Serie A (24): Cagliari 1-3 JUVENTUS
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
http://veetle.com/index.php/channel/view#4d4c10cdaaa8e ~1300kbps
A niech mnie ktoś powie, gdzie ten bramkarz tam był faulowany, przy tym jak wypuścił piłkę prosto na nogę bodajże Bonucciego?
A niech mnie ktoś powie, gdzie ten bramkarz tam był faulowany, przy tym jak wypuścił piłkę prosto na nogę bodajże Bonucciego?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Kubba
- Juventino
Najlepsze 45min od... nie pamiętnych czasów 8) Dziś gramy pewnie, z pomysłem i w dodatku Krasić odżył. Na reszcie gra dobrze, wyróżnia się. Oby druga połowa była taka sama albo nawet lepsza.
Co do piłkarzy.
Sorensen - w wielu sytuacjach nie pewnie, trochę błędów. Ale także kilka ważnych przechwytów piłki.
Martinez - nie widoczny.
Matri - drugi jego mecz i powiem szczerze, że jestem zaskoczony jego grą. Na plus oczywiście.
Buffon - dwie straszne błędy, które mogły doprowadzić do starty bramki. Dziś Gigi nie pewnie. Nie podoba mi się to.
Po przerwie Del Piero za Martineza.
Co do piłkarzy.
Sorensen - w wielu sytuacjach nie pewnie, trochę błędów. Ale także kilka ważnych przechwytów piłki.
Martinez - nie widoczny.
Matri - drugi jego mecz i powiem szczerze, że jestem zaskoczony jego grą. Na plus oczywiście.
Buffon - dwie straszne błędy, które mogły doprowadzić do starty bramki. Dziś Gigi nie pewnie. Nie podoba mi się to.
Po przerwie Del Piero za Martineza.
- strong return
- Juventino
Kiepski Martinez, objeżdżany Sorensen, tracący piłki Aquilani. Zaczęło się neiżle, a potem to już tradycyjna kopanina w naszym wykonaniu, którą chwilowo przerwał Marchisio. Kielon ceruje dziś jak może. Środkowi w porządku. Pomoc słabo, Krasic zrobił się trochę mdły. Bramka Matriego to właściwie fuks.
Niestety na Inter powinien wybiec w podstawie Storari, bo Buffon zachowuje się dziś momentami jak Fabiański w ubiegłym sezonie. Ogólnie gramy dużo gorzej niż przez pół godziny w Palermo, tyle, że Cagliari nie ma w ogóle siły uderzeniowej na razie. Nie zmienia to wszystko faktu, że nie gramy nadal jak drużyna aspirująca do czołowego miejsca w lidze-do niedawna przynajmniej.
Niestety na Inter powinien wybiec w podstawie Storari, bo Buffon zachowuje się dziś momentami jak Fabiański w ubiegłym sezonie. Ogólnie gramy dużo gorzej niż przez pół godziny w Palermo, tyle, że Cagliari nie ma w ogóle siły uderzeniowej na razie. Nie zmienia to wszystko faktu, że nie gramy nadal jak drużyna aspirująca do czołowego miejsca w lidze-do niedawna przynajmniej.
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2011, 21:44 przez strong return, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Sorensen dziś katastrofa, to samo Gigi Buffon. Znów za dużo górnych piłek do przodu, i bezsensownych strat.
Licze na dużo do 0 dla nas
Niech Matri jeszcze przynajmniej z 1 wpakuje 
Licze na dużo do 0 dla nas

Ostatnio zmieniony 05 lutego 2011, 21:44 przez lenor, łącznie zmieniany 1 raz.
- roostekk
- Juventino
A nie chodziło o spalonego, na którym był Chiellini wbijając tę piłkę do bramki ?Push3k pisze:
- Azazel
- Juventino
Obaj piłkarze byli na spalonym pod czas wykonywania wolnego. Chyba.roostekk pisze:A nie chodziło o spalonego, na którym był Chiellini wbijając tę piłkę do bramki ?Push3k pisze:
Jest dobrze, przynajmniej w miarę skutecznie. Być może wrócimy jeszcze do gry.
- aRn.
- Juventino
Nie faul na bramkarzu a spalony Chielliniego został odgwizdany. Generlanie mecz niezły w naszym wykonaniu. Ale co mnie najbardziej dziwi to, że gramy 4-3-3! Kto wmówił delneriemu, że 4-4-2 nic nie zwojujemy? Mam nadzieję, że to nie odosobniony przypadek.Push3k pisze:http://veetle.com/index.php/channel/view#4d4c10cdaaa8e ~1300kbps
- darek
- Juventino
- roostekk
- Juventino
Tak. Ale przyznasz, że wbijanie piłki do bramki, kiedy jest sie na spalonym mądrym posunięciem nie jest ;pdarek pisze:Chodzi Ci o tą sytuacje ze strzałem z główki Bonucci'ego? Jeśli tak, to wydaję mi się, że piłka i tak by nie doleciała do bramki. Prędzej dorwałby ją Agazzi...roostekk pisze:głupoty( albo chwili zapomnienia, jak kto woli, Chielliniego).
- LuckyLuciano
- Juventino
No ładnie, 1-1, jak tego nie wygramy to zarząd poważnie mógłby się zastanowić nad zwolnieniem Del Neriego.
Ave Juve! Ave!
- KondzioJuveFans
- Juventino
NARESZCIE WYGRALI !!!
Tak zestawiona obrona ma być z Interem !!
Matri

Tak zestawiona obrona ma być z Interem !!
Matri

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- nowik92
- Juventino