Serie A (32): JUVENTUS 3-2 Genoa
- Bartek88
- Juventino
Taa pepe ma akcje kosmiczne, tylko dziwnym trafem zawsze albo przestrzeli, albo trafi w przeciwnika albo sie wywroci i zabiora mu pilke... Fakt walki nie mozna mu odmowic ale to mi wyglada tak jak by pingwin probowal latac.
- gucio_juve
- Juventino
Znowu akcja pepe.
Zatrważające jest to, że każde wejście w nasze pole karne kończy się 100% sytuacją dla przeciwnika;/
Zatrważające jest to, że każde wejście w nasze pole karne kończy się 100% sytuacją dla przeciwnika;/
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Można byłoby rzec - nareszcie. 3 wygrane mecze z rzędu, choć i tak Genua, która nic dzisiaj nie grała sprawiła nam wiele trudności. Napewno nie ma co popadać w hurraoptymizm, że jedziemy na LM.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Swider10
- Juventino
a jednak :!: Ja wierzyłem do końca !!!! WYGRALIŚMY a to najważniejsze :!: 5ptk. do LM :!: moze nie mowmy jeszcze glosno ale jeszcze 2 tyg. temu bylo 11ptk teraz jest juz 5ptk !! WALCZYMY DO KOŃCA !!!
jak ja sie ciesze!!!!
:D
FORZA JUVENTUS !!!!!!!!!!
jak ja sie ciesze!!!!

FORZA JUVENTUS !!!!!!!!!!
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- KondzioJuveFans
- Juventino
Bardzo dobra 2 połowa w naszym wykonaniu !!
Zmiana Martinez-Pepe zupełnie bez sensu. Pepe napędzał akcję Juve i był najlepszy na boisku.. trzeba było zmienić Krasicia a nie Włocha.
Dobre wejście Toniego ;-D nigdy nie chcę widzieć już na boisku Motty. Cieszą 3 pkt. FORZA JUVE !
Zmiana Martinez-Pepe zupełnie bez sensu. Pepe napędzał akcję Juve i był najlepszy na boisku.. trzeba było zmienić Krasicia a nie Włocha.
Dobre wejście Toniego ;-D nigdy nie chcę widzieć już na boisku Motty. Cieszą 3 pkt. FORZA JUVE !
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2011, 14:20 przez KondzioJuveFans, łącznie zmieniany 1 raz.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Łukasz
- Juventino
Matri pokazał, czym różni się od Amauriego czy Iaquinty, Aqua, Toni i Pepe udowodnili, że mogą być tej drużynie przydatni. Motta kwalifikuje się tylko i wyłącznie do odejścia - taki Sorensen, który ledwo co powąchał seniorską piłkę, grając na nie swojej pozycji go zjada.
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Mówcie co chcecie, ale Pepe pokazał zęby w tym meczu.
Mimo, że często nie wychodzi walczy jak za dwóch i nie ma głupich dryblingów w stylu Krasica.
Dla mnie pierwszy obok Matriego do wykupienia!
FORZA PEPE e MATRI!
Mimo, że często nie wychodzi walczy jak za dwóch i nie ma głupich dryblingów w stylu Krasica.
Dla mnie pierwszy obok Matriego do wykupienia!
FORZA PEPE e MATRI!