LM 12/13 (gr. E) [03]: FCN 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- CamoR-111
- Juventino
cały mecz oglądam tutaj i ani razu się nie wyłączyło ani nie zacięło -> http://www.belovedsport.com/channel-4.php
- jakku1
- Juventino
A ofensywie to dzisiaj wyglada lepiej, niz w defensywie. Jeden bardzo duzy blad naszej obrony, po ktorym tylko i wylacznie dzieki szczesciu i Buffonowi nie stracilismy gola. Chociaz ja bym na miejscu Gigiego tak daleko z bramki nie wychodzil...
Fatalnie Vidal. Jest kompletnie bez formy, glupio traci pilke, niedokladnie podaje, kiepsko strzela. Calkiem niezle dzisiaj De Ceglie natomiast, fajne podanie do Giovinco i z dwa fajne rajdy. Mniej pewnie gra facet w obronie, ale to wiemy juz od dawna.
Seba gdyby byl bardziej skuteczny i chociaz strzelil jedna bramke, to powiedzialbym, ze gra bardzo dobrze, bo jest aktywny, grozny, dobrze podaje, nie traci, fajnie to wyglada wszystko poza skutecznoscia. Matri tez calkiem calkiem! Isla na poczatku slabo, pozniej juz znosnie.
Fatalnie Vidal. Jest kompletnie bez formy, glupio traci pilke, niedokladnie podaje, kiepsko strzela. Calkiem niezle dzisiaj De Ceglie natomiast, fajne podanie do Giovinco i z dwa fajne rajdy. Mniej pewnie gra facet w obronie, ale to wiemy juz od dawna.
Seba gdyby byl bardziej skuteczny i chociaz strzelil jedna bramke, to powiedzialbym, ze gra bardzo dobrze, bo jest aktywny, grozny, dobrze podaje, nie traci, fajnie to wyglada wszystko poza skutecznoscia. Matri tez calkiem calkiem! Isla na poczatku slabo, pozniej juz znosnie.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- SKAr7
- Juventino
Więcej szukania po stronach z transmisjami, niż samego oglądania
Jako tako było na atdhenet, ale wywalało się średnio co 5 minut
Dużo wiatru Giovinco, ale wykończenia nie ma. Znów fajnie porusza się po boisku Matri, prawie nam wypracował bramkę przy strzale Marchisio. Tak BTW, to coś się stało naszemu Księciuniu, bo odkąd leżał na murawie z meczu "wyszedłem" i nie udało mi się wrócić

Jako tako było na atdhenet, ale wywalało się średnio co 5 minut

Dużo wiatru Giovinco, ale wykończenia nie ma. Znów fajnie porusza się po boisku Matri, prawie nam wypracował bramkę przy strzale Marchisio. Tak BTW, to coś się stało naszemu Księciuniu, bo odkąd leżał na murawie z meczu "wyszedłem" i nie udało mi się wrócić

- nynek
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
On po prostu wie, że lepiej spróbować coś samemu niż oddać piłkę do pana poprawiającego włosy. Giovinco jest najlepszy na boisku, więc nie wiem o co Ci chodzi.lenor pisze:Gio i jego bak współpracy z 2 napastnikom....
Jak ten człowiek mnie irytuje to masakra.
- Mate.G
- Juventino
Ja na onecie oglądam.
Pierwszy i ostatni raz, kiepska jakość. Następnym razem muszę znaleźć coś dobrego na sopa
Pierwszy i ostatni raz, kiepska jakość. Następnym razem muszę znaleźć coś dobrego na sopa

- wojti-s
- Juventino
Mi śmiga na tym linku http://www.thefirstrow.eu/watch/148439/ ... entus.html
Co do meczu - sami sobie komplikujemy sprawę. Zamiast trzymać piłkę i grać po ziemi to my wyrabiamy w dzisiejszym meczu miesięczną normę długich piłek. Trochę bez sensu. Te nasze boki niepewnie w defensywie, z Isli to chociaż taki pożytek, że ma niezłe wrzuty. Cegła same straty.
Seba jak wychodził sam na sam niepotrzebnie przekręcał na lewą, mógł zbiec na prawo i pociagnąć po całości. A gdy dostał piłkę od Pirlo niepotrzebnie chciał przyjąć, trzeba było od razu walić ;d
Co do meczu - sami sobie komplikujemy sprawę. Zamiast trzymać piłkę i grać po ziemi to my wyrabiamy w dzisiejszym meczu miesięczną normę długich piłek. Trochę bez sensu. Te nasze boki niepewnie w defensywie, z Isli to chociaż taki pożytek, że ma niezłe wrzuty. Cegła same straty.
Seba jak wychodził sam na sam niepotrzebnie przekręcał na lewą, mógł zbiec na prawo i pociagnąć po całości. A gdy dostał piłkę od Pirlo niepotrzebnie chciał przyjąć, trzeba było od razu walić ;d
Ostatnio zmieniony 23 października 2012, 21:40 przez wojti-s, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gotti
- Juventino
Super tylko link nie działa.CamoR-111 pisze:cały mecz oglądam tutaj i ani razu się nie wyłączyło ani nie zacięło -> http://www.belovedsport.com/channel-4.php
- Nedved1983
- Juventino
ja wysłałem smsa i oglądam na onecie.jakość dobra, słychać tylko trybuny, bez wnerwiającego komentarza. warto.
mecz aż szkoda komentować. rywale oddali więcej celnych strzałów i byli częściej przy piłce
gdzie Juve z zeszłego sezonu, co się stało z naszym posiadaniem piłki? czemu mamy tyle niecelnych podań i strat. nasze rezerwowe skrzydła to dramat, zwłaszcza Kuczer. musimy to wygrać, inaczej niech wracają pieszo
mecz aż szkoda komentować. rywale oddali więcej celnych strzałów i byli częściej przy piłce

- Krystek
- Juventino
Na onecie za 5zł jest transmisja która w ogóle nie tnie i super jakość.Ouh_yeah pisze:Mam nadzieję, że ten temat nie zostanie zablokowany na drugą połowę bo to jedno z niewielu miejsc gdzie jest nadzieja na działającego linka.
Co do meczu: żenada, z takim zespołem grać tak słabo. Posiadanie w końcówce pierwszej połowy to 43% dla Juventusu, wstyd. Musi wejść Vucinic i chciałbym żeby w końcu Bendtner pograł. No i liczę na wysęp Pogby. Nie rozumiem czemu znowu gra De Ceglie zamiast Giaccheriniego i Matri zamiast Bendtnera.
Forza Juve!
- darasjuve
- Juventino
Sprawdźcie tu: http://atdhenet.tv/53218/watch-fc-nords ... s-juventus albo tu: http://www.drhtv.com.pl/drhtv6.html
De Ceglie i Matri do zmiany.
De Ceglie i Matri do zmiany.

- Marian.
- Juventino
Nie widziałem 10 ostatnich minut 1 połowy. Jak na razie jest kiepściutko. Matri jest strasznie cienki, z De Ceglie nie ma pożytku - jakiegokolwiek. Chłop przyjmuje piłkę, popatrzy przez 2 sekundy i wycofuje do tyłu. No, dramat. Jakby jeszcze umiał chociaż dobrze dośrodkowywać...tragedia.
Odnoszę wrażenie jakby naszym nie za bardzo zależało na wygraniu tego spotkania. Gramy ospale, bez werwy, wszystko jakieś takie szarpane. Brakuje nam też killer'a w postaci świetnego napastnika, Matri takim nie jest. Chłopak potrafi dobre grać tylko tyłem do bramki. Innych zalet nie ma.
Może by tak wpuścić Bendtnera, skoro Isla często dośrodkowuje w pole karne? Duńczyk ze swoim wzrostem i dobrą grą głową mógłby coś ukłuć.
Moje zdanie jest takie. Nordsjealland to nie takie leszcze, jak co poniektórzy myśleli, ale to nie znaczy, że nie można ich pokonać. Wystarczy wrzucić na wyższy bieg, zmienić Matriego na Mirko/Bendtnera, grać z zaangażowaniem i 3 punkty powędrują do Turynu. Ale te powyższe kryteria muszą zostać spełnione, jeśli nie - cienko to widzę.
Odnoszę wrażenie jakby naszym nie za bardzo zależało na wygraniu tego spotkania. Gramy ospale, bez werwy, wszystko jakieś takie szarpane. Brakuje nam też killer'a w postaci świetnego napastnika, Matri takim nie jest. Chłopak potrafi dobre grać tylko tyłem do bramki. Innych zalet nie ma.
Może by tak wpuścić Bendtnera, skoro Isla często dośrodkowuje w pole karne? Duńczyk ze swoim wzrostem i dobrą grą głową mógłby coś ukłuć.
Moje zdanie jest takie. Nordsjealland to nie takie leszcze, jak co poniektórzy myśleli, ale to nie znaczy, że nie można ich pokonać. Wystarczy wrzucić na wyższy bieg, zmienić Matriego na Mirko/Bendtnera, grać z zaangażowaniem i 3 punkty powędrują do Turynu. Ale te powyższe kryteria muszą zostać spełnione, jeśli nie - cienko to widzę.

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Matri nie gra źle, Giovinco najlepszy. Boję się kontry z której padnie bramka dla Duńczyków. Niech Martin wejdzie za DC i Pogba. W 60 minucie można zmienić Matriego. Jezu zostało 45 minut, niech się ogarną bo będzie wieś na całą Europę.
- bajbek17
- Juventino
True, ja z pierwszej połowy widziałem może 20 minut...Ouh_yeah pisze:Mam nadzieję, że ten temat nie zostanie zablokowany na drugą połowę bo to jedno z niewielu miejsc gdzie jest nadzieja na działającego linka.
Wspólna gra Giovinco i Matriego wygląda dobrze, ale brakuje tylko wykończenia. Wiać, że rozumieją się coraz lepiej, no ale może to przez mało wymagającego przeciwnika. Isla słabo, Cegła tragedia, Lucio wolny jak fiks, Marchisio też bez błysku, Pirlo stabilnie, Vidal jakiś taki niemrawy, Kielon i Loe pewnie.
- Kruczenzo
- Juventino
http://mypltv.manifo.com/pltv6 calkiem spoko link troche sie zacina ale daje rade.
1 polowa padaka jednym slowem,ten mlody Laudrup dość ogarnia. Vidal 1 do zmiany.
1 polowa padaka jednym slowem,ten mlody Laudrup dość ogarnia. Vidal 1 do zmiany.