Serie A (21): Sampdoria 0-0 JUVENTUS
- dp10
- Juventino
Może ten bezproduktywny pokaz w ataku spowoduje , że kupimy jakiegoś napadziora z prawdziwego zdarzenia (Fabiano - Forlan).
PS. Del Piero :doh: ...słaby mecz Chielliniego, niezły Grosso.
PS. Del Piero :doh: ...słaby mecz Chielliniego, niezły Grosso.
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2011, 16:59 przez dp10, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bartek88
- Juventino
Aha nie wiem czy zauwazyliscie ale Amauriemu NAWET sie biegac nie chcialo, jak by mial focha na caly swiat. Alex z pozycji cofnietego napastnika musial podbiegac do bramkarza, gdy ten mial pilke, podczas gdy Machoń szedl sobie spacerkiem w strone srodka pola.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Cóż, taki wynik nie jest dla nas porażką, ale mieliśmy pecha, bo w końcówce Del Piero, który mógł wygrać ten mecz, 2 razy zawiódł. Niemniej jednak, bez niego nasz potencjał ofensywny leżał. Należałoby tutaj też pochwalić Martineza, który te 2 akcje wypracował. Pepe również coś próbował, ale dzisiaj bezskutecznie. A najbardziej wnerwiającym mnie elementem naszej gry są te dalekie wykopy z nadzieją, że ktoś piłkę z naszych dostanie... Do końca okienka coraz mniej czasu, a Marotta chyba spoczął na laurach po sprowadzeniu Toniego.
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2011, 17:05 przez Antichrist, łącznie zmieniany 1 raz.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- karosznurek
- Juventino
Szkoda tych dwóch strzałów Del Piero z końcówki meczu, bo mogło być 0:1 dla nas. Ogólnie na plus Martinez, tylko dlaczego wszedł tak późno. Teraz trzeba szykować na Romę w Pucharze Włoch. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Donnie
- Juventino
Ten skład trzeba przewietrzyć. Niektórzy grają od początku niemal bez przerwy. Taki Krasic od czasu do czasu coś szarpnie, ale od paru spotkań ewidentnie widać, że jest pod formą. W następnym meczu w jego miejsce Martinez, który kolejny już raz ożywia naszą ofensywę. Niech sobie Milos trochę odpocznie.
Mecz na remis, co tu dużo gadać. Sampa miała idealną sytuację(Pazzini), my mieliśmy dwie dobre sytuacje Alexa (ta druga to setka nie była, bo jednak piłka bardzo nieprzyjemnie podbijała się przed oddaniem strzału).
Następny mecz zagrajmy w końcu DWOMA skrzydłami.
Mecz na remis, co tu dużo gadać. Sampa miała idealną sytuację(Pazzini), my mieliśmy dwie dobre sytuacje Alexa (ta druga to setka nie była, bo jednak piłka bardzo nieprzyjemnie podbijała się przed oddaniem strzału).
Następny mecz zagrajmy w końcu DWOMA skrzydłami.
- KondzioJuveFans
- Juventino
brakuje mi Fabio Quagliarelli 
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Angelu
- Juventino
Krasić grał gorzej niż przeciętnie i to śmiało trzeba powiedzieć. Bronicie go, bo wygrał nam pare meczy na początku, ale teraz nic nie wnosi tak samo jak Marchisio. Dobra zmiana DP -> Krasić.
Co do ostatniej zmiany to zrobiłbym inaczej:
po 1. duuużo szybciej przeprowadzić tą zmianę, a po 2. Jorge powinien wejść za Marchisio, a nie AA
Takie moje zdanie przynajmniej.
P.S. Przyznam szczerze, że druga połowa w wykonaniu Marco Motty mnie zadziwiła
P.S2. Del Piero! Ta sytuacja prosi o pomstę do nieba!
Co do ostatniej zmiany to zrobiłbym inaczej:
po 1. duuużo szybciej przeprowadzić tą zmianę, a po 2. Jorge powinien wejść za Marchisio, a nie AA

P.S. Przyznam szczerze, że druga połowa w wykonaniu Marco Motty mnie zadziwiła

P.S2. Del Piero! Ta sytuacja prosi o pomstę do nieba!

- deszczowy
- Juventino
Alex.....................
Taką setę tak zmaścić.... :płaczę:
Taką setę tak zmaścić.... :płaczę:
- JuveForeverPoznan
- Juventino
nie wygrac z tak slabo grajaca Sampdoria
nasza gra z przodu wygladala tragicznie. Marchisio powinien siedziec na lawie. do Enta nie mam juz cierpliwosci, im szybciej wyleci tym lepiej.
Milos znow srednio, nie wiem czy brakuje mu wsparcia kolegow czy tez ma gorsze dni. podobal mi sie Pepe, zwlaszcza jak wszedl Martinez(czemu tak pozno?!
)to razem zaczeli niezle mieszac.
Alex mnie rozczarowal :doh: , od takiego mistrza wymagac trzeba wiecej
Aquilani mnie rozczarowuje ostatnio, tak jak Milos ma gorszy okres.
Del Neri mnie zaczyna wnerwiac, zamiast Milosa powinien zejsc Marchisio, no i czemu Martinez wszedl tak pozno?!
jesli Pepe i Martinez beda tak ciagnac na skrzydlach( przy okazji wspierajac i odciazajac Milosa), pozbedziemy sie Enta a Alex bedzie w dobrej dyspozycji to nasza sytuacja bedzie wygladac nawet niezle.

nasza gra z przodu wygladala tragicznie. Marchisio powinien siedziec na lawie. do Enta nie mam juz cierpliwosci, im szybciej wyleci tym lepiej.
Milos znow srednio, nie wiem czy brakuje mu wsparcia kolegow czy tez ma gorsze dni. podobal mi sie Pepe, zwlaszcza jak wszedl Martinez(czemu tak pozno?!

Alex mnie rozczarowal :doh: , od takiego mistrza wymagac trzeba wiecej

Aquilani mnie rozczarowuje ostatnio, tak jak Milos ma gorszy okres.
Del Neri mnie zaczyna wnerwiac, zamiast Milosa powinien zejsc Marchisio, no i czemu Martinez wszedl tak pozno?!

jesli Pepe i Martinez beda tak ciagnac na skrzydlach( przy okazji wspierajac i odciazajac Milosa), pozbedziemy sie Enta a Alex bedzie w dobrej dyspozycji to nasza sytuacja bedzie wygladac nawet niezle.
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2011, 17:03 przez JuveForeverPoznan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Corcky
- Juventino
Dlaczego Martinez wszedł tak późno na plac gry? :roll: Wielka szkoda, bo Alex mógł nam zapewnić 3 punkty
Del Piero rzadko strzela gole z tak klarownych okazji. Ciężko mi to zrozumieć.
Trzeba jednak przyznać, że prawa strona z Mottą i Martinezem chodziła całkiem fajnie. Martinez jest bardziej skłonny do gry zespołowej niż Krasic i od razu było trochę akcji ciekawych.

Trzeba jednak przyznać, że prawa strona z Mottą i Martinezem chodziła całkiem fajnie. Martinez jest bardziej skłonny do gry zespołowej niż Krasic i od razu było trochę akcji ciekawych.
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2011, 17:07 przez Corcky, łącznie zmieniany 1 raz.

Alessandro Del Piero ole!
- karosznurek
- Juventino
Jeszcze jedno Amauri to totalna porażka. Trzeba jak najszybciej się go pozbyć!
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Olek1987
- Juventino
Chciałoby się napisać, że Amauri grał tak, że aż leciały liście, ale niestety nie można tego zrobić :? , kolejny beznadziejny mecz.
teraz tak widze nasz skład.
Buffon-Motta,Bonucci,Chiellini,Grosso - Krasic,Melo,Aquilani,Pepe - Martinez,Del Piero
teraz tak widze nasz skład.
Buffon-Motta,Bonucci,Chiellini,Grosso - Krasic,Melo,Aquilani,Pepe - Martinez,Del Piero
Zero szacunku dla Pogby
- SirRose
- Juventino
Na prawdę szkoda tej końcówki, mogliśmy to wygrać. Ogólnie nie było tak źle, na prawdę widać zaangażowanie. Nie ma spacerowania po boisku, każdy walczy co sił. W czwartek gramy w Romą. Mam nadzieję, że dobrze się pokarzemy. Trzeba budować morale.
Może Martinez okaże się naszym Krasicem drugiej części sezonu ??
Może Martinez okaże się naszym Krasicem drugiej części sezonu ??
- Kostek
- Juventino
przez ostatnie 5 minut działo się więcej niż przez cały mecz.Ogólnie to gramy bez pomysłu , ale trudno żeby coś z naszej gry było jak gramy jednym skrzydłem ze słabo prezentującym się Krasiciem.W obronie standardowo środkowi ratowali co mogli po błędach Grosso i Motty.Natomiast w ataku na pochwałę zasłużył Pepe który walczył,dwoił się i troił żeby coś wywalczyć oraz Martinez który w 5 minut zasłużył na lepszą notę niż Krasić przez pierwszą połowę czy Amauri przez cały sezon.Ogólnie sytuacja Del Piero jedna i druga bez komentarza....to powinny być dwie bramki.Jednak pozostaje optymistą, jeśli zaczniemy grać bez Amauriego czyli bedziemy grali po 11 na 11 , Martinez się jeszcze rozkreci , a nasz trener przestanie marnować drugiej pozycji ustawiając na skrzydle środkowego pomocnika to może jeszcze jakieś mecze do końca sezonu wygramy.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
O właśnie. Del Neri jako wielki zwolennik 4-4-2 ciągle gra jednym skrzydłowym, ewentualnie wpuszczając drugiego na ostatnie 10 minut gry. To się robi irytujące...Donnie pisze: Następny mecz zagrajmy w końcu DWOMA skrzydłami.