[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- jaworznianin
- Juventino
Mnie podoba się czarny, ale niestety "zlewa" się na nim "J". Ale wzór fajny, więc pewnie i kolor będzie mi obojętny;)
slask.naszemiasto.pl 

- blk01
- Juventino
nawet mi sie podobają, może w koncu coś nei czarnego 
pochwale sie projektem, który sam zrobiłem sobie 2 lata temu

pochwale sie projektem, który sam zrobiłem sobie 2 lata temu

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- Bianconeri89
- Juventino
- Darius19
- Juventino
To fakt taki napis podwyższy cenę ale czego się nie robi dla ukochanej drużyny :-D Jak dla mnie jakby była jedna z koszulek bez napisu z tyłu to wtedy brałbym dwie jedną z napisem a drugą bez. Więc może warto by rozważyć też wzór bez napisu z tyłu bo może są osoby którym napis z tyłu może nie odpowiadać.faja69 pisze:nie wiem tylko co to za różnica, czy będzie z tyłu czy nie? jeśli naprawdę chcemy ten napis z tyłu to można coś pomyśleć, ja jak zawsze jestem otwarty na wszelakie propozycje, jak ktoś chce to może wrzucić kilka propozycji czcionek i coś się wybierze, tyle że jak wiecie podwyższa to cenę...
FORZA JUVE
- HUGO1303
- Juventino
ale był lansik w Mielnie w naszej polówce ^^ co dokolorów to tylko czarny bo projekt chyba juz jest wybrany
szary to jak pizama wyglada
wolalbym znaczek juve na piersi niz cokolwiek innego a te "J" ewentualnie jak juz musi byc to na ramieniu (ale wolalbym znaczek z seria a zamiast J)

wolalbym znaczek juve na piersi niz cokolwiek innego a te "J" ewentualnie jak juz musi byc to na ramieniu (ale wolalbym znaczek z seria a zamiast J)
- mnowo
- Qualità Juventino
Darius19 pisze:Co do kolorów to też tak sądzę zostają 3 kolory a czerwony odpada.

- JuveFilip_8_
- Juventino
Ja moge tu i teraz zamówic szary i czarny od razu : )
ŚWIETNE!!!
ŚWIETNE!!!

- marek.siedlce
- Juventino
eh żebym miał mniejszy brzuch to bym się pisał na brązowy i czarny, a tak to kiszka... Ale uważam że pomysł świetny 

FORZA JUVE !!!
- white_wolv
- Juventino
Tez bralbym od kopa.Kogut W. pisze:No coś pięknego! Taki brałbym bez zastanawiania.Bianconeri89 pisze:![]()