Serie A (24): JUVENTUS 3-2 Genoa [JPC na meczu !!!]
- Goofy
- Juventino
po przerwie wyszła całkowicie inna drużyna na murawę... wg mnie dobry mecz zagraliśmy (po przerwie oczywiście) świetna akcja na 2:1
,
fatalny błąd Gigiego (pierwszy raz widziałem coś takiego w wykonaniu Buffona), przełamanie się naszego Drewna(mimo to dalej myślę, że będzie grać piach...chociaż z tego co widzieliśmy może doznał kontuzji więc może go nie będzie w następnym meczu
) i upragniony występ Seby ! szkoda, że to tylko 1 min....
ogólnie na plus

fatalny błąd Gigiego (pierwszy raz widziałem coś takiego w wykonaniu Buffona), przełamanie się naszego Drewna(mimo to dalej myślę, że będzie grać piach...chociaż z tego co widzieliśmy może doznał kontuzji więc może go nie będzie w następnym meczu

ogólnie na plus
non Ti lascero' mai !
- AdrianJuventin
- Juventino
Najlepsza sytuacja w tym meczu to była bramka Amauriego. Jeżeli ktoś oglądal mecz na C+ to pewnie wie o co mi chodzi
Komentarz "Amelia popełnił kardynalny błąd. Ta piłka leciała 3 i pół dnia a on ciągle stał na linii bramkowej" normalnie mnie rozwalił :rotfl:

Komentarz "Amelia popełnił kardynalny błąd. Ta piłka leciała 3 i pół dnia a on ciągle stał na linii bramkowej" normalnie mnie rozwalił :rotfl:
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ogladałem teraz skrót, karny to parodia. Zawodnik Genoi nie wykonał żadnego zagrania mającego na celu nawet nie samego faulu, a odebrania piłki, Alex potknął się o jego albo o swoją noge. Cieszy wygrana, martwi postawa obrony (mamy mniej więcej tyle straconych goli co zespoły z dołu tabeli) i minuty na boisku Giovinco, niestety w tym ustawieniu nie pogra, bo ani Alexa ani Diego nie wygryzie.
- L u k
- Interista
Podpisuje sie pod tym obiema rekami.Lord of San Siro pisze: Sedziowanie w tym sezonie w Serie A nie stoi na najwyższym poziomie, tyle mogę powiedzieć po obejrzeniu wielu spotkań ligi włoskiej.
Cieszy mnie ten mecz, bo przynajmniej na jakis czas ucichna glosy jak to Inter jest traktowany "specjalnie" przez sedziow od 2006'tego roku.
Po pierwsze, to twoja odpowiedz na post "Lorda" jest zupelnie nie na temat.LordJuve pisze: Rozumiem, że jako kibic "mistrza" Włoch, który ma w szczególny sposób reprezentować tą ligę w samych Włoszech, jak i przede wszystkim na arenie europejskiej masz świadomość, że macie wiele do nadrobienia w tej kwestii, tak jak cała Serie A? :lol:
A co do mojej odpowiedzi na twoj komentarz, to chcialem ci powiedziec: droga wolna. Czy ktos wam broni zbudowac solidny zespol i prowadzic "pochod" druzyn wloskich w CL ? Czy ktos wam broni byc zespolem numer 1 we Wloszech i przewodzic tej lidze w CL ?
Wedlug mnie nikt wam tego nie broni.
Tak wiec patrzcie sie na swoj zespol, my sie bedziemy patrzec na swoj. Jak to sie mowi: "Masz liczyc na kogos, licz na siebie".
- KINIEK
- Juventino
Mniemam że grał na czas, bo już ostatnie minuty były i jakoś tak żwawiej na końcu szedłGoofy pisze: chociaż z tego co widzieliśmy może doznał kontuzji więc może go nie będzie w następnym meczu)
I pisze to interista z 500 postami na forum Juventusu :lol: , dzięki że nam powiedziałeś, weźmiemy to sobie na pewno do serca. I gwoli ścisłości mówi się "umiesz liczyć licz na siebie" ;PLuker pisze:Tak wiec patrzcie sie na swoj zespol, my sie bedziemy patrzec na swoj. Jak to sie mowi: "Masz liczyc na kogos, licz na siebie".
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2010, 20:47 przez KINIEK, łącznie zmieniany 1 raz.
- LordJuve
- Juventino
Noo tak, swój swojego kryje... :lol:...albo żmija żmii nie ugryzie.Luker pisze:Podpisuje sie pod tym obiema rekami.Lord of San Siro pisze: Sedziowanie w tym sezonie w Serie A nie stoi na najwyższym poziomie, tyle mogę powiedzieć po obejrzeniu wielu spotkań ligi włoskiej.
Kotku, tak primo, na tym forum Lord jest tylko jeden więc proszę, nie używaj nawet cudzysłowów bo jeszcze wmieszasz mnie w jakąś interowską zagrywkę.Luker pisze:Po pierwsze, to twoja odpowiedz na post "Lorda" jest zupelnie nie na temat.LordJuve pisze: Rozumiem, że jako kibic "mistrza" Włoch, który ma w szczególny sposób reprezentować tą ligę w samych Włoszech, jak i przede wszystkim na arenie europejskiej masz świadomość, że macie wiele do nadrobienia w tej kwestii, tak jak cała Serie A? :lol:
A co do mojej odpowiedzi na twoj komentarz, to chcialem ci powiedziec: droga wolna. Czy ktos wam broni zbudowac solidny zespol i prowadzic "pochod" druzyn wloskich w CL ? Czy ktos wam broni byc zespolem numer 1 we Wloszech i przewodzic tej lidze w CL ?
Tak wiec patrzcie sie na swoj zespol, my sie bedziemy patrzec na swoj. Jak to sie mowi: "Masz liczyc na kogos, licz na siebie".
Tak jak napisał kolega wyżej...zapraszamy na forum interu. Czy ktoś wam broni celebrować i cieszyć się swoją własną drużyną? Chyba jednak tak, bo niektórzy kibice interu muszą sobie robić dobrze na forum Juventusu.
Twój ziomek zarejestrował się tutaj w 2006 roku, ty w 2008...gdzie byliście wcześniej? Coo, było łyso tu pisać kiedy trzeba było oglądać plecy Juventusu? Aaa może nie mieliście wtedy dostępu do Sieci? Ile wy macie lat? 16? :lol:
Phi...pomioty calciopoli.
- jt10
- Juventino
Muszę przyznać, że w tym wypadku karny został podyktowany zdecydowanie niesłusznie. O ile jeszcze w trakcie transmisji wydawało się, że Alex został lekko trącony przez Sokratisa, o tyle analiza na Sky pokazała, że Del Piero.. kopnął się sam.Luker pisze:Podpisuje sie pod tym obiema rekami.Lord of San Siro pisze: Sedziowanie w tym sezonie w Serie A nie stoi na najwyższym poziomie, tyle mogę powiedzieć po obejrzeniu wielu spotkań ligi włoskiej.
Cieszy mnie ten mecz, bo przynajmniej na jakis czas ucichna glosy jak to Inter jest traktowany "specjalnie" przez sedziow od 2006'tego roku.
Fajnie, że wygraliśmy (nareszcie), szkoda, że już drugi raz (Lazio) musieliśmy liczyć na pomoc sędziów.
Czy Juventus wraca do gry? Myślę, że powoli tak. Drugą połowę zagraliśmy całkiem OK, wracają kontuzjowani piłkarze, Caseres gra znakomicie, Del Piero gra słabo, ale jest bardzo skuteczny, Amauri się przełamał w końcu. Inna sprawa, że pierwsza połowa w naszym wykonaniu (nie licząc bramkowej akcji) to była jakaś parodia.
Gol dający nam prowdzenie po akcji Diego - Del Piero śliczny. A asysta tego pierwszego w moim prywatnym rankingu najpiękniejszych asyst zawodników Juve w ostatnich latach ustępuje tylko pamiętnemu dośrodkowaniu Alexa przewrotką idealnie na głowę Trezeguet w meczu z Milanem przed kilkoma laty.
Reasumując: do meczu z Ajaxem można podejść z umiarkowanym optymizmem. Juve Zaca jeszcze nie przegrało i oby podobnie było po potyczce w Amsterdamie. Bramkowy remis biorę w ciemno.
- Gathafi
- Juventino
Candreva ma wyzsza note wg ciebie od Marchisiodeszczowy pisze: Candreva (66' Marchisio): 4- widać było, że mu się chce. 1- 2 ładne strzały. (Marchisio 3+).

Jakie 1-2 ladne strzaly

Marchisio dla przypomnienia mial asyste na 3:2 wiec juz chociazby to powinno wplynac na wyzsza note
Co do meczu to 1 polowa tragiczna w naszym wykonaniu natomiast w drugiej polowie nasza gra wygladala juz znacznie lepiej... najbardziej ciesza te 3 pkt zdobyte oby tak dalej :!:

- evilboy
- Juventino
i znowu chłopaki z JPC mieli szczęście
pojechali na mecz, w którym o dziwo Juventus grał w piłkę. Byli także świadkami historycznego zdarzenia - błędu Buffona :C Patrząc na klasę Gigiego może nam się już nie zdarzyć zobaczenie na żywo jego kiksu 

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Wojtek
- Juventino
Znowu Giovinco prawie nic nie zagrał
(1 minuta
).Gdy Amauri strzelił bramke nie dowierzałem !! :shock:
W tym sezonie kiedy Amauri (rzadko sie zdarza) strzela gola to wygrywamy
(3 zwycięstwa,1 remis)
Bramka na 2:1 Alexa akcja marzenie ! Diego cudownie 8)
Co do karnego...zobaczcie minuta 6:05 pokazane z bliska dużo powtórek niewiem trudno powiedzieć odnośnie tego karnego !
PS.Wiedziałem że wygramy bo JPC było na meczu ! W meczu z Sampą (wygrana 5-1) też byli i wygrali ! FORZA JUVE !!!

W tym sezonie kiedy Amauri (rzadko sie zdarza) strzela gola to wygrywamy

Bramka na 2:1 Alexa akcja marzenie ! Diego cudownie 8)
Co do karnego...zobaczcie minuta 6:05 pokazane z bliska dużo powtórek niewiem trudno powiedzieć odnośnie tego karnego !
PS.Wiedziałem że wygramy bo JPC było na meczu ! W meczu z Sampą (wygrana 5-1) też byli i wygrali ! FORZA JUVE !!!
- Corcky
- Juventino
Dobry mecz Del Piero. Był bardzo aktywny, o to chodzi. Kapitalna akcja z Diego, trochę jak za dawnych lat. Il Capitano.
Pozytywne wejście Marchisio. Powinien wygryźć ze składu Candreve, którego oceniam znacznie niżej
Dobry mecz Amauriego. Gol dodał mu pewności siebie i wreszcie zaczął grać z entuzjazmem i wiarą.
Momo poniżej swojego poziomu.
Cieszy wreszcie zwycięstwo
PS. Ciężka sprawa z tym karnym. Rzeczywiście nie widać kontaktu, ale wystarczyło lekkie zawadzenie, by Alex się potknął w takiej sytuacji.
Pozytywne wejście Marchisio. Powinien wygryźć ze składu Candreve, którego oceniam znacznie niżej

Dobry mecz Amauriego. Gol dodał mu pewności siebie i wreszcie zaczął grać z entuzjazmem i wiarą.
Momo poniżej swojego poziomu.
Cieszy wreszcie zwycięstwo

PS. Ciężka sprawa z tym karnym. Rzeczywiście nie widać kontaktu, ale wystarczyło lekkie zawadzenie, by Alex się potknął w takiej sytuacji.

Alessandro Del Piero ole!
- Monte Cristo
- Juventino
Zachowujecie sie jak banda przedszkolakow ktora mowi to innego dzieciaka "Idz do swojej piaskownicy!".LordJuve pisze:Noo tak, swój swojego kryje... :lol:...albo żmija żmii nie ugryzie.Luker pisze:Podpisuje sie pod tym obiema rekami.Lord of San Siro pisze: Sedziowanie w tym sezonie w Serie A nie stoi na najwyższym poziomie, tyle mogę powiedzieć po obejrzeniu wielu spotkań ligi włoskiej.
Kotku, tak primo, na tym forum Lord jest tylko jeden więc proszę, nie używaj nawet cudzysłowów bo jeszcze wmieszasz mnie w jakąś interowską zagrywkę.Luker pisze:Po pierwsze, to twoja odpowiedz na post "Lorda" jest zupelnie nie na temat.LordJuve pisze: Rozumiem, że jako kibic "mistrza" Włoch, który ma w szczególny sposób reprezentować tą ligę w samych Włoszech, jak i przede wszystkim na arenie europejskiej masz świadomość, że macie wiele do nadrobienia w tej kwestii, tak jak cała Serie A? :lol:
Tak jak napisał kolega wyżej...zapraszamy na forum interu. Czy ktoś wam broni celebrować i cieszyć się swoją własną drużyną? Chyba jednak tak, bo niektórzy kibice interu muszą sobie robić dobrze na forum Juventusu.
Twój ziomek zarejestrował się tutaj w 2006 roku, ty w 2008...gdzie byliście wcześniej? Coo, było łyso tu pisać kiedy trzeba było oglądać plecy Juventusu? Aaa może nie mieliście wtedy dostępu do Sieci? Ile wy macie lat? 16? :lol:
Phi...pomioty calciopoli.
Sedzia zaprowadzil nas za raczke do tego zwyciestwa, po prostu to przyznajmy. Chodz nie przecze ze nasza gra sie wyraznie poprawila. Zaryzykuje stwierdzenie ze gralismy jeszcze lepiej gdy zszedl Diego. Chcialbym zobaczyc Giovino w pierwszym skladzie przeciwko Bologni. Teraz czas na Ajax.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- binio
- Juventino
Jak w Genui padł remis w tym jeden gol dla Genui był ze spalonego to sedzia nie miał prawa się pomylić u nas ? Tak to jest ze nie wszystko się widzi.
Nie ma co płakać, było trochę szczęścia ale też i ładniejsza gra. Oby teraz już tak szło do końca.
Nie ma co płakać, było trochę szczęścia ale też i ładniejsza gra. Oby teraz już tak szło do końca.
- AdrianJuventin
- Juventino
Więc musimy( czytaj JPC) jeździc na każdy mecz wtedy będziemy wszystko wygrywacDiEgO RiBaS Da CuNhA pisze: