Serie A (35): JUVENTUS 3-0 Bari
- FalsoVero
- Juventino
Oglądałem i napiszę to pierwszy raz w życiu, antyfan itp, Bardzo mi się podobała gra Poulsena... Naprawdę dobry mecz w jego wykonaniu. Zastanawiam się dlaczego sędzia nie uznał bramki Vicka jak dla mnie prawidłowa bardziej można było się przyczepić do pierwszej. Dobry mecz Diego a także Cannavaro. O Kielonie i Buffonie nie wspomnę ponieważ jak zawsze perfekt. Szkoda, że Chiellini nie strzelił bramki bo był bardzo blisko. Dobre zmiany Zacca po przerwie Camoranesi poraz kolejny potwierdza, że nie potrafi się opanować a Ent tylko potrafi poprawiać liście(czyt włosy). De Ceglie tego chłopaka w ogóle nie potrafię zrozumieć, raz dobrze a za chwilę błąd gra strasznie nierówno.
Wymiana zdań Del Piero i Zacca ;]
Wymiana zdań Del Piero i Zacca ;]
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Simi
- Qualità Juventino
Nareszcie, wracam z Warszawy i widzę taki piekny widok, bramki i grę. Mam nadzieję że dociągniemy ten wózek do końca, i znajdziemy się ostatecznie na tym 4 miejscu, choc to teraz Sampdoria i Palermo mają większa szanse.
- Brutalo
- Juventino
Zapomniałem dorzucić swoje trzy grosze do tego topicu po meczu. Nareszcie pozytywny mecz. Szkoda że tak mało było takich w tym sezonie. Cieszy dobra dyspozycja wielu zawodników, dobre zmiany Zaca (:shock:), skuteczność w drugiej połowie...
Na minus sędziowanie (naprawdę wieeele błędów na niekorzyść Juventusu), kolejna kontuzja Marchisio i fakt że to zwycięstwo daje nam... ciąg dalszy walki o Ligę Europejską :roll:. Champions League na ten moment brzmi jak science-fiction, ale nie takie rzeczy najstarsi górale widzieli 8)
Zastanawia mnie jedno. Przyszedł Zac. Jak wygrywaliśmy to dlatego że jako tako poukładał drużynę. Jak przegrywaliśmy to usprawiedliwieniem było prawie zawsze złe przygotowanie fizyczne zawodników. Dlaczego w takim razie w tym meczu widać było świeżość ? Wymuszona rotacja. Poulsen, Camor, Marchisio, Iaquinta....
Już od wczesnych czasów Siwego powtarzam z uporem maniaka. Największą bolączką Juventusu po farsopoli jest nienaturalna liczba kontuzji. Nie wiem jakie jest ich podłoże, ale dopóki nie zostanie znalezione, dopóty nie ma co liczyć na sukcesy...
Na minus sędziowanie (naprawdę wieeele błędów na niekorzyść Juventusu), kolejna kontuzja Marchisio i fakt że to zwycięstwo daje nam... ciąg dalszy walki o Ligę Europejską :roll:. Champions League na ten moment brzmi jak science-fiction, ale nie takie rzeczy najstarsi górale widzieli 8)
Zastanawia mnie jedno. Przyszedł Zac. Jak wygrywaliśmy to dlatego że jako tako poukładał drużynę. Jak przegrywaliśmy to usprawiedliwieniem było prawie zawsze złe przygotowanie fizyczne zawodników. Dlaczego w takim razie w tym meczu widać było świeżość ? Wymuszona rotacja. Poulsen, Camor, Marchisio, Iaquinta....
Już od wczesnych czasów Siwego powtarzam z uporem maniaka. Największą bolączką Juventusu po farsopoli jest nienaturalna liczba kontuzji. Nie wiem jakie jest ich podłoże, ale dopóki nie zostanie znalezione, dopóty nie ma co liczyć na sukcesy...
- Ciro85
- Juventino
Można się zgodzić z Brutalo, trudno sobie przypomnieć dwa mecze Juve rozegrane tym samym składem pod rząd. Ogromna ilość kontuzji nie sprzyja jakiejkolwiek stabilizacji. Ale mimo to nie można stwierdzić, że jest to jednynym powodem beznadziejnego sezonu.
- Brutalo
- Juventino
Dlatego nie stwierdziłem tego zarówno jednoznacznie, jak i w odniesieniu tylko do tego sezonuCiro85 pisze:Można się zgodzić z Brutalo, trudno sobie przypomnieć dwa mecze Juve rozegrane tym samym składem pod rząd. Ogromna ilość kontuzji nie sprzyja jakiejkolwiek stabilizacji. Ale mimo to nie można stwierdzić, że jest to jednynym powodem beznadziejnego sezonu.

Vinovo out !!!

- Mateuszello
- Juventino
To był dla mnie jeden z najlepszych meczów w tym sezonie. Buffon bronił to co miał obronić, a nawet i więcej. Diego w końcy coś rozgrywał, kiwał, dryblował. No i Iaquinta dobrze grał - 2 bramy