Fredy Guarin
- pumex
- Juventino
No, to piękniealina pisze:...nie dogadali się i teraz gadają z Ynterem.pumex pisze:BTW: spotkanie w sprawie Kolumbijczyka zaczęło się o 15:00, jest 20:00. Coś wiadomo?
Jeśli to prawda, scenariusz powoli można zgadywać. Guarin odpada, Nainggolan ponoć również jest już nieaktualny. Zostaje... ogór z Florencji

- D-Rose
- Juventino
Niech Mierny sie jeszcze nie dogada z Sevilla to zamiast Guarina bedziemy miec gamonia z Violi a zamiast Martina jakąś parówke ze Sieny 
Jak on to mowil? Bedziemy korzystac z okazji... no cóz jezeli te 8mln za Guarina to nie okazja to ja nie mam pytan w ogole.

Jak on to mowil? Bedziemy korzystac z okazji... no cóz jezeli te 8mln za Guarina to nie okazja to ja nie mam pytan w ogole.
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2012, 20:29 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Brawo Marotta cięzko widzę tą naszą rundę wiosenną,oby się ożywili nasi podstawowi gracze,bo inaczej będzie blamaż;/pumex pisze:No, to piękniealina pisze:...nie dogadali się i teraz gadają z Ynterem.pumex pisze:BTW: spotkanie w sprawie Kolumbijczyka zaczęło się o 15:00, jest 20:00. Coś wiadomo?Jak go Inter zgarnie...
![]()
Jeśli to prawda, scenariusz powoli można zgadywać. Guarin odpada, Nainggolan ponoć również jest już nieaktualny. Zostaje... ogór z Florencji
- Dante93
- Juventino
Isla? Ciekawe ile by sobie za niego krzykneli. 15?20? No właśnie. Poza tym wątpliwe, żeby chcieli wzmacniać bezpośredniego rywala.
Jeżeli Porto krzyknie 13-15 mln to mówie absolutne NIE. 8-10 to maksymalna wartość tego gracza. Mimo, że na dobrą gre go stać, to jednak realia są takie nie inne. Dlatego albo robimy interesy, albo do widzenia
Oj nie szarzujmy aż tak. Guarin to TYLKO rezerwowy. Nie zapominajmy o tym, że on przegrywa rywalizacje w Porto, a my chyba aspirujemy troszke wyżej?kościu88 pisze:Guarin za 10mln to rownie dobra okazja co Vidal za 10mln, ale to tylko moja skromna opinia
Jeżeli Porto krzyknie 13-15 mln to mówie absolutne NIE. 8-10 to maksymalna wartość tego gracza. Mimo, że na dobrą gre go stać, to jednak realia są takie nie inne. Dlatego albo robimy interesy, albo do widzenia
- Szaq
- Juventino
Marotta pośpieszył się z Sorensenem i zamiast kupić Guarina to musimy mieć obrońcę.Może gdyby sprzedał Milosa udałoby się jeszcze ściągnąć Fredka.Tak ,czy tak dla mnie jest już po ptakach i jeżeli jeszcze nie przyjdzie Caceres to Marotta wyjdzie na kretyna.
- mati888
- Juventino
te dwie sprawy nie mają żadnego związkuSzaq pisze:Może gdyby sprzedał Milosa udałoby się jeszcze ściągnąć Fredka.
nie wiemy też czy nikt nie jest dogadywany po cichu. Chcoiaż ja to nie wiem kto byłby obecnie w naszym zasięgu i jednocześnie zdolał podnieśc jakość zespołu tak jak Martin i Fredy...
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- annihilator1988
- Juventino
Żegnaj Guarinie, witaj Martinie http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=78879 :? ? Powiem szczerze, jestem NIEPOCIESZONY
- Mate.G
- Juventino
No i bardzo dobrze. Guarin nie gra świetnych zawodów w Porto.
mamy 3 obrońców dobrze, że Martin idzie do nas.
mamy 3 obrońców dobrze, że Martin idzie do nas.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
pumex pisze:Tutaj coś jest na rzeczy. Już kiedyś pisałem o wypowiedzi Guarina. On sam stwierdził, że Boas był trenerem, który najzwyczajniej w świecie do niego trafił, w 100% rozumiał filozofię gry Portugalczyka. Za jego kadencji Guarin grał naprawdę dobrze. Wyróżniał się walecznością, strzałem z dystansu, fajnymi, błyskotliwymi podaniami, ciągiem na bramkę. Istnieje ryzyko, że Fredy był tak zwanym pupilkiem jednego trenera i nigdzie indziej nie będzie tak grał, jak przy Villas-Boasie, ale z drugiej strony, zawsze jest takie ryzyko. Jedno wiemy na pewno: Guarina na bardzo dobrą grę niewątpliwie stać.Juras_Senat pisze:Nikt nie powiedział, że jest słaby. Bo Guarin w formie z LE to świetne wzmocnienie. Pytanie, czy on potrafiłby nawiązać do tej formy? W Porto w niego nie uwierzyli. Mi też wydaje się, że w normalnej dyspozycji Kolumbijczyk gra ja na CA, czyli nijakokosciu88 pisze:To nie znaczy ze Guarin jest slabym pilkarzem.

Czyli Porto to drużyna lepsza od Juventusu?kosciu88 pisze:Chodzi o to ze Guarin mimo iz jest obecnie tylko rezerwowym w Porto w Juventusie moze swobodnie konkurowac o miejsce w pierwszym skladzie bo umiejetnosci do tego ma wystarczajace. Dlatego uwazam ze jesli mozemy go wyciagnac za 10mln to nie mozna takich okazji marnowac i ryzykowac ze ktos nam go wyrwie bo my wybralismy innego zawodnika. Fredi teraz a Martin bardzo chce do Juve i spokojnie do lata poczekaJuras_Senat pisze:kosciu88 pisze:Giovinco tez u nas grzal lawe a w Parmie jakos gra.
Juventus to Porto, a Parma to Juventus. Dobrze zrozumiałem?![]()
Guarin za 10mln to rownie dobra okazja co Vidal za 10mln, ale to tylko moja skromna opinia.
Skoro uważasz Guarina za piłkarza tej klasy co Vidal, to proszę, umotywuj to jakoś.
- Wojtek
- Juventino
Caceres w tej chwili jest nam bardziej przydatny, a Guarin jak sam przyznał że jeśli nie przejdzie do Juve to zostanie w Porto tak więc jeśli mu zależy na grze w Juve to poczeka do czerwca;)annihilator1988 pisze:Żegnaj Guarinie, witaj Martinie http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=78879 :? ? Powiem szczerze, jestem NIEPOCIESZONY
- bramek
- Juventino
Teraz sprawdzi się czy słowa Guarina był rzucane na wiatr czy nie. Nic nie stoi na przeszkodzi aby uzgodnić wstępne porozumienie na lato, tylko kurcze my potrzebujemy jeszcze jednego porządnego środkowego pomocnika na już
- D-Rose
- Juventino
Ja odniosłem wrazenie ze mowil to tak jakby własnie Juve bylo jedyna realną opcja dla niego zeby uciec z Porto. I nie zdziwie sie jak za 2-3 dni zostanie pilkarzem Interu... A tego zezolowi nie wybacze :doh:bramek pisze:Teraz sprawdzi się czy słowa Guarina był rzucane na wiatr czy nie.
Candrevabramek pisze:tylko kurcze my potrzebujemy jeszcze jednego porządnego środkowego pomocnika na już

- liqu!d
- Juventino
Skoro rezygnujemy z Guarina na rzecz Caceresa, to jedyną godną alternatywą jest ten Nainggolan moim zdaniem. Caceres + Nainggolan to kombinacja, której oczekuje. Żaden Berhami czy inny Canderva. Już lepiej stawiać na Pazienze/Marrone/Appelta.
Szkoda, bo potrzeba nam ogarniętego konkurenta dla Vidala i Marchisio, którzy nie mogą grać non-stop.
Szkoda, bo potrzeba nam ogarniętego konkurenta dla Vidala i Marchisio, którzy nie mogą grać non-stop.
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Tevez, który miał z góry popsuć atmosferę w szatni jest be, a Isla (besztający ważnego dla Juve Vidala), to cacy opcja gwarantująca rodzinny klimat?Castiel pisze:Ja mam szczerą nadzieję na Islę z Udinese, który ponoć jakoś tam potępiał Vidalaale to chyba nie powinno być problemem.

Co do Guarina, to nie uwierzę póki nie będzie oficjalnego info odnośnie transferu, któregoś z non-EU. No chyba, że skończymy z ogórkami od Ceseny lub innej Sieny