Arturo Vidal
- Giovani
- Juventino
Moim zdaniem, głupotą jest wymienianie (po raz kolejny) połowy składu. To tylko przysporzy nam problemów... Nie mam nic przeciwko wypieprzeniu rezerw, głębokich rezerw, ale z Melo to przesada. Od sezonu 2010/11 dobrze wkąponował się w drużynę, grał bardzo poprawnie miejscami nawet bardzo dobrze i nie widzę sensu tego zmieniać.
- Wojtek
- Juventino
Dokłanie. I tu właśnie widze negatywne rzeczy po tym dealu (Vidal za Melo) finansowo wyjdziemy lepiej napewno ale przy zakupie Vidala,Rossiego i kogoś na lewe skrzydło będziemy mieli w wyjściowej 11 aż 6 nowych zawodników! :roll:Giovani pisze:Moim zdaniem, głupotą jest wymienianie (po raz kolejny) połowy składu.
- pumex
- Juventino
Jesteś tego pewny?? Bo coś mi się wydaje, że jednak lepiej fianasowo nie wyjdziemy. Za Vidala trzeba będzie zapłacić jakieś 12-14mln, a Melo odejdzie... jeszcze nie wiadomo, za ile, ale media przebąkują coś o 8-10mln. Zszokowany?<<W@jTEk>> pisze:po tym dealu (Vidal za Melo) finansowo wyjdziemy lepiej napewno
Żeby nie było... nie narzekam! Vidal powinien zrekompensować nam "dziwną" utratę Melo, o ile oczywiście do nas dołączy

- Wojtek
- Juventino
Za Vidala damy max 11mln, a Melo przynamniej jest tyle wart o ile nie więcej (dobry sezon) a te 8mln to wymysły prasy i tyle.pumex pisze:Jesteś tego pewny?? Bo coś mi się wydaje, że jednak lepiej fianasowo nie wyjdziemy. Za Vidala trzeba będzie zapłacić jakieś 12-14mln, a Melo odejdzie... jeszcze nie wiadomo, za ile, ale media przebąkują coś o 8-10mln. Zszokowany?<<W@jTEk>> pisze:po tym dealu (Vidal za Melo) finansowo wyjdziemy lepiej napewno
Żeby nie było... nie narzekam! Vidal powinien zrekompensować nam "dziwną" utratę Melo, o ile oczywiście do nas dołączy
- KondzioJuveFans
- Juventino
wymysły prasy ? To zobaczysz co Marotta zrobi i wtedy chciałbym widzieć twoją minę<<W@jTEk>> pisze:Za Vidala damy max 11mln, a Melo przynamniej jest tyle wart o ile nie więcej (dobry sezon) a te 8mln to wymysły prasy i tyle.pumex pisze:Jesteś tego pewny?? Bo coś mi się wydaje, że jednak lepiej fianasowo nie wyjdziemy. Za Vidala trzeba będzie zapłacić jakieś 12-14mln, a Melo odejdzie... jeszcze nie wiadomo, za ile, ale media przebąkują coś o 8-10mln. Zszokowany?<<W@jTEk>> pisze:po tym dealu (Vidal za Melo) finansowo wyjdziemy lepiej napewno

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Wojt
- Juventino
No żesz <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, kolejny Nostradamus znający przyszłość... Nie mam siły.KondzioJuveFans pisze: wymysły prasy ? To zobaczysz co Marotta zrobi i wtedy chciałbym widzieć twoją minę.
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- Skibil
- Redaktor
Jak się czyta wypociny niektórych to odnosi się wrażenie, że to kibice samego Melo a nie Juventusu są... Ogarnijcie - facet chce większych pieniędzy i dlatego odchodzi. Jego wątpliwa waleczność czy oddanie klubowi nie ma tu nic do rzeczy. Ja wiem, że miał fajne cieszynki po bramkach, ale nie tego się oczekuje od defensywnego pomocnika. Co prawda samego Vidala nie miałem okazji oglądać w akcji, ale fakt, że został wybrany do jedenastki Bundesligi wiele o nim świadczy. Jeśli u nas będzie grać tak samo jak w Niemczech to temat "biednego Melo" szybko zostanie porzucony (a taką mam przynajmniej nadzieję).
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Melo won.KondzioJuveFans pisze:Melo powinien zostać i tyle...
Cieszę się z prawdopodobnego przybycia Vidala. Chłopak pali się do gry w naszym zespole, jest obecnie jednym z ciekawszych zawodników rodem z Ameryki Południowej. Będzie z niego pociecha.
- Lypsky
- Juventino
Ty cieszysz się i przeżywasz każdy transfer.mrozzi pisze: Cieszę się z prawdopodobnego przybycia Vidala.
1. Proponuję poczekać z osądami 2. Wszyscy palą się do gry w naszych barwach, szczególnie udzielając wypowiedzi w mediach :lol:mrozzi pisze: Chłopak pali się do gry w naszym zespole, jest obecnie jednym z ciekawszych zawodników rodem z Ameryki Południowej. Będzie z niego pociecha.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Arbuzini
- Juventino
Z jednej strony tak, a z drugiej nie powinno być takich jaj, jak w sezonie 2010/2011. Środkowi obrońcy na bokach obrony, zmartwychwstały Grosso, środkowy pomocnik na skrzydle.<<W@jTEk>> pisze:Dokłanie. I tu właśnie widze negatywne rzeczy po tym dealu (Vidal za Melo) finansowo wyjdziemy lepiej napewno ale przy zakupie Vidala,Rossiego i kogoś na lewe skrzydło będziemy mieli w wyjściowej 11 aż 6 nowych zawodników! :roll:Giovani pisze:Moim zdaniem, głupotą jest wymienianie (po raz kolejny) połowy składu.
Rossi/Kun - cofnięci napastnicy z krwi i kości
Vidal - zawodnik środka pola, który może pełnić różne role w drużynie (typowy dm, box-to-box, cofnięty rozgrywający)
Lichtsteiner, Ziegler - w miarę sensowni boczni obrońcy, lepszych chyba dawno nie mieliśmy... oby
Bastos/Vargas/Perotti/itd. - typowi lewoskrzydłowi
Zatem tak, będziemy mieli połowę nowego składu, ale kurde - tak to powinno wyglądać. Pokutujemy za fatalną decyzję poprzedniego zarządu, czyli rezygnację z gry skrzydłami. Chciało się Diego to trzeba było grać 4231, a nie 4312.
Zresztą Ci nowi zawodnicy przychodzą grać na nominalnych dla siebie pozycjach. To ogromny plus, że odpada dzikie kombinowanie.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Vidal potwierdza, że jego agent rozmawia z szefostwem Juve. W perspektywie odejścia Melo, witamy na pokładzie Arturo.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- mazi12
- Juventino
Nie wiem czy już to ktoś widział czy może gdzieś to wkleił. Jeżeli tak to przepraszam. Znalazłem na stronie Bayeru miłą niespodziankę o Vidalu. Coraz bardziej mnie on przekonuje.
Kod: Zaznacz cały
http://bayerleverkusen.pl/news/arturo-vidal-pilkarzem-sezonu-1038