Lech Poznań - Juventus
- wojczech7
- Juventino
Wszyscy kpią z tego zdjęcia, a nikt nie wpadł na to, że ten "murek" wcale nie musi zasłaniać boiska...
Lech powoli odzyskuje optymalną formę.

Lech powoli odzyskuje optymalną formę.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- paruf
- Juventino
JaPs
"Żaden pan Zambrotta, ino Sławek Peszko!"
Darius19
"Ja tam nie wiem ja piszę po niku z forum"

Niektórzy twierdzą, że mają znajomych w Lechu i Ci załatwią im bilety. Nawet gdyby, to nie wyobrażam sobie sytuacji w stylu, dzień meczu wchodzicie już na trybunę i wasz kolega mówi do swoich kumpli z Poznania "słuchajcie to jest mój kumpel, załatwiłem mu bilet na mecz, aha on jest kibicem Juve i posiedzi sobie z nami" lepiej niech niektórzy nie kombinują i pooglądają mecz na TV4, bo jeszcze sobie tylko kłopot na głowę ściągną. Z drugiej strony zastanawiam się jaki kibic Lecha odstąpi bilet kibicowi Juve (nawet znajomemu)?
"Żaden pan Zambrotta, ino Sławek Peszko!"
Darius19
"Ja tam nie wiem ja piszę po niku z forum"

Niektórzy twierdzą, że mają znajomych w Lechu i Ci załatwią im bilety. Nawet gdyby, to nie wyobrażam sobie sytuacji w stylu, dzień meczu wchodzicie już na trybunę i wasz kolega mówi do swoich kumpli z Poznania "słuchajcie to jest mój kumpel, załatwiłem mu bilet na mecz, aha on jest kibicem Juve i posiedzi sobie z nami" lepiej niech niektórzy nie kombinują i pooglądają mecz na TV4, bo jeszcze sobie tylko kłopot na głowę ściągną. Z drugiej strony zastanawiam się jaki kibic Lecha odstąpi bilet kibicowi Juve (nawet znajomemu)?
- Taszen
- Juventino
Jezeli na lecha przyjezdza Juventus to jest to szlagierowy mecz dla lecha,a dla Juventusu ? moze i jest blisko, ale czy jest sens tak sie napalac na mecz z biednym lechem ? mamy mecze do zagrania z interem ,roma ,milanem, lazio, napoli i kazdy z tych meczy jest duzo bardziej ciekawy niz pojedynek w poznaniu, co do kibicow lecha , musimy dac im sie nacieszyc ,ze zobacza klub ze światowej półki.
- białas
- Juventino
kij mnie obchodzi z kim Juventus gra, czy to z Lechem, Ceseną, Interem czy KS Rutki Wielkie. jest okazja do zobaczenia meczu na żywo, więc trzeba próbować skorzystać z tej okazji.Taszen pisze:Jezeli na lecha przyjezdza Juventus to jest to szlagierowy mecz dla lecha,a dla Juventusu ? moze i jest blisko, ale czy jest sens tak sie napalac na mecz z biednym lechem ? mamy mecze do zagrania z interem ,roma ,milanem, lazio, napoli i kazdy z tych meczy jest duzo bardziej ciekawy niz pojedynek w poznaniu, co do kibicow lecha , musimy dac im sie nacieszyc ,ze zobacza klub ze światowej półki.
- dydas
- Juventino
Ludzie! Obudźcie się, bo się ośmieszacie.it doesn't matter pisze:Po 1.
W rozgrywkach Ligi Europy i w ogole w pucharach, pula biletów dla gosci wynosi 10%, wiec Lech nie ma nic do powiedzenia. Musi wysłac do Turynu 4300-4500 biletów(a ile z nich powedruje do Warszawy do kibiców Legii, to juz inna sprawa).
Jeżeli uważacie, że jest nakaz dania 10% biletów drużynie gości, to dlaczego Juventus dał kibicom Lecha tylko 1450 biletów, pomimo kilku próśb Wiary Lecha o większą pule? Mając na uwadze to co piszesz, kibice Lecha powinni dostać ok. 2700 biletów, a dostali tylko połowę.
Tak więc nie 10%, a 5%. Stadion Lecha w rozgrywkach europejskich ma zgłoszoną pojemność ok. 40 tys, więc Juventus może maksymalnie dostać 2000 biletów.
Zorientujcie się najpierw w temacie, a później jarajcie ilością biletów.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Wie ktoś może czy wieśki z Polsatu będą transmitować mecz w Turynie z Lechem na kanale otwartym,bo dzisiaj patrzyłem telegatetę na czwartek i meczu tam nie było czyżby nie kupili praw?

- Kurczi
- Juventino
na TV4 będzie leciała Liga EuropejskaPiotr Juvefan pisze:Wie ktoś może czy wieśki z Polsatu będą transmitować mecz w Turynie z Lechem na kanale otwartym,bo dzisiaj patrzyłem telegatetę na czwartek i meczu tam nie było czyżby nie kupili praw?
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Ruszyła sprzedaz biletow na mecz Lecha z Salzburgiem i wyplynely pewne ciekawe informacje.
http://www.sport.pl/lechpoznan/1,104429 ... Lecha.html
Szczegolna uwage zwraca fragment: frustruje ich także fakt, że nie ma limitów na sprzedaż biletów. Każdy bierze, ile chce. - To błąd. Podszedł jakiś facet i wziął 200 biletów - mówi starszy mężczyzna
http://www.sport.pl/lechpoznan/1,104429 ... Lecha.html
Szczegolna uwage zwraca fragment: frustruje ich także fakt, że nie ma limitów na sprzedaż biletów. Każdy bierze, ile chce. - To błąd. Podszedł jakiś facet i wziął 200 biletów - mówi starszy mężczyzna