Serie A (13): Lazio 0-1 JUVENTUS
- Wojtek
- Juventino
Wkurza mnie sędzia który mało gwizda. Kapitalna kontra Juve
Słowa uznania dla Buffona który wybronił dwie setki, Barzagli troche niepewnie(ręka w karnym i przy polu karnym).Marchisio niewidoczny.
Uważam że zasługujemy na to prowadzenie. Najbardziej podobał mi się w tej połowie Vucinic!
Strzelić na 2:0 i fotel znowu nasz.
PS. Kanał na Sopcascie który podał tacchif jest bardzo dobry

Uważam że zasługujemy na to prowadzenie. Najbardziej podobał mi się w tej połowie Vucinic!
Strzelić na 2:0 i fotel znowu nasz.
PS. Kanał na Sopcascie który podał tacchif jest bardzo dobry

Ostatnio zmieniony 26 listopada 2011, 21:39 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- pablo1503
- Juventino
Fenomenalnie mu to dziś wychodzi. Śmiało można zaryzykować stwierdzenie, że dzisiejszy Buffon, to ten sprzed kilku lat.Antichrist pisze:Ja oglądam tutaj, komentarz PL i dobra jakość. Ciekawe spotkanie, sytuacje po obu stronach, zasłużenie prowadzimy, choć Buffon też musiał kilka razy nam ratować tyłki.

- Azazel
- Juventino
Juventus gra ładnie, choć 2 razy robiło się nieciekawie pod naszą bramką, na szczęście Buffon wraz z liniom defensywy wywiązują się bardzo dobrze z powierzonych im zadań. Z przodu też dobrze, w bardzo fajny sposób udało się puścić kilka podań na dobieg, a jedyne do czego można się przyczepić to niedoskonała skuteczność, Stara Dama powinna prowadzić 2 - 3 golami.
Czemu piłkarze grają w czarnych opaskach?
Czemu piłkarze grają w czarnych opaskach?
- Bartek88
- Juventino
http://www.rojadirecta.me/goto/www.stre ... p=channel1 a sprobuj ten link ?
Ciekawe czy Conte droczy sie z Vidalem i przez 15 min trzyma mu pilke przed twarza, tak jak to sie robi pieskowi z patykiem zanim sie mu rzuci
Ciekawe czy Conte droczy sie z Vidalem i przez 15 min trzyma mu pilke przed twarza, tak jak to sie robi pieskowi z patykiem zanim sie mu rzuci

Ostatnio zmieniony 26 listopada 2011, 21:41 przez Bartek88, łącznie zmieniany 2 razy.
- M.R.
- Juventino
Ależ spotkanie, nic tylko nagrać i puścić malkontentom marudzącym na "katenaczio" :lol: Szkoda tylko że jest 0-1 ponieważ to chyba najniższy wymiar kary dla drużyny z Rzymu. Mam nadzieję że będzie po przerwie podwyższenie wyniku i zwycięstwo w końcowym rozrachunku. Liczę też na to, że tercet Lichsteiner,Vidal,Pepe "zabiega" Laziali do upadłego
Plus brawa dla Buffona za dwie interwencje po strzałach Rocchiego. Gigi wraca do wielkiej formy.
edit: Klose w pierwszej połowie strasznie niewidoczny ale i tak i tak obawiam się tego gościa, bardziej niż Hernanesa i Rocchieggo

Plus brawa dla Buffona za dwie interwencje po strzałach Rocchiego. Gigi wraca do wielkiej formy.
edit: Klose w pierwszej połowie strasznie niewidoczny ale i tak i tak obawiam się tego gościa, bardziej niż Hernanesa i Rocchieggo
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2011, 21:46 przez M.R., łącznie zmieniany 1 raz.
"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- cerb
- Juventino
Fantastyczny mecz jak dla oka wg mnie..
Obie druzyny nastawiły sie na ataki wiec mecz bardzo dynamiczny.. takie Juve chce się oglądać jak najbardziej.
moglo byc 2:0 dla Juve jak i 2:0 dla Lazio..
Buffon genialne parady
Oby tylko nie stracic bramki i bedzie to co najwazniejsze - 3pkt.
Obie druzyny nastawiły sie na ataki wiec mecz bardzo dynamiczny.. takie Juve chce się oglądać jak najbardziej.
moglo byc 2:0 dla Juve jak i 2:0 dla Lazio..
Buffon genialne parady

Oby tylko nie stracic bramki i bedzie to co najwazniejsze - 3pkt.
- bajbek17
- Juventino
Mam małe zastrzeżenia do gry Vucinicia. No może w końcówce pierwszej połowy błysnął, ale na początku dużo strat i niecelnych podań. matri jakiś taki zmęczony się dzisiaj wydaje. Kontratak genialny jak za czasów Lippiego. Oj ile twarzy ma to Juve 

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Powinien być karny dla Lazio. Ręka po tym fatalnym błędzie Bonucciego (co ten gość wyprawia przechodzi wszelkie pojęcie). Tak to widziałem.
Tak czy inaczej bardzo mecz wyrównany, nie w każdym musimy dominować i kontrolować grę. Liczę na kontrataki w drugiej części.
Tak czy inaczej bardzo mecz wyrównany, nie w każdym musimy dominować i kontrolować grę. Liczę na kontrataki w drugiej części.
- mati888
- Juventino
http://www.juvepoland.com/news.php?id=20445K.M. pisze:Czemu piłkarze grają w czarnych opaskach?
dlatego

meczu niestty, nie oglądałem, bo dopiero wróciłem z pracy...mam nadzieję na dobrą 2. połówkę!
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Bez przesady z tym karnym, ale to co wyprawia Bonucci to jakaś paranoja. Nie wspominając o tych wszystkich jego podaniach na styk, mało co brakuje, aż w końcu któryś z napadziorów Lazio cyknie tą piłkę nogą i będzie sam na sam z Gigim.
Właśnie - Gigi. Wraca nasz stary, poczciwy bramkarz, a my zapomnieliśmy już o Storarim.
Mecz: super tempo, tylko drażni mnie czasami niedokładność w poczynaniach jednych i drugich.
Szybka brameczka w drugiej połowie dla nas i będę już spokojny
Właśnie - Gigi. Wraca nasz stary, poczciwy bramkarz, a my zapomnieliśmy już o Storarim.
Mecz: super tempo, tylko drażni mnie czasami niedokładność w poczynaniach jednych i drugich.
Szybka brameczka w drugiej połowie dla nas i będę już spokojny

Ostatnio zmieniony 26 listopada 2011, 21:46 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.
- risto
- Juventino
jaki karny? Ewidentnie pilka nabita na reke po interwencji Buffona!! W takim ulamku sekundy ciezko zareagowac.szczypek pisze:Powinien być karny dla Lazio. Ręka po tym fatalnym błędzie Bonucciego (co ten gość wyprawia przechodzi wszelkie pojęcie). Tak to widziałem.
Vucinic pieknie podal do Matriego i ten juz wiedzial jak podac do Pepe. POdrecznikowa kontra!!
- annihilator1988
- Juventino
Było nerwowo, różnie mogło się skończyć, ale co najważniejsze 3 pkt jadą do Turynu