Marco Borriello
- iero10
- Juventino
Nie dość, że grać zbytnio nie potrafi, to wygląda że i z jazdą samochodem chłopak sobie nie radzi: http://www.sportfan.pl/artykul/33161/al ... l-stluczke
- pumex
- Juventino
Borriello - kolejna po Ranierim, Del Nerim, Amaurim i Mottcie ofiara losu. Nie strzela, jeździć nie umie, fryzjera ma kiepskiego... :snooty:iero10 pisze:Nie dość, że grać zbytnio nie potrafi, to wygląda że i z jazdą samochodem chłopak sobie nie radzi: http://www.sportfan.pl/artykul/33161/al ... l-stluczke
Ale ubaw mieli goście filmujący zdarzenie

- TheJuveFan
- Juventino
i oby jak najszybciej opuścił szeregi Juve bo to wstyd dla klubu.
- Łoles
- Juventino
nie będe sie rozpisywał na jego temat bo mam dwie kartki, podsumuje jedynie to zdaniem że mam nadzieje ze teksty o jego NIE wykupieniu to nei jest prasowy bubel i nie bedziemy musieli go ogladac w przyszlym sezonie a co wiecej ze nei bedziemyu musieli ogladac nikogo na jego poziomie.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Dante93
- Juventino
Ojoj ludzie, z tego co ja pamiętam, to w momencie gdy dopinane bylo wypożyczenie Boriello bylem zjezdzany za moje negatywne opinie na temat tego ruchu.
Wtedy dla większości był to dobry napastnik, na którego zły i niedobry LE nie chce stawiać w Romie, mimo że to najlepszy ich napastnik.
I cóż mineły 4 miesiące i wszyscy zostali w dziwny sposób 'odczarowani'.
Marco to jedno wielkie nieporozumienie, dziwie sie, że dopiero gdy boleśnie mogliśmy sie o tym porzekonać na własnej skórze, niektórzy nagle to pojeli. Wydawało mi sie to jasne od samego początku.
Wtedy dla większości był to dobry napastnik, na którego zły i niedobry LE nie chce stawiać w Romie, mimo że to najlepszy ich napastnik.
I cóż mineły 4 miesiące i wszyscy zostali w dziwny sposób 'odczarowani'.
Marco to jedno wielkie nieporozumienie, dziwie sie, że dopiero gdy boleśnie mogliśmy sie o tym porzekonać na własnej skórze, niektórzy nagle to pojeli. Wydawało mi sie to jasne od samego początku.
- Heliogabal
- Juventino
Ja też nie mogę pojąć, że aż tyle czasu czekałeś by nam o tym napisać. Teach me master!
Wracając do tematu. Wypożyczenie Marco wcale takie złe w ogólnym zamyśle nie było. Koszt 0,5 mln (czy ile tam), a zyskujemy (hipotetycznie) dobrego napastnika, który wzbudzi chęć pracy dla Matriego i Quaga. Co wyszło to wyszło, ale nic się nie stało - wróci do Rzymu i tyle go widzieliśmy.
Wracając do tematu. Wypożyczenie Marco wcale takie złe w ogólnym zamyśle nie było. Koszt 0,5 mln (czy ile tam), a zyskujemy (hipotetycznie) dobrego napastnika, który wzbudzi chęć pracy dla Matriego i Quaga. Co wyszło to wyszło, ale nic się nie stało - wróci do Rzymu i tyle go widzieliśmy.
- Arcadio Morello
- Juventino
Jak go JUVE wykupi to będzie TRAGEDIA... Nie dość, że grać nie umie, tylko potrafi machać gałęziami, przewracać się o własne korzenie to jeszcze błyszczy mu się ta fryzura na żelu... Wyglądem przypomina pewnego Austriaka
.

- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Swoją drogą przyjmijmy, że nie trzeba płacić za Boriello 8 melonów tylko można go mieć za darmo - wystarczy tylko płacić mu kontrakt. Wtedy byście go u nas widzieli? Bo ja szczerze mówiąc nawet prawie za darmo mnie gość nie przekonuje.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chyba wszyscy się ze mną zgodzą, że odpowiedź może być jedna... NIE!Tony Montana pisze:Swoją drogą przyjmijmy, że nie trzeba płacić za Boriello 8 melonów tylko można go mieć za darmo - wystarczy tylko płacić mu kontrakt. Wtedy byście go u nas widzieli? Bo ja szczerze mówiąc nawet prawie za darmo mnie gość nie przekonuje.
- Arcadio Morello
- Juventino
Nawet za darmo nie chcę Boriello w JUVE. Nie nadaję się do JUVE, nie zasługuje na ten klub, nawet na to żeby nosić koszulkę JUVE. Niech JUVE pozbywa się go jak najszybciej. Teraz niech siedzi na trybunach.

- FalsoVero
- Juventino
Proponuję więcej słowa JUVE... Zamiast siedzieć na JP proponuję pocwiczyć składnie.Arcadio Morello pisze:Nawet za darmo nie chcę Boriello w JUVE. Nie nadaję się do JUVE, nie zasługuje na ten klub, nawet na to żeby nosić koszulkę JUVE. Niech JUVE pozbywa się go jak najszybciej. Teraz niech siedzi na trybunach.
Co do Marco myślałem, że odbuduje formę z Milanu gdzie grał naprawdę dobrą piłkę i stanowił zagrożenie.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Filippo911
- Juventino
Chyba nikogo na tym forum Marco nie przekonuje . Sądzę , ze Amauri , gdyby dostał szanse , zagrał by nie gorzej niż on .Tony Montana pisze:Swoją drogą przyjmijmy, że nie trzeba płacić za Boriello 8 melonów tylko można go mieć za darmo - wystarczy tylko płacić mu kontrakt. Wtedy byście go u nas widzieli? Bo ja szczerze mówiąc nawet prawie za darmo mnie gość nie przekonuje.