Serie A (9): JUVENTUS 2-1 Fiorentina
- kosciu88
- Juventino
Jak narazie dominujemy calkowicie, Fiorentina nie istnieje i oby tak dalej. Nawet leniwy Mirko daje rade choc mogl z tego co mial 1 strzelic.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mnie jako jedyna nie tnie się ta: http://atdhenet.tv/40550/watch-juventus-vs-fiorentina
Co do meczu, to przeważamy kolosalnie, pachniało cały czas drugą bramką, ale zabrakło szczęścia. Myślę, że dzisiaj możemy być spokojni o zwycięstwo.
Co do meczu, to przeważamy kolosalnie, pachniało cały czas drugą bramką, ale zabrakło szczęścia. Myślę, że dzisiaj możemy być spokojni o zwycięstwo.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Qrczak
- Juventino
Dzisiaj zaskakuje wysoką formą Mirko . Chłop naprawde dużo mysli na boisku i dał 2 piły prostopadłe po których zawodnicy wyszli sam na sam .
Niestety pierwszym zawodnikiem do zmiany jest Pepe nic nie gra i marnuje sytuacje ,ale tragedii nie ma .
Ogólnie cieszy dobry wynik ,ale mogliśmy prowadzić wiecej.
Niestety pierwszym zawodnikiem do zmiany jest Pepe nic nie gra i marnuje sytuacje ,ale tragedii nie ma .
Ogólnie cieszy dobry wynik ,ale mogliśmy prowadzić wiecej.
- Pan Mietek
- Juventino
Dla niepełnosprytnych - sopcast, 111686
Gramy wybornie. Naprawdę, jedyne co mnie drażni to Pepe i jego nieumiejętność wykończenia akcji. Vucinić nawet zaangażowany w grę
Świetna klepa z Vidalem. Trzeba potwierdzić dominację drugim golem i zakończyć mecz na luzie.
Gramy wybornie. Naprawdę, jedyne co mnie drażni to Pepe i jego nieumiejętność wykończenia akcji. Vucinić nawet zaangażowany w grę

- Moonk
- Juventino
Jak Juventus mając tak wielką przewagę tego nie wygra....
Po pierwszej połowie powinno być już pozamiatane, a tak niestety nie jest jedna bramka dla Fiory zburzy cały obraz meczu(jeśli stracimy jakiekolwiek pkt.) Trzeba dobić Fiorentinę bo tak jednostronnego meczu dla Juve dawno nie widziałem(może poza meczem z Parmą)
Niby trudno się przyczepić do któregoś z piłkarzy, ale Mirko dziś celownik zostawił w domu...
Obyśmy na drugą połowę wyszli tak samo zdeterminowani!
Po pierwszej połowie powinno być już pozamiatane, a tak niestety nie jest jedna bramka dla Fiory zburzy cały obraz meczu(jeśli stracimy jakiekolwiek pkt.) Trzeba dobić Fiorentinę bo tak jednostronnego meczu dla Juve dawno nie widziałem(może poza meczem z Parmą)
Niby trudno się przyczepić do któregoś z piłkarzy, ale Mirko dziś celownik zostawił w domu...
Obyśmy na drugą połowę wyszli tak samo zdeterminowani!
Ostatnio zmieniony 25 października 2011, 21:40 przez Moonk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rogalkr
- Juventino
http://www.flashscore.com/detail/p6dVRg ... ch-summarytacchif pisze:Ma ktoś statystyki pierwszej połowy?
Niech ktos wytlumaczy , Vucinicia , toc on biega jak dziki , zreszta cala ferajna jak pershingi popyla , a balzagri ostatni rajd NONO ;o
- Niećwieć
- Juventino
- Vimes
- Juventino
W pierwszej połowie totalnie zdominowaliśmy Fiorentinę, która tylko Borucowi zawdzięcza utratę zaledwie jednej bramki. Bierność piłkarzy naszego rywala jest naprawdę zadziwiająca. Problem w tym, że jedna fartowna akcja Violi może nam odebrać trzy punkty, a dzisiaj patrząc na naszą grę byłoby to wyjątkowo wkurzające. Vucinić jest dzisiaj bardziej aktywny, więc duży plus dla Mirko. Widać Conte przemówił mu do rozsądku.
Aha, dlaczego w domowym meczy gramy w tym jaskrawo różowym piętnie ladacznicy?!
Aha, dlaczego w domowym meczy gramy w tym jaskrawo różowym piętnie ladacznicy?!
- Swider10
- Juventino
Gramy dobrze może bez fajerwerek ale dobrze posiadanie piłki 62% ówi samo za siebie Fiorentina nie miała jak narazie żadnej sytuacji, żadnej groźnej nie mówiąc o bramce no ale nie mówmy hop ... Gra naprawde sie podoba mnóstwo podań (cos jak Barcelona
?) oby tylko byli skoncentrowani przez całe 95 min !

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- mambooocha
- Juventino
polecam linka lenora - dopiero w doliczonym czasie gry zaczęło się delikatnie ciąć. a co do gry na razie gramy KAPITALNIE. Jak padnie druga bramka to w tym meczu się bramki posypią :-D
fino alla fine FORZA JUVENTUS!
- SirRose
- Juventino
Też mam problem z tnącą się transmisją ale jakoś oglądam na http://www.stopstream.tv/ch5.html.
Co do meczu to widać, że jak gramy z groźniejszym rywalem to się bardziej mobilizujemy. Ten mecz wygląda podobnie jak spotkanie z Milanem - mam nadzieję, że tak samo się skończy. Trzeba przyznać, że 1:0 to najniższy wymiar kary dla Fiorentiny.
Vucinic bardziej na skrzydle widać, że musi więcej biegać. Nie jest takim nierobem jak w meczu z Genoą. Wygląda to nieźle, oby w drugiej połowie było tylko lepiej.
Co do meczu to widać, że jak gramy z groźniejszym rywalem to się bardziej mobilizujemy. Ten mecz wygląda podobnie jak spotkanie z Milanem - mam nadzieję, że tak samo się skończy. Trzeba przyznać, że 1:0 to najniższy wymiar kary dla Fiorentiny.
Vucinic bardziej na skrzydle widać, że musi więcej biegać. Nie jest takim nierobem jak w meczu z Genoą. Wygląda to nieźle, oby w drugiej połowie było tylko lepiej.
- Mate.G
- Juventino
Ja tak samo mam tp 6mb ale na początku działo 0.5mb więc nawet transmisji nie szukałembajbek17 pisze:Fajnie, że całą pierwszą połowę spędziłem na szukaniu nie zacinającej transmisji

Ahh ta małopolska

Co do meczu to nic nie powiem śledziłem tylko relacje live na seriea.pl ale chyba nam nieźle idzie :E ?
Ostatnio zmieniony 25 października 2011, 21:43 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- Antichrist
- Juventino
Najlepsze podsumowanie pierwszej połowy. 4-3-3 to dla nas najlepsze ustawienie.sport.pl pisze:PRZERWA Przez pierwsze 45 min. Fiorentina była potrzebna na boisku tylko w jednym celu - żeby Juventus miał kogo bić. Gospodarze grają naprawdę znakomicie. Świetne prezentowanie się ułatwiają im z kolei goście, którzy grają naprawdę słabo. Co prawda Boruc popełnił błąd przy golu, ale gdyby nie on, padłoby kilka innych bramek.
Ostatnio zmieniony 25 października 2011, 21:44 przez Antichrist, łącznie zmieniany 1 raz.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Wojtek
- Juventino
Warto podkreślić że Viola nie oddała ANI JEDNEGO celnego strzału na naszą bramkę. Martwi mnie jednak nasza skuteczność. Powinniśmy prowadzić dwa albo trzy do zera.
Od początku musimy grać to co graliśmy i strzelać kolejne gole (bo jeśli tego nie zrobimy to może się to zemścić jak z Genoą).
Irytuje mnie to że kiedy jest szybka piłka na skrzydło do Pepe albo Stefana to w karnym jest tylko Matri a samemu ciężko będzie cokolwiek zdzialać.
Gramy świetnie i nie ma innej opcji jak trzy punkty!
FORZA JUVE!
Od początku musimy grać to co graliśmy i strzelać kolejne gole (bo jeśli tego nie zrobimy to może się to zemścić jak z Genoą).
Irytuje mnie to że kiedy jest szybka piłka na skrzydło do Pepe albo Stefana to w karnym jest tylko Matri a samemu ciężko będzie cokolwiek zdzialać.
Gramy świetnie i nie ma innej opcji jak trzy punkty!
FORZA JUVE!