Serie A (19): Napoli 3-0 JUVENTUS
- typkens
- Juventino
Dodałbym jeszcze, że Roma przegrywa, a Palermo na całe szczęście remisuje. Niestety, ale zawsze kiedy czołówka daje ciała Stara Dama nie pozostaje dłużna i też traci punkty. Wszystkie znaki na niebie i Ziemi wskazują na... ;(esteban pisze:Trzeba to wygrać mamy szansę iść w górę tabeli.Milan remisuje,Lazio przegrywa układa nam się tam kolejka znakomicie.Teraz ważne żeby nasi nie zawiedli.Obstawiam 3:2 dla Juve
- Szilgu
- Juventino
Nie napisałem, że chcę widzieć taki środek pola, tylko że tak to będzie wyglądało. Też nie jestem z tego powodu zadowolony, ale nie trzeba od razu panikować.JuveCracow pisze:Ty też? Rolling Eyes Mi się marzy jeśli już nie to 3-4-3 o które się modlę do demona stróża od września, to chociaż 4-1-4-1... Ale do niego trzeba na szpicę napastnika o klasę lepszego niż Amauri. Pepe z Krasiciem na bokach, Claudio i Aqua w centrum kreują grę, Momo czyści, Toni strzela.
Wiem, że do gry z kontry potrzeba nam kogoś dorodnego, ale dzisiaj (przynajmniej w pierwszej połowie) musimy zaufać Marchisio.
No to ja też zaczynam panikować.Historia tworzy się na naszych oczach nieoficjalnie - duet Amauri-Toni od pierwszej minuty
Rozumiem koncepcję, ale co z tego, że będziemy mieć dwóch drewniaków w ataku, skoro Amauri ostatnio nawet z główki strzelać nie potrafi? Prędzej Alex trafi coś głową. Jak na siłę chcemy grać dwoma wieżami to ja wolę już w ataku Legro

- Marcin_FCJ
- Juventino
Jeśli to wygramy - gramy o mistrza. Jeśli nie miejsca 2-4. Połowa sezonu to odpowiedni czas na wyznaczenie ostatecznych celów. Gdyby nie psychol Melo.. ehh :naughty:
Forza Juve. W końcu mamy w składzie wieżowca którego lubię i cenię - Toni. Tyle że to już 34 lata... 37 + 34 / 71
Kluczowi są Pepe i Krasić.
Forza Juve. W końcu mamy w składzie wieżowca którego lubię i cenię - Toni. Tyle że to już 34 lata... 37 + 34 / 71

- Zizou_1989
- Juventino
o ile pepe potrafi coś wrzucić na głowe o tyle krasic średnio.
- Kubba
- Juventino
Ja bym powiedział, że kluczowi są Claudio i Alberto... Bo to do nich głównie będzie należało zatrzymanie ataków Napoli.Marcin_FCJ pisze:
Nasz przecziwnik gra bardzo ofensywną piłkę, dlatego środek dziś musi zagrać perfekcyjnie( w co szczerze wątpię - ale obym się mylił), inaczej dupa zbita.
Szansę upatruje w kontratakach - bo prawdę mówiąc, na bank nie będziemy prowadzić gry...

- mateo369
- Juventino
o dziwo? Del Neri chyba głupcem nie jest i widział co Grosso i Sorensen wyprawiali w meczu z Parmą. Oby to była prawda, że od pierwszych minut zagra Garbaty i TraoreLypsky pisze:Historia tworzy się na naszych oczach nieoficjalnie - duet Amauri-Toni od pierwszej minuty :lol: do tego o dziwo w podstawowym składzie jest również Traore.

E.
to zwykły internetowy troll dlatego nie ma co go karmićDYZIO_STW pisze:Zmień forum proponuję ...thor21 pisze:Zawodnicy Juventusu mogą oddać ten mecz walkowerem,chyba że chca się po raz kolejny zbłaźnić.
5-1 dal gospodarzy.
Mecz obejrze ,przynajmniej pośmieje się z "małpy" Amauriego.Bo po prostu nie wierzę w zwycięstwo.Skoro Napoli jest teraz tak mocne jak za czasów Maradony
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2011, 19:33 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- DYZIO_STW
- Juventino
Zmień forum proponuję ...thor21 pisze:Zawodnicy Juventusu mogą oddać ten mecz walkowerem,chyba że chca się po raz kolejny zbłaźnić.
5-1 dal gospodarzy.
Mecz obejrze ,przynajmniej pośmieje się z "małpy" Amauriego.Bo po prostu nie wierzę w zwycięstwo.Skoro Napoli jest teraz tak mocne jak za czasów Maradony
Ja mimo wszystko wierzę w Juventus. Mimo, że szanse na wygraną są 50 : 50 to jednak z całego serca wierzę, że uda nam się. Jestem kibicem Juve, kocham ten klub i do 90 minuty będę wierzył w pozytywny wynik. Wierzę w 1:0 dla nas.
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
- Zizou_1989
- Juventino
My narzekamy na Juventus a tu real przegrywa z villareal 2 : 1
a tyle kasy wpakowali i taki trener 

- Vimes
- Juventino
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że ten mecz przegramy. Na szczęście kolejka ułożyła się dla nas dobrze, więc nawet ewentualna porażka nie będzie katastrofą w kontekście walki o awans do Ligi Mistrzów. Na półtorej godziny przed meczem remis biorę w ciemno. Jedni mówią - nadzieja umiera ostatnia, drudzy odpowiadają - nadzieja matką głupich. Nie wiem, którzy mają rację, ale liczę, że nasi przynajmniej nie poddadzą się bez walki.
- Zawidowianin
- Juventino
Storari
Grygera Bonucci Chiellini Grosso
Krasic Aquilani Marchisio Pepe
Toni Del Piero
Nie marudzic. Del Neri nie jest kompletnym idiotą
Aczkolwiek ten Grosso w obronie mnie irytuje.
Grygera Bonucci Chiellini Grosso
Krasic Aquilani Marchisio Pepe
Toni Del Piero
Nie marudzic. Del Neri nie jest kompletnym idiotą

Aczkolwiek ten Grosso w obronie mnie irytuje.
onliforpipul
- KondzioJuveFans
- Juventino
Juventus (4-4-2) Storari, Grygera, Bonucci, Chiellini, Traorè, Krasic, Marchisio, Aquilani, Pepe, Amauri, Toni. Manninger, Sorensen, Grosso, Motta, Legrottaglie, Sissoko, Del Piero.
z TuttoJuve.com
z TuttoJuve.com

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pisząc to myślałem o tym, że jednak każdy nasz prawy obrońca jest bardziej ofensywny niż Soerensen. ; )Ouh_yeah pisze:I w tym momencie Del Neri chwyta za gitarędr.DeV pisze: Krasic musi być odciążony trochę przez bocznego obrońcę
"Gdybym tylko takiego miał....to by w pierwszym składzie graaaał"
A ja bym powiedział że jednak najwięcej zależy od Grygery i Traore... 3-4-3 to przede wszystkim gra skrzydłami...Kubba pisze:Ja bym powiedział, że kluczowi są Claudio i Alberto...Marcin_FCJ pisze:
Rozumiem, że wszystkie podane składy powyżej są nieoficjalne?
Liczę na to, że wygramy i chciałbym się nie przeliczyć.

- Zawidowianin
- Juventino