Pożeganie Neville'a: Manchester Utd 1-2 Juventus (24.05.11)
- JuveFilip_8_
- Juventino
wg mnie rowniez Traore dzisiaj na duzy plus.
Jaka jest dokladna umowa miedzy nami a Arsenalem w jego sprawie? Jakas ustalona cena wykupu czy cos ?
Jaka jest dokladna umowa miedzy nami a Arsenalem w jego sprawie? Jakas ustalona cena wykupu czy cos ?

- iero10
- Juventino
nie wiem gdzie Ty widzisz przesade.pumex pisze:Ej no bez przesady :lol:iero10 pisze:bramka Giandonato bardzo fajna.
mam nadzieję, że On oraz Boniperti w przyszłym sezonie będą grać regularnie w pierwszej drużynie.
Wole by JUVE ogrywało swoich wychowanków w pierwszej drużynie, niż by grali w niej zawodnicy pokroju Martineza czy Motty.
a gra regularna nie oznacza wcale wyjściowej 11 w każdym meczu.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dokładnie nie wiem jak to wygląda, ale czy ma to jakieś znaczenie? Traore odejdzie z klubu, to przesądzone. Jedno spotkanie tego nie zmieni. Kontuzje, po części nimi spowodowana forma - dla niego nie ma już u nas miejsca.JuveFilip_8_ pisze: Jaka jest dokladna umowa miedzy nami a Arsenalem w jego sprawie? Jakas ustalona cena wykupu czy cos ?
Zgadzam się jednak, że zagrał dzisiaj z ikrą. Bardzo przebojowo, odważnie. Efektownie, a zarazem, co najważniejsze, efektywnie.
- Arcadio Morello
- Juventino
Po raz drugiManiekJuve91 pisze:Ładne zachowanie kibiców Manchesteru przy zejściu Alexa Del Piero.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie ma ceny wykpu, Kanonierzy oddali go raczej tylko po to żeby sobie trochę pograł a sam piłkarz nie chce zostawać w Turynie.JuveFilip_8_ pisze:Jaka jest dokladna umowa miedzy nami a Arsenalem w jego sprawie? Jakas ustalona cena wykupu czy cos ?
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Chcę zawodników gwarantujących jakość, nie eksperymenty. Jeśli wychowankowie zagwarantują lepszą grę niż "zawodnicy pokroju Martineza czy Motty" to oczywiście, jestem na tak. Ale... Napisałeś kiedyś chociaż jednego posta mówiącego o tym, że dałbyś szansę wychowankom Juventusu, czy dzisiejsza bramka jednego z nich uderzyła do głowy?iero10 pisze:Wole by JUVE ogrywało swoich wychowanków w pierwszej drużynie, niż by grali w niej zawodnicy pokroju Martineza czy Motty.
Raz na rok to i Molinaro potrafił trafić w piłkę. Krasić dośrodkowuje najwięcej i często nie najgorzej, ale bez przesady w obie strony.Cunha pisze:Czekam na piszczałki które uważają ze Krasić nie potrafi dośrodkowywać.
Bo? Bo miał wystarczająco szans, aby się pokazać, a eksplodował dopiero dzisiaj? Tak nie można. Ogarnij.Mateo21 pisze:Ja bym przedłużył wypożyczenie Traore o pół roku!
- Bartek88
- Juventino
No a nasz marotta wypozyczyl Giovinco tez zeby sobie troche pogral z pierwokupem polowy karty...Ouh_yeah pisze:Nie ma ceny wykpu, Kanonierzy oddali go raczej tylko po to żeby sobie trochę pograł a sam piłkarz nie chce zostawać w Turynie.JuveFilip_8_ pisze:Jaka jest dokladna umowa miedzy nami a Arsenalem w jego sprawie? Jakas ustalona cena wykupu czy cos ?
Traore ile mial meczy zebys ie pokazac? 3? 4?
Raz na rok to się i byk ocieli. Generalnie wrzutki ma jak Kosowski, wszystko leci za bramkę. Motta lepiej wrzuca (np akcja z DP dziś; i dużo innych).Cunha pisze:Czekam na piszczałki które uważają ze Krasić nie potrafi dośrodkowywać.
- Sajan
- Juventino
przy naszej drugiej bramce nie podniecam się z powodu bramkarza słabszego nawet od naszego broniącego trzeciego. Wolny niby wolny ale miał ten murek dwuosobowy ale zawsze był to dlaczego pajac stał przy krótkim słupku zamiast na długi koniec bramki osłaniać i z krótkiego jak się rzucił zwyczajnie jej nie sięgnął chociaż powinien
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"