Serie A (28): JUVENTUS 0-1 Milan

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 21:44

Mateuszello pisze:I tak Juve ma grać do końca sezonu, tylko z większą skutecznością!
Lepiej tak nie grajmy, bo to nic dobrego nie wróży. Kto pierwszy strzeli, ten wygra, bo śmierdzi remisem na kilometr.

EDIT:

A nawet porażką. To co, Mateuszello - dalej Juve ma tak grać do końca sezonu?
Ostatnio zmieniony 05 marca 2011, 22:34 przez Antichrist, łącznie zmieniany 1 raz.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 22:33

To jest jakaś masakra. Ta drużyna po prostu w ofensywie nie istnieje. Do dzisiejszego meczu miałem jeszcze jakieś iskierki nadziei. Jesteśmy na dnie. Teraz twardo mówie: Marotta i Del Neri WON :!: razem z tymi swoimi pseudograjkami których żeście ściągnęli. To jest nie do pojęcia, że na przykład taki Martinez ma zaszczyt nosić koszulkę Juventusu. Trzeba naprawdę trzęsienia ziemi, żeby coś zmieniło się na lepsze. Potrzeba działaczy, trenera i zawodników światowego formatu. W innym przypadku będziemy dalej popadać w przeciętność.

FORZA JUVE !!!
Krzychu89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 22:33

Żałosne...po co Gmoch wpuszcza VI, a Alex siedzi na ławce...
Po pierwszej połowie pokusiłbym się o przesunięcie Traore na pomoc kosztem Martineza, który nic nie prezentuje..
Traore rozegrał niezły mecz pomimo kilku nieudanych dośrodkowań, Marchisio zaliczył sporo niecelnych podań, Melo często podnosił piłkę bez sensu
Krasic stracił siły po pierwszej połowie. pff
Ogólnie do straty bramki jako tako, poźniej...brakuje klasowych zawodników, którzy wzięliby na siebie ciężar gry.
W sumoe atak był niewidoczny, Toni nawet angażował się bardziej od Matriego. Dlaczego Parma nie zabrała też VI??!
Szkoda że Buffon nie wyciągnął tej piłki, może byłby chociaż remis...ale czy to by coś zmieniło.
Jeszcze na koniec Bonucci za Traore. Wtf ?
Nie wiem... czy tylko ja tak mam, że nie mogę patrzeć na tego Delneriego?

Jak długo będziemy musieli ogądać taki Juventus?

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 22:34

Nie oddalismy chyba celnego strzalu na bramke. Milan byl lepszy, stworzyl jakies okazje, mial jakis pomysl i bardzo dobrze rozbijal jakiekolwiek proby przedarcia sie w poblize pola karnego.

Trudno powiedziec, ze wynik nie jest sprawiedliwy. Pytanie brzmi, co dalej z Nami? Bo to juz oczywiste, ze nie damy rady awansowac do LM. Mialo byc 13 zwyciestw, sa 3 porazki : /

cerb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 22:35

Antichrist pisze: Kto pierwszy strzeli, ten wygra, bo śmierdzi remisem na kilometr.
Chybas chopie nie myslol ze nasi strzela gola..

1:0 i gites... zwolnic teraz Del Neriego zeby nie przegrac pozostalych 10 spotkan a w puchar to i tak nie zagramy... moze w Intertotoo jak sami je zorganizujemy

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 22:35

Del Neri podaj się do dymisji, jesteś typem bez honoru.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 22:36

Porażka z Milanem wstydem nie jest, ale trzecia porażka z rzędu już tak. Wejście VI za Toniego po prostu bomba. Wniósł tyle do ataku, że masakra. Buffon trochę dał ciała przy bramce. Kielon kilka podań pod nogi napastników Milanu. VI jak zwykle. Martinez kaszana. Krasić kilka razy dobrze. Marchisio niewidoczny, nieprzydatny. Generalnie zagraliśmy taką samą padakę, co przed tygodniem i przed dwoma. Szkoda słów.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 22:36

szczeka do szklanki! marotta do okulisty!! martinez do catani!...chociaz za pol ceny..chociaz nie wiem czy on jest 1/4 wart..

to by bylo na tyle na teraz :]

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
PietroBosman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 22:37

Dzisiaj pogromu nie było.Raptem tylko jedna bramka stracona.Piszę "tylko" bo patrząc na to kogo Milan ma w ataku...a my w obronie-to można było się spodziewać cięższej przeprawy.
A dlaczego bramki nie strzeliliśmy?Bo nie mieliśmy kim postraszyć w ataku.Struś pędziwiatr na prawej stronie pomocy to trochę za mało.Zaś Melo dzisiaj momentami zachowywał się jak dywersant.
Szkoda,że Del Piero tak późno wszedł na boisko.Od jego wejścia nagle rzuty rożne był jakimś zagrożeniem(i to nie dla Buffona).Cóż...kolejna porażka.Ale trudno myśleć o zwycięstwie,remisie...ba!Nawet o bramce jak się strzałów na nią nie oddaje.

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 22:38

ZARZĄDZIE POKAŻ ŻE MASZ JAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 22:38

Krzychu89 pisze:Żałosne...po co Gmoch wpuszcza VI, a Alex siedzi na ławce...
Po pierwszej połowie pokusiłbym się o przesunięcie Traore na pomoc kosztem Martineza, który nic nie prezentuje..
Traore rozegrał niezły mecz pomimo kilku nieudanych dośrodkowań, Marchisio zaliczył sporo niecelnych podań, Melo często podnosił piłkę bez sensu
Krasic stracił siły po pierwszej połowie. pff
Ogólnie do straty bramki jako tako, poźniej...brakuje klasowych zawodników, którzy wzięliby na siebie ciężar gry.
W sumoe atak był niewidoczny, Toni nawet angażował się bardziej od Matriego. Dlaczego Parma nie zabrała też VI??!
Szkoda że Buffon nie wyciągnął tej piłki, może byłby chociaż remis...ale czy to by coś zmieniło.
Jeszcze na koniec Bonucci za Traore. Wtf ?
Nie wiem... czy tylko ja tak mam, że nie mogę patrzeć na tego Delneriego?

Jak długo będziemy musieli ogądać taki Juventus?
Pokuszę się o odpowiedź na twoje pytania

1 Chodziło o danie kielona na bok żeby łatwiej miał z włanczaniem się do ataków , wiem żałosnie ale to jest pozunięcie na miarę DN .

2 Nie tylko ty bo ja też , tylko czekam aż go wywalą :smile:

3 Ja podejżewam ,żę do końca sezonu nić się nie zmieni ;/

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 22:39

Zjechali nas jak chcieli... Po raz kolejny Juventus wyszedł bez jakiegokolwiek planu na grę( już nie piszę o planie na wygraną). DN po raz enty ośmieszył się zmianami... Późne i nie trafione.

Musi odejść już po tej porażce. Z nowym trenerem gorzej być nie może, z DN lepiej też nie.

Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Jakby Bonucci wszedł z 10 minut wczesniej to byśmy wygrali
:?

Co to, ale urwał, była za zmiana? :angry: Co to do jasnej ciasnej miało wnieść?

Ale ok, już mi nerwy zeszły, nie ma się co denerwować tym, co od pewnego czasu jest przecież normą.
Analizy meczu sobie oszczędzę.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nawet strzalu celnego nie oddali, a niecelny to chyba tylko Matriego i Melo. Jak Del Neri sie nie podda do dymisji to bedzie balboa 2

fallweiss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 22:40

Rzeczywiście dziś przegraliśmy z mistrzem. Milan rozegrał to spotkanie w sposób popisowy, małym nakładem sił wykorzystując jedną jedyną okazję w meczu ( Juve nie miało żadnej), obrona Silva- Abate i Nesta nie dała szans Matriemu, atak zupełnie niewidoczny, znowu VI i za późno ADP. Do przerwy nie wyglądało to źle- w szczególności bardzo widoczny Krasic, który totalnie przygasł w II, podobnie jak Melo. Mecz przegrany po błędzie indywidualnym, trochę Buffon wie, że zawalił..

To 3 porażka z rzędu i koniec myśli o LM w przyszłym sezonie. Jednocześnie Milan właściwie w 90 % jest już mistrzem.

Zablokowany