Szczecin - wspólne wypady na mecze
- sisman
- Juventino
od kiedy jesteśmy kolegami? 8) fakt, na noware odpadam.JuveQL pisze:Kolegi z bukowego podobno nie będzie, wiec proponuje u Hiszama, jeżeli nie ma nic przeciwko
Day after day I'm getting better and better.
- tequila1986
- Juventino
kurca faka, kanieszna, tylko jak? będzie transmisja w tv myślicie? to można by Longbrdge obadać
PS. to moja wina, że zremisowali
primo, koszulki nie ubrałem; secundo, wykrakałem pod koniec drugiej połowy, że zaraz Lecce pierdyknie i się zacznie sranie po gaciach >.<
PS. to moja wina, że zremisowali

- marioz
- Juventino
No tak nie brałem pod uwagę tego ze zmiana godziny, może nam "zabrać" transmisje:/ Pogadam z rodzinką może u mnie da radę...
Ps. Czyli w razie przewalenia scudetta pretensje kierujemy do Ciebie? :twisted:
Ps. Czyli w razie przewalenia scudetta pretensje kierujemy do Ciebie? :twisted:
Bez popity! 

- tequila1986
- Juventino
to tak - na Atalantę proponuję, żeby Conte dał pograć i się pokazać Milosom, Eljerom i innym Padoinom, a my bierzemy jakieś flaszeczki i coś ten teges w domowym gronie
ktoś się podejmie na ochotnika? 

- sisman
- Juventino
prawdopodobnie będzie możliwość oglądania tego meczu w Pettit Paris, nie powinno też być problemu z projektorem, muszę tylko wiedzieć na ile osób robić rezerwacje, przy rezerwacji możemy brać tylko piwo w dzbanach. POTWIERDZAĆ PRZYBYCIE TUTAJ NA FORUM LUB PISAĆ DO MNIE NA TEL JAK NAJSZYBCIEJ! LICZĘ NA WYSOKĄ FREKWENCJĘ. Bierzcie z sobą szampany, szaliki, flagi co tam macie, wódeczką zajmiemy się po meczu. PANOWIE ŚWIĘTUJEMY MISTRZOSTWO POKAŻMY, ŻE W TYM NUDNYM JAK <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> MIEŚCIE TEŻ DA SIĘ COŚ ZROBIĆ!tequila1986 pisze:to tak - na Atalantę proponuję, żeby Conte dał pograć i się pokazać Milosom, Eljerom i innym Padoinom, a my bierzemy jakieś flaszeczki i coś ten teges w domowym groniektoś się podejmie na ochotnika?
Day after day I'm getting better and better.
- tequila1986
- Juventino
będę z flagą 

- tequila1986
- Juventino
panowie, na 14 wyznaczyli mi mecz za Gryfinem. postaram się ogarnąć i mimo wszystko podlecieć z flagą
a ty Maćku tam negocjuj, negocjuj =]