Serie A 12/13 (12): Pescara 1-6 JUVENTUS
- Wiking
 - Juventino

- Podziekował: 14 razy

Wielkie gratulacje dla Quagliarelli - oby tylko z wrażenia w następnym meczu nie zapomniał, że umie strzelać gole. 
Dobrze, że drugi mecz z rzędu urządziliśmy sobie strzelanie - morale zdecydowanie wzrosną, a paru zawodników uwierzy znowu w swoje siły.

Dobrze, że drugi mecz z rzędu urządziliśmy sobie strzelanie - morale zdecydowanie wzrosną, a paru zawodników uwierzy znowu w swoje siły.
- Kubba
 - Juventino

Ależ beznadziejna druga połowa... Ehh... Tylko jedna bramka 

A tak na poważnie, fajne 3pkt. Nie spodziewałem się takiego lania. Szkoda, tej straconej bramki.
Buffon dziś bardzo słabo.
Brawo Fabio! Oby to był powrót do wielkiej formy.

A tak na poważnie, fajne 3pkt. Nie spodziewałem się takiego lania. Szkoda, tej straconej bramki.
Buffon dziś bardzo słabo.
Brawo Fabio! Oby to był powrót do wielkiej formy.
- kuba2424
 - Juventino

Ależ ten Quag jest na fali! Mam nadzieję, że ta forma jeszcze trochę potrwa. 
Gio dziś też jest w wyjątkowej formie.
Najwyraźniej potrzebowaliśmy tej porażki z Interem. Wreszcie nasi się przebudzili.
Isla - bardzo ładnie, Asa- bramka życia :) , Pirlo - do zmiany , Buffon - chyba wczoraj kiepsko spał

Gio dziś też jest w wyjątkowej formie.
Najwyraźniej potrzebowaliśmy tej porażki z Interem. Wreszcie nasi się przebudzili.
Isla - bardzo ładnie, Asa- bramka życia :) , Pirlo - do zmiany , Buffon - chyba wczoraj kiepsko spał
- Arbuzini
 - Juventino

No tak, zapomniałem jeszcze o tym jednym warunku.SKAr7 pisze:Chyba nie wiesz, czym jest klasyczny hattrickArbuzini pisze:
FaQ dzisiaj dzień kota. Gdyby Giovinco lepiej zagrał mu piłkę to być może schodząc w przerwie do szatni cieszyłby się z klasycznego hattrickaKlasyczny to 3 bramki Z RZĘDU w jednej połowie
Więc Giovinco tak czy tak mu tego klasycznego hattricka zablokował swoją bramką
O drugiej połowie nie można wiele powiedzieć oprócz tego, że Fabio w końcu ukuł trzecią bramkę
Faktycznie Gigi jakiś rozkojarzony i bez refleksu. Niefajnie to wyglądało. No i oczywiście to o czym mówiłem wcześniej - obrona słabo w powietrzu.
EDIT:
ort, ups
					Ostatnio zmieniony 10 listopada 2012, 22:42 przez Arbuzini, łącznie zmieniany 1 raz.

- Castiel
 - Juventino

To wpakowanie rywalowi 6 goli nie jest "zniszczeniem"?Deyvid pisze:Za 2 połowę to bym ich opieprzył nieźle.. Ja rozumiem, oszczędzanie sił itp itd, ale no bez przesady.. Jak byśmy wygrali z nimi na wyjeździe z 9-1 albo coś w ten deseń to podniosło by to strasznie morale drużyny to raz, dwa poszło by dalej w świat, trzy nadrobilibyśmy sobie statystyki.. A oni zamiast tego to tak się bawią w poprzek boiska, jak by im w ogóle nie zależało żeby ich zniszczyć.. Mimo wszystko ukłon w strona Pescary, że zagrali z nami otwarty futbol, bez popularnego "autobusu" w bramce. Wielki mecz Fabio, to co dziś zagrał to po prostu miazga, mam nadzieje, że tym meczem wygryzł na stałe z wyjściowej jedenastki naszego asa Matriego.
- CzarnyZkultury
 - Juventino

słaby mecz Barzagliego..  przegrywał każdą główke z Cascione. Ten Quintero ciekawy zawodniczek. tak sie powinno grać z ogórami. ETA BETA QUAGLIARELLA!

- grande amore
 - Juventino

Pozamiatane :-D
Następnym razem polecam rozwinąć swoją wypowiedź. Simi

Następnym razem polecam rozwinąć swoją wypowiedź. Simi
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
						------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Winner
 - Juventino

Mecz wybitnie sparingowy, było kilka błędów w obronie ale ogólnie poszło bardzo gładko i pewnie. Seba powinien jeszcze co najmniej z 2 wsadzić z tych akcji co miał. Zwycięzców się nie osądza ale po świetnych pierwszych meczach Asamoah na lewej coraz mniej mi się podoba jego gra zwłaszcza w ofensywie( bramkę strzelił ale wrzutki były słabe już któryś mecz z kolei). Oby nasi się nie wystrzelali przed ważnymi meczami z Lazio i Milanem.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
						- Deyvid
 - Juventino

Szczerze? Biorąc pod uwagę, że 5 im wpakowaliśmy po pierwszej połowie, to 6 goli po 90 min ciężko uznac w pełni satysfakcjonującym rezultatem. Skoro udało się 5 do przerwy to co to za problem wcisnąć im np. kolejne 4 po przerwie, zwłaszcza że na prawdę była na to okazja?
Żeby nie było: Wynik bardzo mnie cieszy, bo nie spodziewałem się aż tak solidnej wygranej, ale patrząc na grę to powinno być przynajmniej z 9-1.. Gdyby tylko chcieli i nie odpuścili drugiej połowy.

Żeby nie było: Wynik bardzo mnie cieszy, bo nie spodziewałem się aż tak solidnej wygranej, ale patrząc na grę to powinno być przynajmniej z 9-1.. Gdyby tylko chcieli i nie odpuścili drugiej połowy.
					Ostatnio zmieniony 10 listopada 2012, 22:43 przez Deyvid, łącznie zmieniany 1 raz.

- MoreLL_FTL
 - Juventino

Q na whoscored.com dostało 10.0, Gio 9.6... pozamiatali chłopacy.
Seba mógł strzelić więcej, ale zabrakło zimnej krwi.
Padoin w 92' mógł wszystko a zrobił nic

Seba mógł strzelić więcej, ale zabrakło zimnej krwi.
Padoin w 92' mógł wszystko a zrobił nic
- karosznurek
 - Juventino

Ogólnie mecz sam w sobie był nudny. Cieszy bardzo wysoka wygrana. Świetny mecz Fabio i Giovinco. Forza Juve

"Vincere non importante l'unica cosa che conta." 
						- Fleku
 - Juventino

Padoin na koniec przekombinował. Po przeniesieniu piłki na lewą noge powinien strzelać. Liczyłem na więcej goli w drugiej połowie, wyszło podobnie jak w meczu z Duńczykami. Cieszy zwycięstwo tylko dlaczego Marchisio ciągle strąca gołębie z dachu?

- kuba2424
 - Juventino

Trochę się czepiasz. Jak wygrywa się różnicą pięciu bramek, to pewnie myśli się już o prysznicu i kolacji. Nie ma co przesadzać, 9-1 wiele więcej by nie wniósł, a nasi może znów by myśleli, że od dziś mecze same się będą wygrywać. 6-1 to bardzo przyzwoity wynik, oby tak dalej.Deyvid pisze:Szczerze? Biorąc pod uwagę, że 5 im wpakowaliśmy po pierwszej połowie, to 6 goli po 90 min to mało pocieszający rezultat. Skoro udało się 5 do przerwy to co to za problem wcisnąć im np. kolejne 4 po przerwie?