LM 12/13 (gr. E) [06]: Shakhtar 0-1 JUVENTUS
- bendzamin
- Redaktor
- Sajan
- Juventino
mecz meczem ale czemu Conte przez telefon rozmawiał
?

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- D-Rose
- Juventino
W przerwie chlopaki wymieniaja sie koszulkami, miny usmiechniete. Chyba kazdemu ten wynik odpowiada.
A Giovonco za ta sete kij w kregosłup. Kiedy on wkoncu cos strzeli jak wynik nie jest rozstrzygniety?

A Giovonco za ta sete kij w kregosłup. Kiedy on wkoncu cos strzeli jak wynik nie jest rozstrzygniety?

Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2012, 21:36 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- squinter
- Juventino
http://livefootball.ws/bendzamin pisze:Ma ktos jakis w miare ogarniety stream? To raczej nie wina mojego internetu, ze nie moge znalezc nic plynnego![]()
Udalo mi sie zobaczyc, ze Pogba dobrze gra, Giovinco zmascil przynajmniej jedna bardzo dobra szanse, a sedzia sie pospieszyl z zoltkiem dla Vidala.
Karny nam sie nalezal bez watpienia...
- Wojtek
- Juventino
No cóż...narazie wygląda to tak choćby obie ekipy grały na remis, bardzo ostrożnie lecz to my jesteśmy lepsi
Seba powienien dać prowadzenie ale jak wiadomo on nie strzela tych ważnych bramek ;P
W meczu chelsea 3 karne w 6 minut, szkoda że Nordsjelland nie wyszedł na prowadzenie...a tak już cfc ma 2:0 i zgarnie 3pkt.
Byle nie przegrać.
FORZA JUVE!!

W meczu chelsea 3 karne w 6 minut, szkoda że Nordsjelland nie wyszedł na prowadzenie...a tak już cfc ma 2:0 i zgarnie 3pkt.
Byle nie przegrać.
FORZA JUVE!!
- wojczech7
- Juventino
Na dobrą sprawę mogło być 2:0. Szkoda, że nic nie wpadło. Mam nadzieję, że coś strzelimy i nie będzie jakoś bardzo nerwowo w drugiej połowie.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Krystek
- Juventino
Gramy dość dobrze, ale powinno być 1-0 dla nas. Widzieliście sytuacje z Conte? Mistrzostwo operatora po prostu
Jak ktoś nie widział to mówię:
Conte cały czas chodził sobie po swoim pomieszczeniu i mówił, bez przerwy mówił, a Paratici cały czas mówił do telefonu, a po chwili zmiana ujęcia na Alessio obróconego i słuchającego jak ktoś do niego coś mówi.

Jak ktoś nie widział to mówię:
Conte cały czas chodził sobie po swoim pomieszczeniu i mówił, bez przerwy mówił, a Paratici cały czas mówił do telefonu, a po chwili zmiana ujęcia na Alessio obróconego i słuchającego jak ktoś do niego coś mówi.
Forza Juve!
- Robaku
- Juventino
Daliśmy radę ooooo , daliśmy radę!
Pierwsze miejsce hej Juve ! Pierwsze miejsce!
Ok, jestem już lekko rozmiękczony, ale Pogba najlepszy!
Byle nie trafić na Real i będzie git!
Lichy też dobrze, i nawet dobrze Giac - przez te 120 sekund!
Ale Matri do sprzedania!
A Gio udowodnił, że umie coś nabić, żeby wynik otworzyc!
Hej ho mamy LM na wiosnę! i Hej, hej byle nie Real!
Pierwsze miejsce hej Juve ! Pierwsze miejsce!
Ok, jestem już lekko rozmiękczony, ale Pogba najlepszy!
Byle nie trafić na Real i będzie git!
Lichy też dobrze, i nawet dobrze Giac - przez te 120 sekund!
Ale Matri do sprzedania!
A Gio udowodnił, że umie coś nabić, żeby wynik otworzyc!
Hej ho mamy LM na wiosnę! i Hej, hej byle nie Real!