Serie A (29): JUVENTUS 2-0 Inter [DPL na meczu!]
- Bianconero92
- Juventino
To sprawdź dokładnie. :lol:Del pisze:Zadna polska stacja tego nie pokazuje na zywo? Bo na C+ leci o 21:30 retransmisja dopiero...
http://cyfraplus.pl/program.html
Ciekawi mnie ta szykowana oprawa. Miejmy nadzieję, że kibice nas pozytywnie zaskoczą. :twisted:
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- Del
- Juventino
pumex pisze:Mecz jest transmitowany na żywo na Canal+ SportHDDel pisze:Zadna polska stacja tego nie pokazuje na zywo? Bo na C+ leci o 21:30 retransmisja dopiero...
hmm to ciekawe bo ja na EPG nie mam akurat dla C+sport HD programu i nie widzialem. Dzieki;)
- dejvid_00
- Juventino
Chciał bym zobaczyć dzisiaj wkońcu alexa w lidze ale znając Conte to raczej nie ma szans,ciekawe jak sobie poradzi Cacares?licze dzisjaj na marchisio i vidala no i oczywiście na czary Pirlo-;)jeśli jeszcze chcemy mażyć o scudetto to musimy to wygrać!!!!FORZA JUVEEEE!!!

- yamakasi
- Juventino
To ja może zarzucę taką ciekawostką przed meczem: otóż Claudio Ranieri prowadził drużyny przeciwko Juventusowi 16 razy z tego 2 razy wygrał, 4 razy był remis i aż 10 razy poległ, natomiast Antonio Conte narazie nie ma tak "imponujących" statystyki bo przeciw Interowi prowadził druzyne 2 razy ale nie poległ ani razu ( 1 remis Atalanta-Inter 1-1 i zwycięstwo na Meazza 2-1 w ubiegłym roku juz z Juve) więc bądźmy dobrej mysli. W pojedynkach Conte - Ranieri jest idealny remis bona dwa spotkania każdy wygrał po jednym w stosunku 2-1.
To My Jesteśmy JUVENTUSEM 

- sharikk
- Juventino
Ciekawi mnie to czy standardowo przed serie A przedłużą Lige+Extra i nie będzie nam dane zobaczyc oprawy, albo wejdą komentatorzy z poślizgiem i będzie z 5 minutowym opóźnieniem relacja...pumex pisze:Mecz jest transmitowany na żywo na Canal+ SportHDDel pisze:Zadna polska stacja tego nie pokazuje na zywo? Bo na C+ leci o 21:30 retransmisja dopiero...

Fino Alla Fine Forza Juventus!!!

JUVE PER SEMPRE!!!
- bendzamin
- Redaktor
Fajnie, ze udalo sie poskladac Barzagliego.
http://www.calcion.eu/skysport.htm - jakby ktos chcial obejrzec przedmeczowe studio SKY, to tutaj leci.
http://www.calcion.eu/skysport.htm - jakby ktos chcial obejrzec przedmeczowe studio SKY, to tutaj leci.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Mecz z Interem to świetna okazja dla Matriego na odblokowanie się. Nie wydaje mi się, żebyśmy dzisiaj stracili gola więc tylko od Vucinicia i Matriego będzie zależało czy Juventus zgarnie trzy punkty. A tak łatwo im nie będzie bo dziurawa dotąd obrona Interu dzisiaj zepnie poślady.
Jako, że dziś nie gra żaden Real ani Barca to masa linków pod tym adresem [klik!]
Jako, że dziś nie gra żaden Real ani Barca to masa linków pod tym adresem [klik!]
- Wojtek
- Juventino
Składy wyjściowe:
Pierwszy raz gramy z interem na naszym nowym stadionie
FORZA JUVE!!
Mi się bardzo podoba;) Obrona bez Bonucciego cieszy mimo że z Milanem nie zagrał źle, ale zawsze lepiej dmuchać na zimnoJUVENTUS (4-3-3): Buffon - Caceres, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Marchisio - Pepe, Matri, Vucinic
ławka: Storari, Bonucci, Padoin, Marrone, Borriello, Del Piero, Quagliarella
INTER (4-4-2): Julio Cesar - Maicon, Samuel, Lucio, Nagatomo - Zanetti, Poli, Stankovic, Obi - Forlan, Milito
ławka: Castellazzi, Ranocchia, Chivu, Faraoni, Guarin, Cambiasso, Pazzini

Pierwszy raz gramy z interem na naszym nowym stadionie

FORZA JUVE!!
- Mate.G
- Juventino
Nie zobaczyłem oprawy C+ się spóźnili.
Bo jakąś ligę polską transmitowali, kuźwa.

Bo jakąś ligę polską transmitowali, kuźwa.
- -Lucas-
- Juventino
- annihilator1988
- Juventino
Wypadałoby, żeby Juve trafiło w końcu jakąś bramkę, a najlepiej dwie, bo inter gotów pomyśleć, że może coś wywieźć z Turynu
- bendzamin
- Redaktor
Dla kibica neutralnego swietny mecz i swietna reklama Serie A. Dla Juventinich wielki stres, bo nie ma sie co oszukiwac - przez wiekszosc meczu to inter nas cisnal
Swietna dyspozycja Gigiego.
Vucinic musi sobie przypomniec, ze nie gra przeciwko Antoniniemu, tylko Maiconowi. Mattri musi zostac zmieniony, bo zmascil juz 2 swietne sytuacje. Do boju, wierze, ze da sie z tego wyciagnac 3 punkty, bo jak przycisnelismy, to inter nie mial nic do powiedzenia. Widac po nas jednak te wybiegane 120 minut w srodku tygodnia

Vucinic musi sobie przypomniec, ze nie gra przeciwko Antoniniemu, tylko Maiconowi. Mattri musi zostac zmieniony, bo zmascil juz 2 swietne sytuacje. Do boju, wierze, ze da sie z tego wyciagnac 3 punkty, bo jak przycisnelismy, to inter nie mial nic do powiedzenia. Widac po nas jednak te wybiegane 120 minut w srodku tygodnia

Ostatnio zmieniony 25 marca 2012, 21:35 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- squinter
- Juventino
W obronie gramy bardzo niepewnie, Matri BEZNADZIEJNY. Gdzie są Ci, którzy mówili, że on wykorzystuje zawsze stuprocentowe sytuacje...?
Vucinic troszkę dzisiaj przygasł, Maicon go zatrzymuje bezbłędnie.
Vucinic troszkę dzisiaj przygasł, Maicon go zatrzymuje bezbłędnie.
Ostatnio zmieniony 25 marca 2012, 21:35 przez squinter, łącznie zmieniany 1 raz.
- pablo1503
- Juventino
Śmierdzi mi tu bramką dla Interu
Jeżeli chodzi i kontrolowanie meczu, to raczej przeważamy, ale to oni stwarzają lepsze sytuacje. Powinno być już 2:0, ale dwa razy Matri mocno się pomylił.
Właśnie, Matri - tragedia :doh:

Jeżeli chodzi i kontrolowanie meczu, to raczej przeważamy, ale to oni stwarzają lepsze sytuacje. Powinno być już 2:0, ale dwa razy Matri mocno się pomylił.
Właśnie, Matri - tragedia :doh: