Serie A (30): JUVENTUS 3-0 Napoli
- dav3d
- Juventino
Dla mnie liczy się dobro drużyny, a nasz kapitan Jack Sparrow to po prostu sabotażysta
czy wyjdziemy 3-5-2 czy 4-3-3 nie ma dla mnie znaczenia, bo jak Antek zobaczy ,że coś nie gra ,to zrobi myk znany z meczu z interem 

topboxing.pl zapraszam 

- białas
- Juventino
ja tam nikomu aż tak źle nie życzę, ale nie chcę żeby grał. do tej pory pokazał, co potrafi i to powinno wystarczyć za jakikolwiek komentarz.dav3d pisze:Mam nadzieję ,że Boriello desygnowany do pierwszej jedenastki to tylko primaaprilisowy żartOn mógłby prewencyjnie zerwać więzadła albo nogę złamać i byśmy mieli tego hipstera z głowy :twisted:
przepychanki na temat wczorajszej bramki dla Catanii trwają w innym temacie, co jednak nie zmienia faktu, że Milan stracił 2 punkty. jest szansa zmniejszenia straty, ale będzie trudno. Napoli nie raz pokazało, że nie da sobie w kaszę dmuchać, chociaż bilansu meczów wyjazdowych nie mają rewelacyjnego. liczę na to, że nasi piłkarze nie podpalą się zbytnio i wyjdą z przekonaniem, że mecz sam się nie wygra.
nie ważne kto, nie ważne jak, nie ważne w jaki sposób. dzisiaj liczą się tylko 3 punkty.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Tylko, że wówczas może być już za późno, jak w drugim meczu ligowym z Milanem i zaledwie zremisujemy.dav3d pisze:czy wyjdziemy 3-5-2 czy 4-3-3 nie ma dla mnie znaczenia, bo jak Antek zobaczy ,że coś nie gra ,to zrobi myk znany z meczu z interem
Szczypać ustawienie, dlaczego w podstawie ma wychodzić Boriello? CO ON TAKIEGO ZROBIŁ (OD CZASU GDY DO NAS PRZYSZEDŁ) ABY ZASŁUŻYĆ SOBIE NA PIERWSZĄ JEDENASTKĘ W TAK WAŻNYM MECZU? Nic? To bardzo dobry argument.
Jeśli już musimy wychodzić 3-5-2 z milionem podań między obrońcami, z Bonuccim na środku, czyli reasumując czymś co korzyści przynosi nam bardzo bardzo rzadko, to zróbmy to chociaż przyzwoicie i w ataku wystawmy dwójkę Vucinic/Del Piero - Matri/Q.
- dav3d
- Juventino
Pokazał już ,że jest łamagą i nikt z Nas nie chce go już chyba oglądać, bo szkoda nerwów na niegobiałas pisze:ja tam nikomu aż tak źle nie życzę, ale nie chcę żeby grał. do tej pory pokazał, co potrafi i to powinno wystarczyć za jakikolwiek komentarz.dav3d pisze:Mam nadzieję ,że Boriello desygnowany do pierwszej jedenastki to tylko primaaprilisowy żartOn mógłby prewencyjnie zerwać więzadła albo nogę złamać i byśmy mieli tego hipstera z głowy :twisted:

topboxing.pl zapraszam 

- Tharp
wg. jakiegs tam Juventus Blog to niemal pewne, ze na boisko w wyjsciowej 11 wybiegnie Borriello. No co jest, do wuja chafla? Jakis paragraf w wypozyczeniu, ze jak nie strzeli ani jednej bramki to musimy go wykupic za 25 mln, czy jak? :V
- pumex
- Juventino
Wniosek jest prosty: nie chcemy wygrać, bo nie wiem, jak racjonalnie wytłumaczyć wypuszczenie tego klocka w pierwszej '11'Tharp pisze:wg. jakiegs tam Juventus Blog to niemal pewne, ze na boisko w wyjsciowej 11 wybiegnie Borriello. No co jest, do wuja chafla?

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Z tym boriello to są jaja. Aż mnie odpycha od oglądania meczu na myśl o oglądaniu 12 zawodnika rywali. Taki mecz a Conte chce sobie strzelić samobója, dlaczego on to robi?
Przecież my wystawiamy do 1 skladu najslabszego z 3 napastników, który legitymuję się zerowym bilansem :!: Czy trzeba tu coś dodawać?
Obawiam się bardzo tego meczu. z napoli jest ciężej wygrać niż z milanem, interem czy romą, przynajmniej nam. Do tego dochodzi wpadka milanu, a my wiemy jak lubimy być solidarni w tych kwestiach...
Musimy zagrać jak w 2 połowie z interem żeby zgarnąc 3 pkt. Inaczej możemy pomarzyć o komplecie oczek.

Obawiam się bardzo tego meczu. z napoli jest ciężej wygrać niż z milanem, interem czy romą, przynajmniej nam. Do tego dochodzi wpadka milanu, a my wiemy jak lubimy być solidarni w tych kwestiach...

Musimy zagrać jak w 2 połowie z interem żeby zgarnąc 3 pkt. Inaczej możemy pomarzyć o komplecie oczek.

- Heliogabal
- Juventino
Możemy tego meczu nie wygrać, ale Boriellol strzeli dziś bramę. Czuję to w kościach 

- Nedved1983
- Juventino
jeśli Borriello wyjdzie w 1 składzie ,albo jeśli się pojawi na boisku, to uznam że Conte został opętany przez złego ducha jakiegoś milanisty. na wszelki wypadek odłożę też daleko wszelkie przedmioty którymi można rzucić w tv.
musimy wygrać ten mecz, jeśli już 3-5-2 to w ataku Vucinić i ADP, w defensywie Caceres zamiast Bonucciego, po bokach De Ceglie i Lichtsteiner.
ale wolał bym jednak 4-3-3.
musimy wygrać ten mecz, jeśli już 3-5-2 to w ataku Vucinić i ADP, w defensywie Caceres zamiast Bonucciego, po bokach De Ceglie i Lichtsteiner.
ale wolał bym jednak 4-3-3.
- pakman
- Juventino
A Marco nas zadziwi i dzisiaj strzeli ze 2 gole - ot taki Prima Aprilis 

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- Wojtek
- Juventino
Też nie cierpie Boriello i niechce go widzieć w 11 ale ufam Conte i dlatego nie skrytykuje jego wyboru. Dopiero kiedy nie wygramy będziemy mogli mu zarzucić że wystawił byłego romaniste.
Jeśli dzisiaj wygramy to CL mamy na 90% no i włączymy się do walki o scudetto, choć i tak będzie ciężko.
FORZA JUVE!!
Jeśli dzisiaj wygramy to CL mamy na 90% no i włączymy się do walki o scudetto, choć i tak będzie ciężko.
FORZA JUVE!!
- pablo1503
- Juventino
Oficjalne:
(3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Borriello, Vucinic
Ławka: Storari, Caceres, Pepe, Giaccherini, Del Piero, Quagliarella,
Koszmar się sprawdza
(3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Borriello, Vucinic
Koszmar się sprawdza

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jakim curva PRAWEM?pablo1503 pisze:Oficjalne:
Koszmar się sprawdza
Zamiast mieć gościa w dupie, bo i tak go oddamy po sezonie, to my go jeszcze wciskamy na siłę, jakby ten hipster coś potrafił.
- tyle ode mnie
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2012, 20:08 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.