Serie A (5): Catania 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
slay_mac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2011, 15:50

Marchisio out Fabio Q in. Proszę mi tu nie płakać na grę skrzydłowych, taktyka z osamotnionym Matrim nie sprawdza się, potrzeba dodatkowego napastnika, do zmiany jak dla mnie jest człowiek duch.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2011, 15:51

Fabio za Marchisio i Pepe za Krasic/Elia, moze cos ruszy.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
ZaperJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Pierwsza zadyszka Juve? Ja mam nadzieje, że Conte krzyknie co trzeba w szatni i zagramy tak jak 2 połowe z Bologną.

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

PADAKA

Na cholerę Conte zmienia taktyke?! Co to ma być?! Vidal na pozycji trequartisty? Nie mam pytań...

Mam nadzieję, że po przerwie zobaczę normalne 4-4-2 jak graliśmy do tej pory. Matri jako jedyny napadzior kompletnie sobie nie radzi. Skrzydła też nie grają.
Za Marchisio wpuściłbym Quagliarellę, Vidala dać na środek i zmiana Krasicia za Pepe...

Pirlo dziś słabo.

Konrad_cmf_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Tego sie po prostu nie da oglądać. Ogarnia mnie wielka frustracja po tej połowie. Już nie pamiętam ile razy rzuciłem przekleństwami po naszej akcji, stratach, niepewności...

strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Jako zespół zaczęliśmy grać cokolwiek 10 minut przed końcem połowy.
Potrzebujemy ŚO, ale chyba za Kielona. :roll: Elia wygląda jeszcze na bardzo świeżego, a Krasic zagrał tak samo, jak i Pepe, niestety, żle to wyglądało. No Pirlo, no Juve? Oby nie-przynajmniej w końcówce zaczęli coś próbować grać i walczyć. Na razie zostało nam tylko trzymanie się tego.
Ostatnio zmieniony 25 września 2011, 15:52 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

ELIA DNO? Może nie kiwa jak najęty, ale spójrzcie na to, że zawsze - i to zawsze się cofa takim sprintem że to głowa boli.

Taki super skład chcieliście kochani, to teraz macie. :) Teraz widać dlaczego Conte nie chciał ich od razu wstawiać. Zapewne usłyszał wasze marudzenie i posłuchał się was.

Palladino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Obrona a zwłaszcza Grosso - porażka.
Marchiso jak najszybciej do zmiany, facet poluje na czerwoną.
Catania ładnie wyłączyła Pirlo, powinni wpuścić Del Piero, żeby również ktoś rozegrał piłkę. FQ też powinien wejść.
Ogólnie do niczego, może w drugiej będzie lepiej.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Właśnie ! Może Conte powróci do 4-2-4 ściągając Marchisio, a wypuszczając kreatywnego Alexa, bądź Fabio

Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2011, 15:52

Conte musi w przerwie złapać graczy Juve za jajka, bo grają dosłownie nic :? . Najgorszy mecz tego sezony, czekam na choć trochę lepszą grę w drugiej połowie...

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Kolejny raz Chiellini zawala bramkę. Gramy padakę dzisiaj, skrzydła nie istnieją kolejny mecz. Nieistotne, czy gra tam Krasić, Pepe, Elija, czy nasze nowe nabytki o trudnych nazwiskach. Ewidentnie po meczu z Parmą (czyżby dzień konia?) wróciliśmy do tego, co pokazywaliśmy w meczach przedsezonowych, czyli do miernej gry, z mierną skutecznością.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

To byla najslabsza polowa w Naszym wykonaniu w tym sezonie. Krasic gra bardzo, bardzo slabo. Mial moze dwie udane akcje, reszta to same straty. Nic dziwnego, ze Lichtsteiner sie na Niego wkurza. Gol dla Catanii to znow blad Chielliniego, tym razem na spolke z Grosso. Znow prowadzimy gre, znow gramy - mimo wszystko - niezle w obronie, ale sytuacji do strzelenia bramki mamy jak na lekarstwo. Slabo Matri, slabo Pirlo, podobna mi sie za to Vidal. Elia gra przecietnie, ale dwa razy pokazal, ze dysponuje naprawde niezlym dryblingiem i jest bardzo szybki. No i nie traci pilek, tak jak Krasic.

To paradoks, ze wszyscy chcieli tego 433, a jak juz nim gramy to okazuje sie, ze to Nasze najslabsze 45 minut od startu ligi.

AVE JUVE!!!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Jak dla mnie nalezalo by zmienic Krasica na Pepe i Marchisio za Q . Mam nadzieje ze po przerwie bedzie to troche lepiej wygladac . FORZA JUVE

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2011, 15:53

Nie oglądałem dwóch ostatnich meczów, ale dziś czuję się jakbym oglądał Juventus Del Neriego. Bez pomysłu, chaotycznie, praktycznie bez dobrych okazji. Elia to dwa razy większy jeździec bez głowy niż Krasić. Grosso dopuścił do dośrodkowania, po którym padł gol, Chellini jest beznadziejny. Jeśli Marchisio nie opuści boiska teraz, zejdzie prędzej czy później z czerwoną. Zmiany, zmiany, zmiany i to jak najszybciej bo wygląda to fatalnie.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2011, 15:53

Zwolennicy Krasica i wszystkich egzotycznych skrzydłowych rączka do góry :roll: to jest piach dzisiaj a nie gra, nie istniejemy na boisku, Vidal gubi piłkę, Pirlo nie panuje nad środkiem pola, ma plaster i koniec, a skrzydła zamiast nadrabiać to pajacują...Chielon bez komentarza, drugi gol z rzędu stracony z Jego niedostatecznie dobrego krycia przy wrzutce...a wjeżdżali co niektórzy na De Ceglie...

Zablokowany