Życie prywatne Bianconerich
- Dybala 4ever
- Juventino
- zippo01
- Juventino
Dzisiaj znalazłem http://babol.pl/kat,1025467,title,Nagra ... omosc.html . Rzadko wchodzę na takie portale, ale dzisiaj z okazji czasu pobuszowałem trochę po necie 
Widać Bendtner lubi błyszczeć. Nie wychodzi na boisku to trzeba się ratować życiem prywatnym

Widać Bendtner lubi błyszczeć. Nie wychodzi na boisku to trzeba się ratować życiem prywatnym

- Ein
- Juventino
A Matri nie chce się podzielić filmikiem o podobnej treści ? Jego dziewczyna miała przecież urodziny niedawno 

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Bardziej mnie to zacheca niż blondyna Nicolasa;pEin pisze:A Matri nie chce się podzielić filmikiem o podobnej treści ? Jego dziewczyna miała przecież urodziny niedawno
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Ein
- Juventino
Wiem, że tekst w stylu gimbazy, ale pewnie Matri zaliczył hattricka w ostatnim czasie. Zastanawia mnie tylko czy niedługo nie będzie newsa o tym, że jego dziewczyna jest w ciąży ... ostatnio mu często buty spadająiltalismano pisze:Bardziej mnie to zacheca niż blondyna Nicolasa;p

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Tacchinardi.
- Juventino
Tak w ogóle Matri przypadkiem nie jest już z Federicą? Czytałem o tym w Tuttsporcie jakiś czas temu, wymieniona wtedy była już jako przyjaciółka. Nie jestem oczywiście w 100% pewny.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Watpliwe. Po jego bramce napisala na Twitterze że czeka aż jej Kopciuszek przyniesie Bucika czy cos w tym stylu : )Tacchinardi. pisze:Tak w ogóle Matri przypadkiem nie jest już z Federicą? Czytałem o tym w Tuttsporcie jakiś czas temu, wymieniona wtedy była już jako przyjaciółka. Nie jestem oczywiście w 100% pewny.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- PlanetJuve
- Juventino
Hehe :-D Świetne, umieją się chłopaki bawić!;)Angelu pisze:nie wiem czy dobry dział/temat, ale dodaje Harlem Shake`a Juventusu
Miłego oglądania!