Serie A (30): JUVENTUS 2-1 Brescia

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2011, 21:30

Oglądałem tylko do 30 minuty i szału nie było. Nie wiem jak wyglądała nasza gra później, ale z tego co czytam to również nie było szału. Najważniejsze są 3 punkty, ważnie również, że obyło się bez kontuzji. Trzeba dalej grać i zdobywać punkty, bo jak nie to pożegnamy się z LE, a wtedy o klasowych grajków w lecie będzie baardzo trudno.

Obrazek
Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2011, 21:43

Meczu nie ogladalem ale po skrocie stwierdzam, ze zamiast patrzec na teoretyczna wine Buffona to ja spytam gdzie byl Bonucci?( bo to zdaje sie on zgubil krycie) :think: napastnik mial czysta pozycje uderzyl dobrze, i mysle czy Gigi by zostal czy poszedl jak to uczynil, nie mial przymusu tego obronic tzn moze i by mial szanse ale jakby puscil tak czy owak to byl blad obrony.
A ja sie nie ciesze o nic juz nie gramy a takie sztuczne podtrzymywanie atmosfery, ze 'jest dobrze wygrywamy dalej realizujemy plan' i inne bzdety, tylko jest pluciem w twarz kibicom bo jak domniemam po komentarzach, gralismy piach jak zawsze i tylko dzieki temu ze reszta napastnikow byla kontuzjowana Alex nam wygral ten mecz. Bo 80% ze jakby Vicek byl zdrowy to on by gral/wszedl predzej czy pozniej i by sie skonczylo marnym remisem etc... Forza...

SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2011, 22:18

Mecz dość nudny ale trzeba przyznać, że mieliśmy zdecydowaną przewagę. Zasłużone zwycięstwo w klasycznie już marnym stylu. Mecz oglądałem totalnie bez napięcia - w tej chwili już walczymy o nic. Do czwartego miejsca tracimy 11 pkt, a czy "wywalczymy" siódme nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Nie wierzę, że nagle się obudzimy i zaczniemy wymiatać wszystkich jak Udine. Niestety to kolejny stracony rok w ciągu którego nie zbudowaliśmy nic. Jesteśmy coraz bardziej z tyłu. Co gorsza nasza fatalna postawa sportowa przekłada się na coraz gorszą sytuację finansową. Mam nadzieję, że nowy stadion będzie nowym początkiem... ale wiadomo czym jest nadzieja :roll:

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2011, 22:31

4 miejsce nic nam nie daje, bo Serie A straciło miejsce w LM:d tak w ramach przypomnienie;d gol dla Bresci? jakby Buffon się nie ruszył to pewnie i tak padła by bramka, po prostu obrona słabo pokryła, piękne uderzenie Milosa i cudowna akcja DP. Pewnie DN teraz się podnieca, że wygraliśmy ze spadkowiczami

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2011, 22:34

Eric6666 pisze:4 miejsce nic nam nie daje, bo Serie A straciło miejsce w LM:d tak w ramach przypomnienie;d i
Dopiero od przyszłego roku, tak gwoli przypomnienia ;)

SZAGI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2011, 22:38

Eric6666 pisze:4 miejsce nic nam nie daje, bo Serie A straciło miejsce w LM:d tak w ramach przypomnienie;d
musialby stać się cud aby Juventus je zajął.... ;]
ale, spokojnie, tak w ramach prawdziwego przypomnienia... ;] dopiero od następnego sezonu zabiorą Włochom miejsce... chyba, że drużyna z niebieskiej strony Mediolanu znowu wygra europejskie rozgrywki... czego z całego serca im nie życzę ;]

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2011, 22:43

Mecz na naszym poziomie tyle, że wygrany. pamiętacie jeszcze to uczucie? 3 pkt. pięknym rajdem zapewnia nam 37 latni kapitan....do 40dziestki jeszcze nie raz ratowłabym nam tyłek.
Cieszy również gol Krasicia. Nieźle Pepe, tragegia Buffon i Chiellini :roll: Aqua jest już na Wsypach, widać, że nie dźwiga presji tego transferu, jaką napompowały media. Dobrze Matri.
To rozpaczliwe bronienie wyniku 11 na 10ciu przez 15 min. Masakra :?
Cieszmy się z 3 pkt. walczymy o LE...

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2011, 23:14

Dragon pisze:Mecz na naszym poziomie tyle, że wygrany. pamiętacie jeszcze to uczucie?
Nie.
Dragon pisze: 3 pkt. pięknym rajdem zapewnia nam 37 latni kapitan....do 40dziestki jeszcze nie raz ratowłabym nam tyłek.
Daj mu panie boże :pray:
Dragon pisze:Cieszy również gol Krasicia.
Fakt. Może faktycznie to ta zmiana systemu rozgrywek?
Dragon pisze: Nieźle Pepe, tragegia Buffon i Chiellini :roll: Aqua jest już na Wsypach, widać, że nie dźwiga presji tego transferu, jaką napompowały media. Dobrze Matri.
A jak grał Bonucci?
Dragon pisze:To rozpaczliwe bronienie wyniku 11 na 10ciu przez 15 min. Masakra :?
Cieszmy się z 3 pkt. walczymy o LE...
:cry:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2011, 23:19

Meczu dziś nie miałem sposobności obejrzeć, ale z większości wpisów widzę, że gramy nadal tak zwaną "Saharę". Poza tym Grande Alex czyli norma.
Dobra wiadomość? Jeszcze tylko osiem kolejek, w których raczej przegramy także walkę o LE. Zła wiadomość? Trzeba będzie oglądać "japencję" Alojzego do końca sezonu. To i tak było pewne na 99%, teraz akcje DN podskoczyły do 201%
Odnieśliśmy bowiem dziś duży sukces-wygraliśmy mecz, powoli wykaraskowujemy się z okolic strefy spadkowej, uwzględniając tegoroczne wyniki spotkań. Tak, więc jest coraz lepiej, podążamy właściwą dla siebie ścieżką i na dobrą sprawę to właściwie już dziś kibice mają powody do wiwatów i bicia braw. :whistle:
Edit:
Dragon pisze: 3 pkt. pięknym rajdem zapewnia nam 37 latni kapitan
W 38 kolejce w 89minucie Alex przedryblowuje trzech obrońców i strzałem w lewy górny róg bramki przeciwnika zapewnia Nam trzecie miejsce i grę w El. LM w sezonie 2012/2013. Potem z wysiłku pada na boisko niczym Roland...i wtedy się obudziłem. :whistle:

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
romek20.20

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2011, 23:31

Marian. pisze: ważnie również, że obyło się bez kontuzji.

DZISIAJ Pan Bóg miał nas w swojej opiece...

"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 08:40

deszczowy pisze:A jak grał Bonucci?
Tak jak zazwyczaj. "Giorgio, zabierz mu piłkę, ja sobie stanę o tam daleko".

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 11:15

Przesadzasz. Nie był najlepszym na boisku. Przy bramce mógł zachować się lepiej. Ale poza tym bez większych błędów. Bywało znacznie gorzej. Na serio.

Obrazek
Damianoss60

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 12:05

Nie widziałem meczu ale jak zobaczyłem na Livsports że wygrywają chciałem włączyć ale potem pomyślałem niech mnie zaskoczą.Ale mnie nie zaskoczyli za bardzo myślałem że z 3-0 a tu 2-1.Lepszy to niż nic,ale LM już nie widzę.

Obrazek
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 13:25

Damianoss60 pisze:Lepszy to niż nic,ale LM już nie widzę.
Już? Chyba dopiero.

#AllegriOut
Zablokowany