Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
roostekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 22:14

Tymczasem Inter gromi. Z jednej strony dobrze, bo to oznacza zmniejszenie strat do Romy, a z drugiej niepokoi dobra forma Internazionale przed niedzielnym meczem.

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 22:16

mecze na Juventusu z Interem rządzą się swoimi prawami :) Motywacja rosnie o 300 % szczególnie ze strony Bianconerich :) Będzie dobrze, wierzę w wygraną :)

Zero szacunku dla Pogby
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 22:16

Trzecia czerwona kartka w tym sezonie dla Burdisso i w konsekwencji rzut karny dla Interu definitywnie rozstrzygnęły losy tego meczu. Morattisyny wskakują na trzecie miejsce. W dodatku mają zaległy mecz z Fiorentiną, która formą nie zachwyca. W rezultacie mogą zredukować stratę do Milanu tylko do dwóch punktów. Wynik tego meczu jest dla nas korzystny. Milan, Napoli i Inter powalczą o pierwszą trójkę. Przy wielkim łucie szczęścia może jeszcze powalczymy z Lazio i Romą o czwarte miejsce.

Obrazek
nowik92

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 22:24

4-3 teraz jest w meczu Inter-Roma.
Bez gracza z numerem '10' Inter coś marnie...
Jak widać da się im strzelić bramki, zobaczymy jak będzie za tydzień.

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 22:24

Vimes pisze:Trzecia czerwona kartka w tym sezonie dla Burdisso i w konsekwencji rzut karny dla Interu definitywnie rozstrzygnęły losy tego meczu. Morattisyny wskakują na trzecie miejsce. W dodatku mają zaległy mecz z Fiorentiną, która formą nie zachwyca. W rezultacie mogą zredukować stratę do Milanu tylko do dwóch punktów. Wynik tego meczu jest dla nas korzystny. Milan, Napoli i Inter powalczą o pierwszą trójkę. Przy wielkim łucie szczęścia może jeszcze powalczymy z Lazio i Romą o czwarte miejsce.
Lazio zdaje się tracić formę, ja bardziej obawiałbym się Palermo czy nawet Udinese. Grunt to zagrać na maksa w dwóch meczach z Mediolańczykami. Zdobyliśmy 4 punkty na wyjazdach więc jesteśmy w stanie zdobyć komplet punktów w tych meczach :)

P.S. Roma na 4:3, czyżby szykowała się niespodzianka?

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 22:37

Mietson pisze:Lazio zdaje się tracić formę, ja bardziej obawiałbym się Palermo czy nawet Udinese. Grunt to zagrać na maksa w dwóch meczach z Mediolańczykami. Zdobyliśmy 4 punkty na wyjazdach więc jesteśmy w stanie zdobyć komplet punktów w tych meczach :)

P.S. Roma na 4:3, czyżby szykowała się niespodzianka?
Już długo czekamy na to, aż Lazio straci formę i doczekać się nie możemy, więc na razie poczekałbym jeszcze ze dwie kolejki, żeby to potwierdzić. Milan i Inter są z pewnością drużynami do ogrania, ale nie przez Juventus w takiej formie jak obecna. Uważam, że z Interem nie stać nas na więcej niż remis. Chyba, że wszyscy piłkarze tak się napalą, że przelecą morattisynów bez mydła.

Obrazek
Campione d'Europa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 22:39

Te dwa gole Romy to jakaś parodia :C Julio Sergio genialne zawody, gdyby nie on, Rzymianie spokojnie mogli dostać "siódemkę".
No i fenomenalna parada Julio Cesara w pierwszej połowie gdzie w jednej akcji wybronił trzy groźne uderzenia. Sneijder i Motta najlepsi na boisku. Dobrze, że Holender już zdrowy...

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 22:41

Vimes pisze:Już długo czekamy na to, aż Lazio straci formę i doczekać się nie możemy, więc na razie poczekałbym jeszcze ze dwie kolejki, żeby to potwierdzić. Milan i Inter są z pewnością drużynami do ogrania, ale nie przez Juventus w takiej formie jak obecna. Uważam, że z Interem nie stać nas na więcej niż remis. Chyba, że wszyscy piłkarze tak się napalą, że przelecą morattisynów bez mydła.
No a kto się spodziewał wygranej na SS jak tydzień wcześniej zremisowaliśmy fatalnie z Bolonią a w meczu z Milanem graliśmy m.in. bez Kielona i Krasicia? :)
Poza tym, My właśnie łapiemy formę, takie mam wrażenie. W pierwszej połowie sezonu też przełamanie nastąpiło po Cagliari. Jestem optymistą jeśli chodzi o te mecze.

Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 22:50

Kapitalny mecz na San Siro! Niesamowite tempo gry i grad bramek, a co najważniejsze pokonaliśmy rywala, z którym gra nam się szalenie trudno. Dawno w meczu Serie A nie widziałem takiej ilości sytuacji bramkowych. Grę Interu oceniam dobrze, chociaż strata tych 2 bramek w sytuacji gdy graliśmy w przewadze nie powinna się przytrafić. Na pewno pomogła nam kartka Burdisso, ale w 100% zasłużona. Nicolas nic się nie zmienił i raczej już nie zmieni, trudno w lidze spotkać innego gracza, który miałby na koncie tyle czerwieni. Ten mecz pokazał ile znaczy dla nas Sneijder i ile traciliśmy gdy leczył kontuzję.

Tre punti importanti - oficjalnie wracamy do gry o scudetto.

Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 22:54

Mietson pisze:No a kto się spodziewał wygranej na SS jak tydzień wcześniej zremisowaliśmy fatalnie z Bolonią a w meczu z Milanem graliśmy m.in. bez Kielona i Krasicia? :)
Poza tym, My właśnie łapiemy formę, takie mam wrażenie. W pierwszej połowie sezonu też przełamanie nastąpiło po Cagliari. Jestem optymistą jeśli chodzi o te mecze.
Daj spokój z tym łapaniem formy. Z Cagliari graliśmy taki sam chłam, co z Udinese i Palermo, tylko, że sardyńczycy to słabsza drużyna, której w dodatku zabraliśmy najlepszego strzelca, więc jakoś to wygraliśmy. Jak wygramy pięć meczów z rzędu to powiem, że łapiemy formę, ale po jednym :think:. Liczę, że z Interem piłkarze dadzą z siebie więcej i może wynik będzie satysfakcjonujący.

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 11:18

Vimes pisze:Daj spokój z tym łapaniem formy. Z Cagliari graliśmy taki sam chłam, co z Udinese i Palermo, tylko, że sardyńczycy to słabsza drużyna, której w dodatku zabraliśmy najlepszego strzelca, więc jakoś to wygraliśmy. Jak wygramy pięć meczów z rzędu to powiem, że łapiemy formę, ale po jednym :think:. Liczę, że z Interem piłkarze dadzą z siebie więcej i może wynik będzie satysfakcjonujący.
No trochę przesadzam ale po prostu jestem optymistą :)

Tak nawiasem dodam, że nie dałbym czerwonej kartki za faul Burdisso we wczorajszym meczu. Powiem więcej - wielu sędziów by nie dało nawet żółtej.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 11:21

Mietson pisze:nie dałbym czerwonej kartki za faul Burdisso we wczorajszym meczu. Powiem więcej - wielu sędziów by nie dało nawet żółtej.
Pazzo wychodził sam na sam a Burdisso wpadł na niego od tyłu. Nie ma bardziej ewidentnej sytuacji na czerwo.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 11:28

Ouh_yeah pisze:
Mietson pisze:nie dałbym czerwonej kartki za faul Burdisso we wczorajszym meczu. Powiem więcej - wielu sędziów by nie dało nawet żółtej.
Pazzo wychodził sam na sam a Burdisso wpadł na niego od tyłu. Nie ma bardziej ewidentnej sytuacji na czerwo.
Może. Ale problem jest taki, że jeden sędzia da kartkę a inny nie. Jakby to było przed polem karnym to na pewno czerwona ale w takiej sytuacji to po prostu zależy od sędziego. Nie wiem jak jest w przepisach ale moim zdaniem za takie rzeczy nie powinno być czerwonej.

Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 11:54

Lord of San Siro pisze:Kapitalny mecz na San Siro! Niesamowite tempo gry i grad bramek, a co najważniejsze pokonaliśmy rywala, z którym gra nam się szalenie trudno. Dawno w meczu Serie A nie widziałem takiej ilości sytuacji bramkowych. Grę Interu oceniam dobrze, chociaż strata tych 2 bramek w sytuacji gdy graliśmy w przewadze nie powinna się przytrafić. Na pewno pomogła nam kartka Burdisso, ale w 100% zasłużona. Nicolas nic się nie zmienił i raczej już nie zmieni, trudno w lidze spotkać innego gracza, który miałby na koncie tyle czerwieni. Ten mecz pokazał ile znaczy dla nas Sneijder i ile traciliśmy gdy leczył kontuzję.

Tre punti importanti - oficjalnie wracamy do gry o scudetto.
Osobiście powiem Ci chłopcze, że chora jest dla mnie sytuacja, w której kibic Interu postanawia cieszyć się ze zwycięstwa nad jednym z największych rywali na forum... innego z największych rywali. Tłumaczę to sobie kompleksem mniejszości, który nadal siedzi głęboko w Waszych główkach.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 11:59

Pawełek pisze:Osobiście powiem Ci chłopcze, że chora jest dla mnie sytuacja, w której kibic Interu postanawia cieszyć się ze zwycięstwa nad jednym z największych rywali na forum... innego z największych rywali. Tłumaczę to sobie kompleksem mniejszości, który nadal siedzi głęboko w Waszych główkach.
Może i jest ale w sumie pewnie znajdzie się paru naszych na ich stronie :) Poza tym, w zasadzie nie mam nic przeciwko postom Lorda of San Siro w przeciwieństwie do tego dzieciaka Campione d'Europa.

ODPOWIEDZ