Sparing (18.07): HSV 0-0 JUVENTUS
- deszczowy
- Juventino
Ach Ty żartownisiu... ^^David757 pisze:Ponoć nie dogadaliście się z Williamem Gallasem co do jego pensji... Mam nadzieję, że zawita u nas!
- gawron
- Juventino
Widzę, że nie tylko mi nie podoba się dzisiejsza gra Martineza. W sumie nie było pomyłką stwierdzenie, że ten transfer jest pomyłką. Oby pokazywał się z lepszej strony.
Treze zmarnował wyśmienitą sytuację (notabene po podaniu Martineza) sam na sam. Nie wiem jak on mógł się tak zamotać, bo przecież ponoć się rozstrzelał.
Na szczęście Petrić się nam odwdzięczył i też nie strzelił pewniaczka. Do tego fajna akcja po lewej stronie zakończona główką Treze po ładnej (!) wrzutce De Ceglie.
Mecz ogólnie momentami nudnawy, zobaczymy co przyniesie druga połowa. Po pierwszej połowie wynik może nie najgorszy patrząc na to jakim składem gramy.
Treze zmarnował wyśmienitą sytuację (notabene po podaniu Martineza) sam na sam. Nie wiem jak on mógł się tak zamotać, bo przecież ponoć się rozstrzelał.

Mecz ogólnie momentami nudnawy, zobaczymy co przyniesie druga połowa. Po pierwszej połowie wynik może nie najgorszy patrząc na to jakim składem gramy.
- Gandalf8
- Juventino
gawron pisze:Widzę, że nie tylko mi nie podoba się dzisiejsza gra Martineza. W sumie nie było pomyłką stwierdzenie, że ten transfer jest pomyłką. Oby pokazywał się z lepszej strony.
Nie skreślajmy jeszcze Martineza. Niektórzy już skreślali Sissoko a dziś (jak i w poprzednich 2 sparingach) gra bardzo dobrze.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- nowik92
- Juventino
- deszczowy
- Juventino
A to nie był czasem Lanzafame...?Ciro85 pisze:Podawał Diego a nie Martinez :]gawron pisze: Treze zmarnował wyśmienitą sytuację (notabene po podaniu Martineza) sam na sam. Nie wiem jak on mógł się tak zamotać, bo przecież ponoć się rozstrzelał.![]()
- blackadder
- Juventino
Dokładnie, wywalmy dziada, w końcu zagrał już jedną pełną połowę w Juventusie razem z innymi 6 nowymi zawodnikami, z trochę bardziej wymagającą drużyną i nie strzelił żadnego gola..gawron pisze:Widzę, że nie tylko mi nie podoba się dzisiejsza gra Martineza. W sumie nie było pomyłką stwierdzenie, że ten transfer jest pomyłką.

- KondzioJuveFans
- Juventino
Martinez podawał do Trezegueta
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Gandalf8
- Juventino
spycrab pisze:Amauri na boisku. Zobaczymy jak bardzo będzie dziś machał łapami..
Amauri na boisku = zły znak

- Gandalf8
- Juventino
Miłosz pisze:Panowie, a co się dzieje w ogóle z Iuaqinta i Pepe ?
chyba nie odpoczywają dalej po MŚ? W których odpadli de facto po kilku dniach...
A właśnie, że odpoczywają.
Motta trochę nerwowy jak Mu akcja nie wyjdzie

- Simi
- Qualità Juventino
Tak samo mógłbyś zapytać się co się dzieje z Camorem, Chiellinim :lol:Miłosz pisze:Panowie, a co się dzieje w ogóle z Iuaqinta i Pepe ?
chyba nie odpoczywają dalej po MŚ? W których odpadli de facto po kilku dniach...
Z tego co słyszałem niedługo wrócą do treningów.