Serie A 12/13 (4): JUVENTUS 2-0 Chievo
- Antek666
- Juventino
ja mam nadzieję i "czuja" że dziś podtrzyma swą dyspozycję ze środy i pyknie nawet ze 2 bramkiMishaAveJuve pisze:no to co Panowie obstawiamy czy Quagliarella się odradza czy to tylko chwilowa zwyżka formy podczas meczu z Chelsea była?
Czy Pogba sprosta zadaniu?

zapomnieliście podać składy na głównej,ale to co,sobota i mecz ,wszystko jasne

ktoś wie czemu była minuta ciszy?
Forza Bianconeri!
E i PS: posty z samym pytaniem o dźwięk czy z pojedyńczym cytatem z komentatorów są już spamem czy prawie-spamem?

Ostatnio zmieniony 22 września 2012, 20:53 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.
- kaczy19FJ
- Juventino
Jeśli Realowi nic nie jest to spoko: spójrz na to jak oni grają w LM i w PD:>szycha21 pisze:llooooo ja ci dam fife czy fm!! ;pkaczy19FJ pisze:Dobrze, że to Ty nie prowadzisz zespołu. To nie jest kolego Fifa czy FM, że możesz ich jechać równo przez cały czas - cały czas są samą 11-stką.
Myślę, że mecz wygramy skromnie.
Nie rozumiesz mnie. Ja nie mowie, żeby nie robić zmian, bo tak się nie da i każdy o tym wie. jednak zmiana połowy drużyny to jest przegięcie!! Można zmienić zawodnika, który ma uraz (np Vidal) bądź który jest przemęczony (np Pirlo) ale nie zmieniajmy zawodników tylko dlatego, że grali 3 dni temu!! Chelsea zmieniła tylko 2 zawodników od meczu z nami; taki real gra ciągle tą samą 11 i nic im nie jest!
- Mate.G
- Juventino
Giacherinni na środku to nieporozumienie gra fatalnie. Reszta spoko,
- Łukasz
- Juventino
Mecz do jednej bramki. Mimo roszad w składzie prowadzimy grę, tworząc fajne akcje. Kwestia czasu, kiedy coś wpadnie. Zwłaszcza Isla bardzo pozytywnie (podobnie jak świetny Asamoah). Pogba przygasł w trakcie. Nieźle Q, ta LM go podbudowała, ale obawiam się, że jak w tym meczu nie trafi, to znowu będzie bryndza.
Sorrentino nie lubimy za Toro?
Sorrentino nie lubimy za Toro?
- ZaperJuve
- Juventino
Czy tylko ja mam wrażenie, że nasi zawodnicy niechętnie grają do Pogby? Ach Fabio się rozkręca, liczę na niego. Mam nadzieje, że realizator tylko sobie znanych przyczyn sugerował wejście Matriego;) Może Gio za Mirko? A za Gacka trzeba kogoś wpuścić, Vidal?
- Marian.
- Juventino
Przeważamy, ale nie potrafimy pokonać dobrze dysponowanego Sorrentino. Chievo jest słabe i jeśli w drugiej połowie nic nie wpadnie do siatki Chievo to będzie niefajnie. Dobry mecz zmienników. Pogba, Isla, Lucio i Quag prezentują się dobrze. Szczególnie ten ostatni mógł nam dać prowadzenie, ale Sorrentino pięknie wyciągnął jego strzał.
W drugiej połowie musimy przyśpieszyć, bo obrona z Verony jest słaba i gubi się przy szybszej wymianie piłki. Na razie nie zmieniałbym nikogo, bo w sumie wszyscy grają nieźle, brakuje tylko kropki nad i.
Kibice mnie trochę dołują. Pokupowali karnety, żeby teraz mecz w domu oglądać. Dużo wolnych miejsc, niefajnie to wygląda.
Musi coś wpaść. FORZA!
W drugiej połowie musimy przyśpieszyć, bo obrona z Verony jest słaba i gubi się przy szybszej wymianie piłki. Na razie nie zmieniałbym nikogo, bo w sumie wszyscy grają nieźle, brakuje tylko kropki nad i.
Kibice mnie trochę dołują. Pokupowali karnety, żeby teraz mecz w domu oglądać. Dużo wolnych miejsc, niefajnie to wygląda.
Musi coś wpaść. FORZA!

- Kubba
- Juventino
Najlepszy na boisku... Sorrentino. Tylko dzięki niemu nie wygrywamy. Oby w drugiej połowie coś wpuścił.
Brawo Quag. Pod koniec trochę przygasł, ale bardzo dobrze dziś. Chyba jest forma.
Za to bezbarwnie Isla w porównaniu do tego co gra Lichy. Ale ma czas
Lucio całkiem ok.
Pogba dostawał trochę mało piłek.
Brawo Quag. Pod koniec trochę przygasł, ale bardzo dobrze dziś. Chyba jest forma.
Za to bezbarwnie Isla w porównaniu do tego co gra Lichy. Ale ma czas
Lucio całkiem ok.
Pogba dostawał trochę mało piłek.
Ostatnio zmieniony 22 września 2012, 21:42 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- strong return
- Juventino
Najlepszy Asa. Naprawdę dobrze Fabio Q walczy i stara się. Odrodzenie?
Nieżle Isla. Vucinić stwarza zagrożenie Za bardzo na alibi gra Pogba, szczególnie na początku.
Wprowadzać, nie wprowadzać - o to jest pytanie.
Nieżle Isla. Vucinić stwarza zagrożenie Za bardzo na alibi gra Pogba, szczególnie na początku.
Wprowadzać, nie wprowadzać - o to jest pytanie.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
No i Sorrentino ma dzień konia. Quagliarella w tej formie w standardowym meczu Juventusu Conte strzeliłby już dwa gole.
Asamoah człowiek orkiestra - odbiera, podaje, wrzuca, strzela, wraca się, biegnie do linii, ścina do środka... i pewnie jeszcze w przerwie trolluje na jakimś forum na telefonie.
Asamoah człowiek orkiestra - odbiera, podaje, wrzuca, strzela, wraca się, biegnie do linii, ścina do środka... i pewnie jeszcze w przerwie trolluje na jakimś forum na telefonie.