Suchy pojazd po frajerze - JEST JUŻ PIERWSZY WPIS!

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
Zablokowany
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2012, 01:38

Tharp, a pizza to Ci gdzieś tam w międzyczasie nie stygnie ? Aczkolwiek jeśli robisz zapisy to daj znać na czacie ;*

Głos na deszczowego - bo tak.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2012, 13:39

bohdan pisze:SUCHY pojazd i prowadzi DESZCZOWY. Jaja.

Zabawa denna jak autorzy pomysłu, którzy niczym się nie wykazali i na pewno się nie wykażą, a jeśli już to żartami na poziomie podstawówki.

aha, głos na deszczowego.

Skoro to taka głupia zabawa wg. Ciebie, to po cholerę głosujesz i się udzielasz w temacie? ;o

Gość

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2012, 14:19

Skibil pisze:
bohdan pisze:SUCHY pojazd i prowadzi DESZCZOWY. Jaja.

Zabawa denna jak autorzy pomysłu, którzy niczym się nie wykazali i na pewno się nie wykażą, a jeśli już to żartami na poziomie podstawówki.

aha, głos na deszczowego.

Skoro to taka głupia zabawa wg. Ciebie, to po cholerę głosujesz i się udzielasz w temacie? ;o
Dla jaj. Żeby rozbawić kogoś, bo autorom tematu nie idzie :-)

Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2012, 15:47

bohdan pisze: Dla jaj. Żeby rozbawić kogoś, bo autorom tematu nie idzie :-)
tyś młodym adeptem jest, daleko Ci do poziomu mistrzów
skończ zatem waść i wstydu oszczędź

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2012, 17:20

Łoles pisze:
Pan Zambrotta i poziom...chyba poniżej morza. :lol:

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2012, 17:33

LordJuve pisze:
Łoles pisze:
Pan Zambrotta i poziom...chyba poniżej morza. :lol:
Wyluzuj, LJ. Ty jesteś taki och i ach, że suchary na Ciebie wywołają u miśka pot na wątłej klacie. Będzie tylko musiał odsiać ideologię i butę od sztywniactwa i skrajnego poczucia humoru. Trochę to potrwa, bo to robota równie przyjemna, CO ICH.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2012, 19:32

głos oddany. Tylko dlaczego ja zawsze głosuję na przegranych ? :!:

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2012, 20:30

LordJuve pisze:(jeśli oczywiście na pierwszej cała zabawa się nie skończy).
Lordzie, z uwagi na podejrzenie jakobyś miał umowę z administracją i w razie zbyt wielkiego pojazdu po Tobie zabierzecie nam zabawę zwracam się na forum, przy wszystkich, z gorącą prośbą o zaprzestanie wywierania presji na nas. Jesteś wielki, nie psuj tego.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 21:32

Ludzie, nie przesadzacie trochę?
Jak była zabawa 'forumowicz od a do z' to zwycięzcy pisali ponad miesiąc swoje wypociny.
Wy wymagacie od nas regularnego trzaskania co tydzień postów? zluzujcie poślady. pozdrawiam bohdana.

Na marginesie chciałem napisać, że nasz kochany LordJuve jest całkowicie obsrany przez to, że na niego coś piszemy. Nie było dnia, w którym nie pisał mi na gg, "kiedy mnie pojedziecie?". Szczypkowi też nieźle spamił. No i straszonko, że jeśli mu sie nie spodoba, to napisze do Martina i zamknie zabawę - klasyk :ok: nawet proponował, żeby to on zatwierdził, czy możemy nasze wypociny opublikować na forum. Chłopak jest wartością samą w sobie.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 22:46

pan Zambrotta pisze: Na marginesie chciałem napisać, że nasz kochany LordJuve jest całkowicie obsrany przez to, że na niego coś piszemy. Nie było dnia, w którym nie pisał mi na gg, "kiedy mnie pojedziecie?". Szczypkowi też nieźle spamił. No i straszonko, że jeśli mu sie nie spodoba, to napisze do Martina i zamknie zabawę - klasyk :ok: nawet proponował, żeby to on zatwierdził, czy możemy nasze wypociny opublikować na forum. Chłopak jest wartością samą w sobie.
Nie przesadzasz? Kim ty jesteś, żebym miał się czegokolwiek obawiać z twojej strony? Po prostu zadziałała zwykła ciekawość (wiem, że tego nie ogarniasz, ale owszem, bardzo mnie ciekawi co tam nabazgracie, szczególnie, że temat tyczy się mojej osoby). Stopujesz kolesi, którzy nie mają wiele wspólnego z tematem (poza głosowaniem w ankiecie) a mi odbierasz zwykłe prawo do ciekawości wypisując jakieś farmazony, że niby jestem "obsrany"?

To ty, razem ze szczypkiem, jesteście obsrani bo proponujecie zabawę, z której SAMI, arbitralnie się wyłamujecie. :lol: Gwarantuje ci, że każdy user na forum mógłby w ciebie niezłą kupą rzucić za twoją "działalność" - jak sobie to uświadomię to rozumiem, dlaczego wolałeś się "wycofać".

Wypisywałem do was bo mnie zżera ciekawość, liczyłem, że nieco zepniecie poślady. Niestety, ale napisać porządnego dissa na moją osobę nie jest łatwo i o tym doskonale wiem...suma sumarum Misiek pewnie sięgnął do postów sprzed 6 lat, kolejne zapewne okazały się ścianą nie do przebicia... :smile:
pan Zambrotta pisze:No i straszonko, że jeśli mu sie nie spodoba, to napisze do Martina i zamknie zabawę - klasyk :ok:
Napisałem tak, serio? :o Jeśli tak to dawaj dowody, być może sobie nie przypominam, ale jeśli jest inaczej to nie oczerniaj nikogo, dobrze?

Poza tym, ludzie...ja? Obsrany? Głosowałem sam na siebie...wiem, że to nieładnie, srry, ale tak było... :lol:

Autorzy zabawy, miast pieprzyć i się wymądrzać, rzuciliby wreszcie mięchem bo ludzie pragną soczystych stejków a nie zgniłego mięsa po miesiącu czekania. Pan Zambrotta się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tłumaczy, że on nie będzie "co tydzień" pisał postów, problem w tym, że nie raz nie ma problemu pisać z prędkością kilkudziesięciu na tydzień.

Co do tematu z alfabetami...ok, nie powinienem się mądrzyć bo sam jestem na "czarnej liście", ale subtelna różnica jest taka, że tam wybierano osobę, która pisze alfabet, w tej zabawie autorzy, niejako, wybierają osobę, o której będą pisać. Jeśli tak to skąd ta obsuwa?

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2012, 12:05

LordJuve pisze:Co do tematu z alfabetami...ok, nie powinienem się mądrzyć bo sam jestem na "czarnej liście", ale subtelna różnica jest taka, że tam wybierano osobę, która pisze alfabet, w tej zabawie autorzy, niejako, wybierają osobę, o której będą pisać. Jeśli tak to skąd ta obsuwa?
Lordzie Lordzie, jesteś na czarnej liście, ale to nic. W alfabetowym temacie zapewniałeś nas co chwilę, że alfabet w trakcie tworzenia, że jeszcze poprawki, a koniec końców alfabetu nie ma. My ciągle mamy tą szansę, że to opublikujemy, a Ty.. przegrałeś.
Nie ma różnicy czy ktoś pisze o sobie czy o kimś, potrzeba czasu. Na razie jest to wszystko w fazie tworzenia (tzn. jest to pierwszy raz), później może (ale nie musi) iść to wszystko zdecydowanie sprawniej i szybciej. Tak czy inaczej, mamy te swoje problemy i obowiązki i nie mówiłem, że jak ktoś wygra ankietę to na następny dzień otrzyma swój profil. Cierpliwości.

Póki co to bardziej Ty rzucasz w nas niż my w Ciebie, ale.. to się zmieni.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2012, 14:32

Czy to, ze ja kiedys dalem ciala jest jakimkolwiek usprawiedliwieniem dla Was, dzisiaj? Czekajmy...

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2012, 10:33

Przebrnąłem przez wszystkie strony tematu i gołym okiem widać, że 'zabawa' poszła nie w tym kierunku, co trzeba. Sam pomysł, mimo iż pod przykrywką wielkiego luzu, jest über prostacki i tak, jak często nie zgadzam się z LordemJuve, tak rozumiem jego punkt widzenia. A spora część tych mocno niespinających się, w tym swoim całym luzie zapomniała, że po prostu niektórym może się takie coś wydać biedne. A jeżeli to jest pomysł na ożywienie forum, to sorry Panowie, ale słabo.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 15:13

Co z tym profilem? :lol:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 15:14

jeśli wszystko pójdzie sprawnie, w środę-czwartek ruszamy z zabawą :D

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Zablokowany