Serie A (28): Fiorentina 0-5 JUVENTUS
- fallweiss
- Juventino
Za wielu odpowiedzi to spotkanie nie daje, bo praktycznie skończyło się po czerwonej kartce dla Violi, która nic dziś nie gra.
Zmiany - nie mam pytań, Boriello zamiast Del Piero - jaki tu sens ? przy 4-0 ?
Zmiany - nie mam pytań, Boriello zamiast Del Piero - jaki tu sens ? przy 4-0 ?
- Łukasz
- Juventino
Efektywny Vucinić, solidny Pirlo (świetnie pobiegł po tego gola; wydaje się być w znakomitej dyspozycji fizycznej) i są pewne trzy punkty. Więcej nie ma co o tym meczu pisać, bo kartka Cerciego przesądziła o takim jego obrazie.
PS. Źle, że nie wszedł DP (po co Borriello?) i że przy takiej kanonadzie nic nie strzelił Matri...
PS. Źle, że nie wszedł DP (po co Borriello?) i że przy takiej kanonadzie nic nie strzelił Matri...
- annihilator1988
- Juventino
Fajny wynik, fajna gra. LM coraz bliżej
Już tylko 10 spotkań

- KondzioJuveFans
- Juventino
Takie Juve chce się oglądać !
Vucinić

Vucinić

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- kosciu88
- Juventino
Piekny wynik, szkoda tylko ze zamiast Boriello nie wszedl Alex. :snooty:
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- karosznurek
- Juventino
Piękny wynik i gra. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- zahor
- Juventino
Zamiast Borriello, a może też zamiast Quagliarelli? Facet był dzisiaj naprawdę daremny, chyba ani razu nie widziałem go przy piłce - jak dla mnie zdecydowanie do odpalenia. Ogólnie z obsadą szpicy jest duży problem.kosciu88 pisze:Piekny wynik, szkoda tylko ze zamiast Boriello nie wszedl Alex. :snooty:
- Bartek88
- Juventino
Conte widze co kilka kolejek potrzebuje odpoczac na trybunie by dokrecic śrubkę swoim piłkarzom i zaczac sie drzec z powrotem na nich z murawy jak maja grac 
W ogole tak patrze na Matriego i jego gre, i przy zalozeniu, ze jest to odgrywajacy zawodnik a nie wysuniety napastnik to nawet przestaje denerowac i zaczyna sie pojawiac w glowie obraz dobrze grajacego zawodnika.
Strata Eli lub Krasica,ze nie bylo ich na lawce, taki wynik 4-0 to akurat zeby wszedl Krasic się ogrywać czy Elia uczyć biegac za pilką.
Szkoda tylko, ze Fiora grala w 10, bo prawie w ogole nie napierali i nie wiem czy ten wynik to zasluga naszej dobrej gry czy tego.
//EDIT:1
: )

W ogole tak patrze na Matriego i jego gre, i przy zalozeniu, ze jest to odgrywajacy zawodnik a nie wysuniety napastnik to nawet przestaje denerowac i zaczyna sie pojawiac w glowie obraz dobrze grajacego zawodnika.
Strata Eli lub Krasica,ze nie bylo ich na lawce, taki wynik 4-0 to akurat zeby wszedl Krasic się ogrywać czy Elia uczyć biegac za pilką.
Szkoda tylko, ze Fiora grala w 10, bo prawie w ogole nie napierali i nie wiem czy ten wynik to zasluga naszej dobrej gry czy tego.
//EDIT:1
: )
Ostatnio zmieniony 17 marca 2012, 23:31 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.
- Darius19
- Juventino
I taka gra mi się podoba a taki wynik jeszcze bardziej
5:0 mówi wszystko. W naszej drużynie w tym meczu nie było słabych punktów. Świetny mecz Vucinica 1 bramka i 2 asysty. Świetne wejście w mecz Padoina bramka w niecałe 5 minut po wejściu na boisku. Nawet do Bonucciego do którego często mam jakieś uwagi muszę stwierdzić, że po tym meczu nie mam żadnych. Takie Juve chcę częściej oglądać. Szkoda tylko, że Matri i Quagiarella bramki nie strzelili no ale cóż może następnym razem. Żałuję, że nie zagrał dzisiaj Alex tylko po raz kolejny Boiriello, który tradycyjnie nic nie wniósł do gry zespołu można powiedzieć, że tradycyjnie przeszedł obok meczu. Poza tym żadnych mankamentów w grze nie było co cieszy w kontekście najbliższego tygodnia i meczy z Milanem we wtorek i Interem w niedzielę.

FORZA JUVE
- Gość
Naprawdę dobry mecz w wykonaniu Juve, do Swietnej gry brakuje naprawdę mało,są efekty,widać było w tym meczu że im zalezy,nie odpuszczali , grali do konca ! Panowie juz przestancie z Tym Boriello , bo Matri wg mojej opini też nic wielkiego nie pokazuje, skoro Boriello wchodzi a Aleks nie , to musi byc cos na rzeczy...
Forza Juve !!
Forza Juve !!