Serie A 12/13 (13): JUVENTUS 0-0 Lazio
- ewerthon
- Juventino
Conte wreszcie powinien olać tych wingbacków. Obaj grają gorzej niż nasi napastnicy.
Błagam, spróbujmy wreszcie z 4-3-3 :!:
ps. Vidal zagrał dzisiaj chyba najlepszy mecz w tym sezonie. Sam zatrzymywał 90% akcji Lazio.
Błagam, spróbujmy wreszcie z 4-3-3 :!:
ps. Vidal zagrał dzisiaj chyba najlepszy mecz w tym sezonie. Sam zatrzymywał 90% akcji Lazio.
- SirRose
- Juventino
Szkoda straconych okazji na zwycięstwo ale trzeba przyznać, że brakowało nam szczęścia a Lazio fantastycznie się broniło, no i jeszcze te obrony Marchettiego...
Na treningach musimy potrenować wrzutki z bocznych sektorów bo ten element po prostu dziś leżał i kwiczał. Asamoah musi też poćwiczyć przyjęcia mocnych podań bo parę razy mu piłka odskoczyła zdecydowanie za daleko.
Dratamu niema, ten remis to żadna katastrofa ale Inter jutro gra u siebie z Cagliari więc pewnie odrobią 2 pkt.
Na treningach musimy potrenować wrzutki z bocznych sektorów bo ten element po prostu dziś leżał i kwiczał. Asamoah musi też poćwiczyć przyjęcia mocnych podań bo parę razy mu piłka odskoczyła zdecydowanie za daleko.
Dratamu niema, ten remis to żadna katastrofa ale Inter jutro gra u siebie z Cagliari więc pewnie odrobią 2 pkt.
- czarny93
- Juventino
Lazio oczywiście masa szczęścia, ale zdecydowaną większość czasu graliśmy "na pałę". Asamoah jest świetny, owszem szybkość godna pozazdroszczenia ale dośrodkowania fatalne. Nawet gdy miał czas na przegląd sytuacji walił gdzie popadnie. Z Chelsea musimy wykazać się większym pomysłem na grę bo przepadniemy.
DejW
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Fakt, przerzuty od obrony do ataku na 50m mamy opanowane ale wrzuta choćby na 10 metrów z linii bocznej...zakiii pisze:Gramy skrzydłami, a tak naprawdę nikt nie potrafi dośrodkować.
Mimo wszystko jestem zadowolony, Marchetti przekozak, naszym nie zabrakło zaangażowania. Giovinco powinien siedzieć w meczu z Chelsea. Mirko nawet spacerując po boisku zdziała więcej.
Vidal w takiej formie wymiata.
- albertcamus
- Juventino
Nigdy wcześniej nie widziałem takiego meczu. Przedłużanie gry jeszcze w pierwszej połowie, wtf.
Najchętniej za taki antyfutbol porostrzelałbym wszystkich tych faszystów.
Najchętniej za taki antyfutbol porostrzelałbym wszystkich tych faszystów.
- Nedved1983
- Juventino
Asamoah to pomyłka na tej pozycji. gramy 3-5-2 a nikt nie potrafi dośrodkować
bardzo dobrze defensywa i środek. Lazio przez cały mecz nie oddało celnego strzału
przyjechali, ustawili autobus, ciągle grali na czas, bramkarz miał swój dzień, wywieźli remis po który przyjechali.
Pogba pozytywnie, miał kilka dobrych podań, niestety do Asamoaha
musimy kupić napastnika ( choć dziś Gio wypadl pozytywnie, musi tylko poprawić celność)i skrzydłowych.

Pogba pozytywnie, miał kilka dobrych podań, niestety do Asamoaha

musimy kupić napastnika ( choć dziś Gio wypadl pozytywnie, musi tylko poprawić celność)i skrzydłowych.
- czarny93
- Juventino
Ouh_yeah pisze:Giovinco powinien siedzieć w meczu z Chelsea. Mirko nawet spacerując po boisku zdziała więcej.zakiii pisze:Gramy skrzydłami, a tak naprawdę nikt nie potrafi dośrodkować.
Vidal w takiej formie wymiata.
Zgadzam się w 100%.
Z Chelsea musimy wyjść Mirko i Fabio z przodu.
DejW
- Kiper69
- Juventino
Oj jak dla mnie, dziś Giovinco na prawdę fajnie zagrał, troche nie skuteczny, ale potrafił coś zdziałać w przodzie do pary z Quag. Dziwne zmiany jak dla mnie, nie rozumiem wejscia Matriego, Fabio nie był zmęczony, a wlasnie on lubi w końcówce coś ustrzelić, no i zdjęcie z boiska Pogby, ktory kreowal gre z przodu... Również jestem za wprowadzeniem oprócz 3-5-2, także 4-3-3, bo na takie mecze, jest to o wiele skuteczniejsza strategia.

- strong return
- Juventino
Pierwsza część drugiej połowy - trochę słabawa. Druga dobra. Jeśli kiedyś miało nie chcieć wpaść, to dobrze, że dzisiaj. Widać, że od porażki z Interem zaangażowanie wzrosło. Chelsea też ma mecz ligowy, jakby to ująć, żeby dotarło.