Serie A (30): JUVENTUS 3-0 Napoli

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 14:34

Dla mnie liczy się dobro drużyny, a nasz kapitan Jack Sparrow to po prostu sabotażysta :angry: czy wyjdziemy 3-5-2 czy 4-3-3 nie ma dla mnie znaczenia, bo jak Antek zobaczy ,że coś nie gra ,to zrobi myk znany z meczu z interem :wink:

topboxing.pl zapraszam :)
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 14:38

dav3d pisze:Mam nadzieję ,że Boriello desygnowany do pierwszej jedenastki to tylko primaaprilisowy żart :whistle: On mógłby prewencyjnie zerwać więzadła albo nogę złamać i byśmy mieli tego hipstera z głowy :twisted:
ja tam nikomu aż tak źle nie życzę, ale nie chcę żeby grał. do tej pory pokazał, co potrafi i to powinno wystarczyć za jakikolwiek komentarz.

przepychanki na temat wczorajszej bramki dla Catanii trwają w innym temacie, co jednak nie zmienia faktu, że Milan stracił 2 punkty. jest szansa zmniejszenia straty, ale będzie trudno. Napoli nie raz pokazało, że nie da sobie w kaszę dmuchać, chociaż bilansu meczów wyjazdowych nie mają rewelacyjnego. liczę na to, że nasi piłkarze nie podpalą się zbytnio i wyjdą z przekonaniem, że mecz sam się nie wygra.

nie ważne kto, nie ważne jak, nie ważne w jaki sposób. dzisiaj liczą się tylko 3 punkty.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 14:38

dav3d pisze:czy wyjdziemy 3-5-2 czy 4-3-3 nie ma dla mnie znaczenia, bo jak Antek zobaczy ,że coś nie gra ,to zrobi myk znany z meczu z interem :wink:
Tylko, że wówczas może być już za późno, jak w drugim meczu ligowym z Milanem i zaledwie zremisujemy.

Szczypać ustawienie, dlaczego w podstawie ma wychodzić Boriello? CO ON TAKIEGO ZROBIŁ (OD CZASU GDY DO NAS PRZYSZEDŁ) ABY ZASŁUŻYĆ SOBIE NA PIERWSZĄ JEDENASTKĘ W TAK WAŻNYM MECZU? Nic? To bardzo dobry argument.

Jeśli już musimy wychodzić 3-5-2 z milionem podań między obrońcami, z Bonuccim na środku, czyli reasumując czymś co korzyści przynosi nam bardzo bardzo rzadko, to zróbmy to chociaż przyzwoicie i w ataku wystawmy dwójkę Vucinic/Del Piero - Matri/Q.

dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 14:46

białas pisze:
dav3d pisze:Mam nadzieję ,że Boriello desygnowany do pierwszej jedenastki to tylko primaaprilisowy żart :whistle: On mógłby prewencyjnie zerwać więzadła albo nogę złamać i byśmy mieli tego hipstera z głowy :twisted:
ja tam nikomu aż tak źle nie życzę, ale nie chcę żeby grał. do tej pory pokazał, co potrafi i to powinno wystarczyć za jakikolwiek komentarz.
Pokazał już ,że jest łamagą i nikt z Nas nie chce go już chyba oglądać, bo szkoda nerwów na niego :/ chyba tylko kontuzja mogłaby powstrzymać Conte od stawiania na tego drewniaka

topboxing.pl zapraszam :)
Tharp

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 18:40

wg. jakiegs tam Juventus Blog to niemal pewne, ze na boisko w wyjsciowej 11 wybiegnie Borriello. No co jest, do wuja chafla? Jakis paragraf w wypozyczeniu, ze jak nie strzeli ani jednej bramki to musimy go wykupic za 25 mln, czy jak? :V

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 18:42

Tharp pisze:wg. jakiegs tam Juventus Blog to niemal pewne, ze na boisko w wyjsciowej 11 wybiegnie Borriello. No co jest, do wuja chafla?
Wniosek jest prosty: nie chcemy wygrać, bo nie wiem, jak racjonalnie wytłumaczyć wypuszczenie tego klocka w pierwszej '11'

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 18:48

Z tym boriello to są jaja. Aż mnie odpycha od oglądania meczu na myśl o oglądaniu 12 zawodnika rywali. Taki mecz a Conte chce sobie strzelić samobója, dlaczego on to robi? :angry: Przecież my wystawiamy do 1 skladu najslabszego z 3 napastników, który legitymuję się zerowym bilansem :!: Czy trzeba tu coś dodawać?

Obawiam się bardzo tego meczu. z napoli jest ciężej wygrać niż z milanem, interem czy romą, przynajmniej nam. Do tego dochodzi wpadka milanu, a my wiemy jak lubimy być solidarni w tych kwestiach... :think:

Musimy zagrać jak w 2 połowie z interem żeby zgarnąc 3 pkt. Inaczej możemy pomarzyć o komplecie oczek.

Obrazek
Heliogabal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 18:57

Możemy tego meczu nie wygrać, ale Boriellol strzeli dziś bramę. Czuję to w kościach :P

Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 19:03

jeśli Borriello wyjdzie w 1 składzie ,albo jeśli się pojawi na boisku, to uznam że Conte został opętany przez złego ducha jakiegoś milanisty. na wszelki wypadek odłożę też daleko wszelkie przedmioty którymi można rzucić w tv.

musimy wygrać ten mecz, jeśli już 3-5-2 to w ataku Vucinić i ADP, w defensywie Caceres zamiast Bonucciego, po bokach De Ceglie i Lichtsteiner.
ale wolał bym jednak 4-3-3.

pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 19:44

A Marco nas zadziwi i dzisiaj strzeli ze 2 gole - ot taki Prima Aprilis :P

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★

Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!

Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 19:50

Też nie cierpie Boriello i niechce go widzieć w 11 ale ufam Conte i dlatego nie skrytykuje jego wyboru. Dopiero kiedy nie wygramy będziemy mogli mu zarzucić że wystawił byłego romaniste.
Jeśli dzisiaj wygramy to CL mamy na 90% no i włączymy się do walki o scudetto, choć i tak będzie ciężko.

FORZA JUVE!!

!.Juve.!

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 19:52

cięzko mi napisać te słowa.. lecz też czuje ze Boriello strzeli gola,o ile wyjdzie w podstawie :whistle:

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 20:03

Oficjalne:
(3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Borriello, Vucinic
Ławka: Storari, Caceres, Pepe, Giaccherini, Del Piero, Quagliarella,
Koszmar się sprawdza :prochno:

Obrazek
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 20:05

pablo1503 pisze:Oficjalne:
(3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Borriello, Vucinic
Ławka: Storari, Caceres, Pepe, Giaccherini, Del Piero, Quagliarella,
Koszmar się sprawdza :prochno:
Jakim curva PRAWEM?
Zamiast mieć gościa w dupie, bo i tak go oddamy po sezonie, to my go jeszcze wciskamy na siłę, jakby ten hipster coś potrafił.

- tyle ode mnie
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2012, 20:08 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 20:06

Borriello... no nie zrozumiem Conte chyba nigdy.

Zablokowany