Serie A (7): Chievo 0-0 JUVENTUS
- pumex
- Juventino
O proszę. Czyli jednak 4-1-4-1 a nie 4-2-4. Cóż, teoretycznie skład chyba najmocniejszy z możliwych, ale wiadomo, jak to bywa..
Mocno liczę na zwycięstwo, bo byłby to zwiastun lepszych czasów
Ciekawa jest nasza ławka. Bramkarz, namiastka bocznego obrońcy i 5 ofensywnych piłkarzy.
Mocno liczę na zwycięstwo, bo byłby to zwiastun lepszych czasów
Ciekawa jest nasza ławka. Bramkarz, namiastka bocznego obrońcy i 5 ofensywnych piłkarzy.

- Wojtek
- Juventino
Czyli znowu jednym napastnikiem. To chyba niestety możemy zapomnieć o tym że FQ wejdzie dziś na murawe. W II połowie pewnie zobaczymy Matriego,Giaccheriniego i chciałbym Esti.Lypsky pisze:Oficjalny skład
Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Krasic, Pirlo, Vidal, Marchisio, Pepe, Vucinic. A disposizione: Storari, De Ceglie, Giaccherini, Estigarribia, Del Piero, Matri, Quagliarella. All. Conte
Najważniejsze jadnak jest zwycięstwo, nie ważne jak, ważne 3 pkt!
Stawiam: 0-2 Vucinic x2 :C
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Mam nadzieję, że te 2 tyg przerwy dla niektórych to była katorga i dzisiaj pokażemy zęby. Teoretycznie gramy najsilniejszym skłądem, ale Chievo to Chievo...
Z drugiej strony zaliczają się do grona ogórków, których TRZEBA ograć, by mysleć o jakimś sukcesie na koniec. Obstawiam 0:1 dla Juve, z bramką Pepe. Nie pytajcie czemu akurat on.
Z drugiej strony zaliczają się do grona ogórków, których TRZEBA ograć, by mysleć o jakimś sukcesie na koniec. Obstawiam 0:1 dla Juve, z bramką Pepe. Nie pytajcie czemu akurat on.

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dlaczego akurat on? :Clenor pisze:Obstawiam 0:1 dla Juve, z bramką Pepe. Nie pytajcie czemu akurat on.
Jeśli obrona się spisze, to wygramy... Pierwsza bramka - Vidal!
- jakku1
- Juventino
Boje sie tego meczu jak cholera ; / Wiadomo, ze zawsze po zwyciestwie z duzym klubem mamy problemy z koncentracja i 3 punktami w kolejnym spotkaniu. W dodaku Chievo jest w bardzo dobrej formie i gra u siebie.
Licze bardzo na zero z tylu, wtedy przelkne nawet remis. W typerze co prawda postawilem 0:3 dla Juve, ale to raczej pobozne zyczenie
Licze bardzo na zero z tylu, wtedy przelkne nawet remis. W typerze co prawda postawilem 0:3 dla Juve, ale to raczej pobozne zyczenie

- Castiel
- Juventino
Kogo jako kogo, ale kibiców Juve powinna cechować ostrożność w prognozach. Chievo większość zalicza do ogórków, ale to nie jest drużyna do bicia. Raczej na pewno znajdzie się w górnej części tabeli na koniec sezonu.
- Gotti
- Juventino
Ma ktoś jakiś super link HD, bo na razie najlepsze co znalazłem to http://www.rojadirecta.me/goto/kjhg1.blogspot.com i na 10mb necie przycina co kilkanaście sekund.
- Swider10
- Juventino
http://www.real-tv-sport.com/channel-7.php co prawda po rosyjsku ale jakos nie najgorsza
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Piotr Juvefan
- Juventino
ja mam super jakość ale nie mam dźwieku może u was będzie
http://ch10-10.weebly.com/
na veetle to działa
http://ch10-10.weebly.com/
na veetle to działa
Ostatnio zmieniony 16 października 2011, 14:59 przez Piotr Juvefan, łącznie zmieniany 1 raz.
- ReggaeMan
- Juventino
Być piłkarzem Juventusu to należeć do jednej z nielicznych prawdziwych legend sportu.
Michel Platini
Michel Platini
- pumex
- Juventino
Napiszę tak: dziś śmieszy mnie najbardziej 2 zawodników: Vucinic chcący za każdym razem grać piętką z pierwszej piłki i tradycyjnie już kompletnie bezproduktywny Krasic. O ile temu pierwszemu jeszcze coś wyszło (ładne podanie do Ryśka i kilka odbiorów), to ten drugi poprzez swoją nieporadność jest śmieszny, ale o tym więcej przy innej okazji. :lol: Pirlo jest zmuszony do częstej gry tyłem do bramki i wyraźnie mu to nie leży. Gramy, wydawałoby się, dosyć mocną trójką w środku a jednak tego obszaru nie potrafimy zdominować. To Chievo gra z większym pazurem.
Powiem szczerze, że nie pachnie mi w tym meczu zwycięstwem Juve
PS. Żadna drużyna z SerieA grająca o 15:00 nie strzeliła ani jednaj bramki :shock:
Powiem szczerze, że nie pachnie mi w tym meczu zwycięstwem Juve

PS. Żadna drużyna z SerieA grająca o 15:00 nie strzeliła ani jednaj bramki :shock: