Wszystko o Milanie
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Mecz cudowny. Przyznaje się, że drugą połowę meczu Juve sobie odpuściłem i skupiłem się na walce Milanu z Romą.
Emocji nie brakowało. Gol najpierw Meneza czy potem Tottiego wywołały u mnie wielką euforię. Mecz naprawdę cudowny, zapewne oprócz przegranej w tym sezonie Romy - wygrał bezapelacyjnie Futbol!
Emocji nie brakowało. Gol najpierw Meneza czy potem Tottiego wywołały u mnie wielką euforię. Mecz naprawdę cudowny, zapewne oprócz przegranej w tym sezonie Romy - wygrał bezapelacyjnie Futbol!
- Szymek
- Juventino
"Zgodnie z oczekiwaniami, bezpośrednio po przegranym meczu Milanu z Romą, Paolo Maldini rozpoczął swoje honorowe okrążenie po płycie stadionu San Siro. W tym samym czasie ultrasi z Curva Sud wywiesili kontrowersyjny baner. Na wielkim płótnie pod ogromną cyfrą '6' [numer z jakim występował poprzedni kapitan Milanu Franco Baresi] widoczny był napis: "Był tylko jeden kapitan". Mimo takiej nieuprzejmości, ludzie zgromadzeni na San Siro zgotowali Paolo Maldiniemu owacje na stojąco."
Źródło
Nie mam pojęcia o co chodzi, choć to bardzo interesujące i hmm... dziwne? Ciekawe czemu chcieli spaprać pożegnanie Maldinego. Co by nie było - karierę zakończył jeden z największych piłkarzy wszechczasów.
Źródło
Nie mam pojęcia o co chodzi, choć to bardzo interesujące i hmm... dziwne? Ciekawe czemu chcieli spaprać pożegnanie Maldinego. Co by nie było - karierę zakończył jeden z największych piłkarzy wszechczasów.
- Il Storico
- Juventino
Odchodzi Grande Giocatore, odchodzi pewne pokolenie. Teraz czekamy na gwiazdeczki pokroju CR-a
By nie było off-topa cieszę się, iż jest szansa na II miejsce. Za tydzień trzeba zagrać z Lazio, na luzie jak dziś. Pozdro

By nie było off-topa cieszę się, iż jest szansa na II miejsce. Za tydzień trzeba zagrać z Lazio, na luzie jak dziś. Pozdro
- Okoni
- Juventino
Też się zastanawiam dlaczego fani zachowali się tak wobec Paolo? Powiedział coś nie tak? Wielka szkoda, że żywa legenda Milanu zasługująca na co najmniej takie pożegnanie został tak niedoceniony.Szymek pisze:Nie mam pojęcia o co chodzi, choć to bardzo interesujące i hmm... dziwne? Ciekawe czemu chcieli spaprać pożegnanie Maldinego. Co by nie było - karierę zakończył jeden z największych piłkarzy wszechczasów.
"Przed meczem wiedzieliśmy, że BATE będzie grać w ten sposób, a i tak nas zaskoczyli." - Claudio Ranieri
- Szymek
- Juventino
- Łukasz
- Juventino
Przed Maldinim jeszcze jednen mecz, tak gwoli ścisłości. Ale trzeba tu powiedzieć, że Paolo to chyba największy piłkarz naszych czasów.
Duma nie tylko ACM, nie tylko calcio ale też futbolu ogólnie.
Paolo jest i będzie wielki.
Przykre tylko, że ultrasi Milanu nie potrafili tego dziś docenić.
Duma nie tylko ACM, nie tylko calcio ale też futbolu ogólnie.
Paolo jest i będzie wielki.
Przykre tylko, że ultrasi Milanu nie potrafili tego dziś docenić.
- Juve Master
- Juventino
Wielki hołd dla słynnego, legendarnego numeru 3 w AC Milan. Nikt tak jak on na trwałe nie wpisał się do historii tego klubu, zdobywając tak wiele trofeów..
Tak jak już napisano wcześniej, odchodzi nie tylko legenda włoskiej piłki i europejskiego futbolu na najwyższym poziomie, ale także pewne pokolenie graczy, którzy za swoją koszulkę klubową daliby się pokroić.
Tak jak już napisano wcześniej, odchodzi nie tylko legenda włoskiej piłki i europejskiego futbolu na najwyższym poziomie, ale także pewne pokolenie graczy, którzy za swoją koszulkę klubową daliby się pokroić.
- bianConrado
- Juventino
- L u k
- Interista
Szacunek dla Maldiniego. Odchodzi wielki pilkarz.
To podobnie jak Zanetti, jedyny pilkarz, ktorego szanuja chyba wszyscy kibice rywali zza miedzy.
To jednak co Curva Sud zrobila to skandal. Nie wyobrazam sobie podobnego zachowania, kiedy Zanetti bedzie konczyl kariere.
To podobnie jak Zanetti, jedyny pilkarz, ktorego szanuja chyba wszyscy kibice rywali zza miedzy.
To jednak co Curva Sud zrobila to skandal. Nie wyobrazam sobie podobnego zachowania, kiedy Zanetti bedzie konczyl kariere.
- Venomik
- Juventino
Widać niektórzy kibice wzięli sobie za bardzo do serca dawne słowa Maldiniego z pamiętnego finału. I jego obecne zarobki.
O ile jesteście lepiej zorientowani w czym rzecz, dlaczego takie a nie inne słowa zawisły.
O ile jesteście lepiej zorientowani w czym rzecz, dlaczego takie a nie inne słowa zawisły.
Dirty mind
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jakieś szczegóły dla leniwych i mniej zorientowanych w sytuacji?Venomik pisze:Widać niektórzy kibice wzięli sobie za bardzo do serca dawne słowa Maldiniego z pamiętnego finału. I jego obecne zarobki.
- Gooray
- Juventino
Teraz na stronie różowej mediolańskiej gazety przeczytałem, że chodzi przede wszystkim o to jego targowanie się sprzed roku co do wysokości zarobków. I o wypowiedź, w której mocno skrytykował kibiców, za ich gwizdy itp. Nie wiem dokładnie kiedy to było, ale powiedział, że bez tej "pomocy" ze strony kibiców nie przegraliby którychś tam derbów. Jeśli się mylę, to niech ktoś to naprostuje.