Wszystko o SSC Napoli
- Piotr Juvefan
- Juventino
Tak,jak Siena będzie finalistą to marnego będziemy mięli przedstawiciela Calcio w LE.Szaq pisze:Siena prowadzi 1-0 z Napoli.Jeżeli oni awansują do finału i zagrają z nami,a my będziemy już mieli udział w pucharach dzięki miejscu w lidze to oni grają w eliminacjach do LE tak?
- Szilgu
- Juventino
Jeśli my zapewnimy sobie udział co najmniej w eliminacjach do LM. Jesli zagramy tylko w LE to miejsce z pucharu dostanie drużyna która zajmie najwyższe miejsce w lidze niepremiowane awansem do pucharów.Szaq pisze:Siena prowadzi 1-0 z Napoli.Jeżeli oni awansują do finału i zagrają z nami,a my będziemy już mieli udział w pucharach dzięki miejscu w lidze to oni grają w eliminacjach do LE tak?
Mam nadzieję, że Napoli dostanie. Wtedy po ewentualnym wyeliminowaniu Milanu do srebrnej gwiazdki zostanie nam tylko jeden mecz ze średnią Sieną.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Ja powiem tak. Stawialem dzisiaj u buka, i stawilem na 1x, jesli chodzi o Siene. Napadu nie maja rewelacyjnego, ale na grajace ostatnio totalna kiszke Napoli, wystarczy, a w defensywie na dzien dzisiejszy sa nawet od nich lepsi. Wspolczuje Napoli, bo obawiam sie, ze ich przygoda z LM skonczy sie na 1/8 (z kim oni tam graja?)Szaq pisze:Siena prowadzi 1-0 z Napoli.Jeżeli oni awansują do finału i zagrają z nami,a my będziemy już mieli udział w pucharach dzięki miejscu w lidze to oni grają w eliminacjach do LE tak?
BESTER MANN, BESTEEER !

- Piotr Juvefan
- Juventino
Wy naprawde chcecie grać ze Sieną :o Przecież ja sie jej obawiam,że zlekceważymy "gorszych" Bianconerich a na Napoli będzie wielka motywacja no i oni namieszają coś przynajmniej w LE nie mam wątpliwości,po tym jak radzą sobie w LM...
Dostają już 2-0 oj coś dziwnego,Siena nie może być w finale...
Dostają już 2-0 oj coś dziwnego,Siena nie może być w finale...
- Wojtek
- Juventino
Z Chelseą, która też gra beznadziejnie w tym sezonie więc szanse są wyrównaneDobry Mudżyn pisze: Ja powiem tak. Stawialem dzisiaj u buka, i stawilem na 1x, jesli chodzi o Siene. Napadu nie maja rewelacyjnego, ale na grajace ostatnio totalna kiszke Napoli, wystarczy, a w defensywie na dzien dzisiejszy sa nawet od nich lepsi. Wspolczuje Napoli, bo obawiam sie, ze ich przygoda z LM skonczy sie na 1/8 (z kim oni tam graja?)
2-0 świetny wynik dla Sieny, ale jest jeszcze rewanż. Życze Sienie awansu.
- Filippo911
- Juventino
Pytanie , czy będą musieli . Czy w ogóle będą się spinać na ten mecz , czy liga nie będzie dla nich ważniejsza , czy będą w formie ??19 pisze:ja chcialbym siene jako przeciwnika, ale stawiam nadal na napoli, mysle ze u siebie wygraja i to wysoko jesli beda musieli
CI może być dla nich przepustką do pucharów , ale 2 gole to jednak duża strata - a Siena pokazuje , ze nie takie z nich "ogóry" .
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Już jednaFilippo911 pisze:Pytanie , czy będą musieli . Czy w ogóle będą się spinać na ten mecz , czy liga nie będzie dla nich ważniejsza , czy będą w formie ??19 pisze:ja chcialbym siene jako przeciwnika, ale stawiam nadal na napoli, mysle ze u siebie wygraja i to wysoko jesli beda musieli
CI może być dla nich przepustką do pucharów , ale 2 gole to jednak duża strata - a Siena pokazuje , ze nie takie z nich "ogóry" .
Auto goal by <ktośtam>
Jednakowoz trzymam za Sienę. Latwiejszy rywal = prawie pewna srebrna gwiazdka.
BESTER MANN, BESTEEER !

- pan Zambrotta
- Juventino
bitch, please.Piotr Juvefan pisze:Wy naprawde chcecie grać ze Sieną :o Przecież ja sie jej obawiam,że zlekceważymy "gorszych" Bianconerich a na Napoli będzie wielka motywacja no i oni namieszają coś przynajmniej w LE nie mam wątpliwości,po tym jak radzą sobie w LM...
Siena w dwumeczu z nami miała może 1,5 okazji do strzelenia bramki, a Napoli może wybierać w ataku. Sto razy wolę sienę w finale, jak nie pukniemy ic w meczu, to w dogrywce coś strzelimy.
- Piotr Juvefan
- Juventino
O ile te 2-0 mogło mieć bardzo duży wpływ na awans Sieny,tak teraz 2-1 dla Sieny u siebie to już nie zaliczka, w Neapolu będzie o wiele gorzej,stawiam na awans Napoli...
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2012, 22:39 przez Piotr Juvefan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Dokładnie. Ogladalem ostatnie 15 minut, ale jesli reszta wygladala tak samo NA WYJEZDZIE, to Napoli u siebie zrobi z nich mielonke. 3:0 to najmniejszy wymiar kary (chyba ze znow beda strzelac w bramkarza, obok, lub po slupkach/poprzeczkach - ale na taki fart nie ma co liczyc po raz kolejny). Jaka szkoda ze to 2mecz... final Juve - Siena...ahhh <3Piotr Juvefan pisze:O ile te 2-0 mogło mieć bardzi duży wpływ na awans Sieny,tak teraz 2-1 dla Sieny u siebie to już nie zaliczka, w Neapolu będzie o wiele gorzej,stawiam na awans Napoli...
BESTER MANN, BESTEEER !