszych skrzydlowych bila by na oslep.
Giovinco elastico! dlatego dali mu spowrotem 5 star skills w fifie ;d .
Giovinco elastico! dlatego dali mu spowrotem 5 star skills w fifie ;d .
- squinter
- Juventino
Moim zdaniem Gio robi nam całą grę z przodu. Szkoda, że nie jest bardziej skuteczny...pumex pisze:Ja pierdziu, dziwny mecz, dziwny sędzia. Faul na Matrim w polu karnym, karnego nie ma, kartki również nie ma. Podobnie z Bonuccim, choć ten w konsekwencji dostałby czerwo. Matri nie może wepchnąć piłki do bramki z 5 cm, Giovinco nie wykorzystuje setki i w ogóle nic z jego gry nie wynika, mimo iż dryblingi wydają się efektowne. Padoin słabo, reszta nieźle, ale bez rewelacji.
- johnnybgoode
- Juventino
Sędzia skutecznie zabija grę
Nie wiem dlaczego tak tragicznie wygląda obrona sampy, sprokurowali na oko z 3 karne w pierwszej połowie, z tego dwa nieodgwizdane. Matri ładnie, a podanie Bonuca z pierwszej piłki do Giovinco pierwsza klasa 

- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Matri w przerwie sam powinien błagać o zmianę, bo chyba ma świadomość, że coraz bardziej się ośmiesza przed milionami kibiców :C
Nawet sędzia widząc jego wyczyny postanowił wyrównać siły na boisku i dał czerwoną Berardiemu...
Sprzedać, oddać cokolwiek tylko żebym już nie musiał go oglądać.
Pogba dołoży drugą i Quag trzecią.
Nawet sędzia widząc jego wyczyny postanowił wyrównać siły na boisku i dał czerwoną Berardiemu...
Sprzedać, oddać cokolwiek tylko żebym już nie musiał go oglądać.
Pogba dołoży drugą i Quag trzecią.
- Tengen
- Juventino
Hahaha, Bonuc zaś próbował wymusić karnego xD Matri chyba też (choć nie wiem, czy nie był trącony) i ta jego smutna mina, chyba napisze o tym tren. W tym sezonie mamy już trochę tych karnych, ten oczywiście 100% prawidłowo odgwizdany. Jak grajek Sampy dostał żółtą, to czułem, że nie dokończy meczu, lol. Dokończmy to i jedziemy dalej. Forza!
- Zawidowianin
- Juventino
Padoin słabo? Większość naszych akcji idzie przecież prawą stroną.
onliforpipul
- albertcamus
- Juventino
dlatego nie było to czerwo, a żółta kartka. Zawodnik Sampy dostał żółto za faul na Marchisio w polu karnym.Sorek21 pisze:Zasłużone to czerwo? Wyglądało to na zwykły faul.
Ewidentny karny na Matrim, nawet sam Alessandro pokazywał: jeśli udawałem to daj mi żółtą kartkę.
piła Bonucciego do Giovinco klasa. Barzagli niepewny strasznie. Żółta kartka dla Pogby zasłużona, dla Leo nie. Bardziej Pirlo powinien dostać żółtko.
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2013, 15:54 przez albertcamus, łącznie zmieniany 1 raz.
- ewerthon
- Juventino
Dziwne. Ja to widzę zupełnie inaczej. Matri i Giovinco o dziwo grają całkiem nieźle. A Padoin nakrywa czapką De Ceglie. Peluso trochę nie wyczuł siły w swoich podaniach niekiedy, mogło to się skończyć niebezpiecznie.pumex pisze:Ja pierdziu, dziwny mecz, dziwny sędzia. Faul na Matrim w polu karnym, karnego nie ma, kartki również nie ma. Podobnie z Bonuccim, choć ten w konsekwencji dostałby czerwo. Matri nie może wepchnąć piłki do bramki z 5 cm, Giovinco nie wykorzystuje setki i w ogóle nic z jego gry nie wynika, mimo iż dryblingi wydają się efektowne. Padoin słabo, reszta nieźle, ale bez rewelacji.
Jak dla mnie najlepszy na boisku - Marchisio.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Poprawny występ w wykonaniu całego zespołu:
- bez zarzutu Peluso
- po zagraniach De Ceglie i Padoina było trochę zamieszania.
- Matri miał przebłyski, choć mógł uderzać zamiast machać rękami
- Giovinco gra dla drużyny, kilka dobrych podań i dryblingów, gol z karnego
- Pogba miał w pierwszych 10 min. 2-3 świetne odbiory
Sampa dzięki głupocie Berardiego i przychylności arbitra w 10tkę i z jednym golem w plecy.
Mam nadzieję, że na początku drugiej połowy podwyższymy wynik i dowieziemy bezpieczne zwycięstwo do końca.
Forza Juve
- bez zarzutu Peluso
- po zagraniach De Ceglie i Padoina było trochę zamieszania.
- Matri miał przebłyski, choć mógł uderzać zamiast machać rękami
- Giovinco gra dla drużyny, kilka dobrych podań i dryblingów, gol z karnego
- Pogba miał w pierwszych 10 min. 2-3 świetne odbiory
Sampa dzięki głupocie Berardiego i przychylności arbitra w 10tkę i z jednym golem w plecy.
Mam nadzieję, że na początku drugiej połowy podwyższymy wynik i dowieziemy bezpieczne zwycięstwo do końca.
Forza Juve

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Mate.G
- Juventino
Matri "który wygrał nam ostatni mecz" i w ogóle jest świetny. Dziś gra na swoim poziomie czyli bardzo bardzo kiepsko. Na boisko Fabio.Q. Strzelić drugą bramę i święty spokój.
ehh...
A miałem nadzieję, że ktoś kupi nasze drewno po ostatnim wspaniałym występie
ehh...
A miałem nadzieję, że ktoś kupi nasze drewno po ostatnim wspaniałym występie

Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2013, 15:55 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dante93
- Juventino
Peluso w połowe zrobił tyle błędów co Chiellini przez pół roku. A podanie na 16 metr do wolnego zawodnika Sampy to już szczyt. Tak jak myślałem, pewnie sztuczny tłok na trybunach bd robić jego transferem.
Giovinco robi całą gre z przodu, chyba nawet jednej dobrej akcji ofensywnej bez jego udziału nie było.
Marchisio jedyny któremu chce się grać.
Padoin solidnie, DC na swoim poziomie. Pogba słabiej niż zwykle.
Matri nawet nieźle odziwo.
Giovinco robi całą gre z przodu, chyba nawet jednej dobrej akcji ofensywnej bez jego udziału nie było.
Marchisio jedyny któremu chce się grać.
Padoin solidnie, DC na swoim poziomie. Pogba słabiej niż zwykle.
Matri nawet nieźle odziwo.
ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"