Serie A (19): Atalanta 0-2 JUVENTUS
- jarmel
- Redaktor
Czyli standard, prócz obrony. Dobrze, że gra De Ceglie, chociaż go nie lubię to należało mu się po ostatnim meczu.rammstein pisze:Juventus (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic.
A disp.: Storari, Bonucci, Marrone, Krasic, Giaccherini, Del Piero, Borriello
taki sklkadzik na dzisiaj
Niech obrona przypilnuje Denisa i powinno być dobrze, jestem dobrej myśli.
Forza Juve

#AllegriOut
- juventusprzemek
- Juventino
Szkoda, że Alex i Elia dziś nie zagrają od początku, bo Matri powinien odpocząć (słaba forma) a Pepe też za wiele nie wnosi a pograłby Elia.
Atalanta jest słabszym zespołem od tego z zeszłej niedzieli, więc dziś musi być wynik przynajmniej 2 oczek więcej dla nas.
Gole Vucinić, Marchisio ewentualnie ktoś z ławki strzeli.
Conte wierzę w Twoją Mroczną Wizję!
Atalanta jest słabszym zespołem od tego z zeszłej niedzieli, więc dziś musi być wynik przynajmniej 2 oczek więcej dla nas.
Gole Vucinić, Marchisio ewentualnie ktoś z ławki strzeli.
Conte wierzę w Twoją Mroczną Wizję!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Wreszcie bez Bonucciego. Ciekawy jestem jak zaprezentuje się obrona, oczywiście największe obawy wędrują w stronę De Ceglie, ale może nie będzie najgorzej. Liczę, że Matri, skoro już gra, coś dzisiaj strzeli.rammstein pisze:Juventus (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic.
- Wojtek
- Juventino
Świetnie że Conte daje szanse DC bo sobie na to zasłużył. Oby dzisiaj zagrał chociaż w 80% tego co w drugiej połowie w meczu z Cagliari. Dzisiaj debiut Boriellorammstein pisze:Juventus (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic.

FORZA JUVE!
Ahhh no takCastiel pisze:Nie jestem na bieżąco, ale on już chyba zaliczył debiut w poprzednim meczu.Wojtek pisze: Świetnie że Conte daje szanse DC bo sobie na to zasłużył. Oby dzisiaj zagrał chociaż w 80% tego co w drugiej połowie w meczu z Cagliari. Dzisiaj debiut Boriello![]()
FORZA JUVE!

Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2012, 20:21 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Castiel
- Juventino
Nie jestem na bieżąco, ale on już chyba zaliczył debiut w poprzednim meczu.Wojtek pisze: Świetnie że Conte daje szanse DC bo sobie na to zasłużył. Oby dzisiaj zagrał chociaż w 80% tego co w drugiej połowie w meczu z Cagliari. Dzisiaj debiut Boriello![]()
FORZA JUVE!
- jareckik
- Juventino
Tak jak przewidywałem, dobry występ DC nie przeszedł uwadze Conte. Aż jestem ciekaw jak będzie działać Barza-Chielon(troche się jednak boje tego zestawienia)....Wojtek pisze:Świetnie że Conte daje szanse DC bo sobie na to zasłużył. Oby dzisiaj zagrał chociaż w 80% tego co w drugiej połowie w meczu z Cagliari. Dzisiaj debiut Boriellorammstein pisze:Juventus (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic.
A disp.: Storari, Bonucci, Marrone, Krasic, Giaccherini, Del Piero, Borriello![]()
FORZA JUVE!u.
- Dybala 4ever
- Juventino
Borriello grał z Cagliari w końcówce. Brawo Conte, Bonucci ławencja zasłużył sobie za tamten mecz. Ciekaw jestem co pokaże G. Chiellini po powrocie na środekCastiel pisze:Nie jestem na bieżąco, ale on już chyba zaliczył debiut w poprzednim meczu.Wojtek pisze: Świetnie że Conte daje szanse DC bo sobie na to zasłużył. Oby dzisiaj zagrał chociaż w 80% tego co w drugiej połowie w meczu z Cagliari. Dzisiaj debiut Boriello![]()
FORZA JUVE!
- Filip
Jedyna formacja, która coś gra to obrona. Reszta bez pomysłu i bez wykończenia 

- jareckik
- Juventino
DC to mój czarny koń, szkoda że jego nożyce nie wpadły ...
- annihilator1988
- Juventino
Jednym plusem pierwszej połowy jest widoczne zmęczenie gospodarzy. Co się podziało z Paolo ? 

- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
nie pojmuję dlaczego piłka nie wpada do bramki, to jakieś fatum czy coś?
nasz napastnik Matri co raz bardziej przypomina Andy Carrola... Eta Beta niech wejdzie i może w końcu coś wpadnie!
ps. strzał Pepe mistrzostwo
nasz napastnik Matri co raz bardziej przypomina Andy Carrola... Eta Beta niech wejdzie i może w końcu coś wpadnie!
ps. strzał Pepe mistrzostwo

- kosciu88
- Juventino
Matri kolejne dwie setki zmarnowal chiocaz przy drugiej sedzia gwizdnal spalonego ktorego nie bylo. szkoda poprzeczki Vidala i slupka Barzagliego. Przydalby sie Napastnik z prawdziwego zdarzenia i jakis zmiennik dla trojki pomocnikow, moze to by ich zmobilizowalo.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti