Serie A (5): Catania 1-1 JUVENTUS
- Kubba
- Juventino
PADAKA
Na cholerę Conte zmienia taktyke?! Co to ma być?! Vidal na pozycji trequartisty? Nie mam pytań...
Mam nadzieję, że po przerwie zobaczę normalne 4-4-2 jak graliśmy do tej pory. Matri jako jedyny napadzior kompletnie sobie nie radzi. Skrzydła też nie grają.
Za Marchisio wpuściłbym Quagliarellę, Vidala dać na środek i zmiana Krasicia za Pepe...
Pirlo dziś słabo.
Na cholerę Conte zmienia taktyke?! Co to ma być?! Vidal na pozycji trequartisty? Nie mam pytań...
Mam nadzieję, że po przerwie zobaczę normalne 4-4-2 jak graliśmy do tej pory. Matri jako jedyny napadzior kompletnie sobie nie radzi. Skrzydła też nie grają.
Za Marchisio wpuściłbym Quagliarellę, Vidala dać na środek i zmiana Krasicia za Pepe...
Pirlo dziś słabo.
- Konrad_cmf_
- Juventino
Tego sie po prostu nie da oglądać. Ogarnia mnie wielka frustracja po tej połowie. Już nie pamiętam ile razy rzuciłem przekleństwami po naszej akcji, stratach, niepewności...
- strong return
- Juventino
Jako zespół zaczęliśmy grać cokolwiek 10 minut przed końcem połowy.
Potrzebujemy ŚO, ale chyba za Kielona. :roll: Elia wygląda jeszcze na bardzo świeżego, a Krasic zagrał tak samo, jak i Pepe, niestety, żle to wyglądało. No Pirlo, no Juve? Oby nie-przynajmniej w końcówce zaczęli coś próbować grać i walczyć. Na razie zostało nam tylko trzymanie się tego.
Potrzebujemy ŚO, ale chyba za Kielona. :roll: Elia wygląda jeszcze na bardzo świeżego, a Krasic zagrał tak samo, jak i Pepe, niestety, żle to wyglądało. No Pirlo, no Juve? Oby nie-przynajmniej w końcówce zaczęli coś próbować grać i walczyć. Na razie zostało nam tylko trzymanie się tego.
Ostatnio zmieniony 25 września 2011, 15:52 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- kaczy19FJ
- Juventino
ELIA DNO? Może nie kiwa jak najęty, ale spójrzcie na to, że zawsze - i to zawsze się cofa takim sprintem że to głowa boli.
Taki super skład chcieliście kochani, to teraz macie.
Teraz widać dlaczego Conte nie chciał ich od razu wstawiać. Zapewne usłyszał wasze marudzenie i posłuchał się was.
Taki super skład chcieliście kochani, to teraz macie.

- Palladino
- Juventino
Obrona a zwłaszcza Grosso - porażka.
Marchiso jak najszybciej do zmiany, facet poluje na czerwoną.
Catania ładnie wyłączyła Pirlo, powinni wpuścić Del Piero, żeby również ktoś rozegrał piłkę. FQ też powinien wejść.
Ogólnie do niczego, może w drugiej będzie lepiej.
Marchiso jak najszybciej do zmiany, facet poluje na czerwoną.
Catania ładnie wyłączyła Pirlo, powinni wpuścić Del Piero, żeby również ktoś rozegrał piłkę. FQ też powinien wejść.
Ogólnie do niczego, może w drugiej będzie lepiej.
- annihilator1988
- Juventino
Właśnie ! Może Conte powróci do 4-2-4 ściągając Marchisio, a wypuszczając kreatywnego Alexa, bądź Fabio
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kolejny raz Chiellini zawala bramkę. Gramy padakę dzisiaj, skrzydła nie istnieją kolejny mecz. Nieistotne, czy gra tam Krasić, Pepe, Elija, czy nasze nowe nabytki o trudnych nazwiskach. Ewidentnie po meczu z Parmą (czyżby dzień konia?) wróciliśmy do tego, co pokazywaliśmy w meczach przedsezonowych, czyli do miernej gry, z mierną skutecznością.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- jakku1
- Juventino
To byla najslabsza polowa w Naszym wykonaniu w tym sezonie. Krasic gra bardzo, bardzo slabo. Mial moze dwie udane akcje, reszta to same straty. Nic dziwnego, ze Lichtsteiner sie na Niego wkurza. Gol dla Catanii to znow blad Chielliniego, tym razem na spolke z Grosso. Znow prowadzimy gre, znow gramy - mimo wszystko - niezle w obronie, ale sytuacji do strzelenia bramki mamy jak na lekarstwo. Slabo Matri, slabo Pirlo, podobna mi sie za to Vidal. Elia gra przecietnie, ale dwa razy pokazal, ze dysponuje naprawde niezlym dryblingiem i jest bardzo szybki. No i nie traci pilek, tak jak Krasic.
To paradoks, ze wszyscy chcieli tego 433, a jak juz nim gramy to okazuje sie, ze to Nasze najslabsze 45 minut od startu ligi.
To paradoks, ze wszyscy chcieli tego 433, a jak juz nim gramy to okazuje sie, ze to Nasze najslabsze 45 minut od startu ligi.
- AVE JUVE!!!
- Juventino
Jak dla mnie nalezalo by zmienic Krasica na Pepe i Marchisio za Q . Mam nadzieje ze po przerwie bedzie to troche lepiej wygladac . FORZA JUVE
- Lypsky
- Juventino
Nie oglądałem dwóch ostatnich meczów, ale dziś czuję się jakbym oglądał Juventus Del Neriego. Bez pomysłu, chaotycznie, praktycznie bez dobrych okazji. Elia to dwa razy większy jeździec bez głowy niż Krasić. Grosso dopuścił do dośrodkowania, po którym padł gol, Chellini jest beznadziejny. Jeśli Marchisio nie opuści boiska teraz, zejdzie prędzej czy później z czerwoną. Zmiany, zmiany, zmiany i to jak najszybciej bo wygląda to fatalnie.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Paulo
- Juventino
Zwolennicy Krasica i wszystkich egzotycznych skrzydłowych rączka do góry :roll: to jest piach dzisiaj a nie gra, nie istniejemy na boisku, Vidal gubi piłkę, Pirlo nie panuje nad środkiem pola, ma plaster i koniec, a skrzydła zamiast nadrabiać to pajacują...Chielon bez komentarza, drugi gol z rzędu stracony z Jego niedostatecznie dobrego krycia przy wrzutce...a wjeżdżali co niektórzy na De Ceglie...