Nowy zarząd?
- francois
- Juventino
Może kilku z forum załapałoby sięQrczak pisze:I bardzo dobrze , że wraca Pavel
Osobiście cieszył bym sie gdyby, Juve było budowane tylko z Kibiców Juve .
Jestem ciekawy jaką będzie pełnił rolę

- Qrczak
- Juventino
francois pisze:Może kilku z forum załapałoby sięQrczak pisze:I bardzo dobrze , że wraca Pavel
Osobiście cieszył bym sie gdyby, Juve było budowane tylko z Kibiców Juve .
Jestem ciekawy jaką będzie pełnił rolęSwego czasu sam Pavel mówił, że chciałby pracować z młodzieżą.
No to jedz na rozmowe może dostaniesz jakąś fuchę ;p
Tak , pamiętam jak mówił to w jakimś wywiadzie . Nawet kiedyś widziałem fałszywą informację ,że już został trenerem młodzierzy.
- deszczowy
- Juventino
Chyba szkolenie młodych najbardziej by mu odpowiadało. Ja go widzę jako trenera Primki. A z czasem.... kto wie.
- Wojtek
- Juventino
Emerson w Juve? 
Heh niby ma wrócić jako obserwator, totalnie nas olał w 2006 po Calciopoli on w ogóle nie ma nic wspólnego z Juve...Lepiej załatwić innego (chociażby mnie
)

Heh niby ma wrócić jako obserwator, totalnie nas olał w 2006 po Calciopoli on w ogóle nie ma nic wspólnego z Juve...Lepiej załatwić innego (chociażby mnie

- stahoo
- Juventino
To już wolę Fabio 'marzyłem żeby grać na bliskim wschodzie' Kanawaro<<W@jTEk>> pisze:Lepiej załatwić innego (chociażby mnie)

A na serio- poroniony pomysł... Emerson? Obserwator jak rozumiem = skaut. Emerson jest brazylijczykiem, więc pewnie tam miałby działać, a z tego co pamiętam to zakończyliśmy niedawno współpracę ze skautami w Ameryce Południowej?
- karpiu
- Juventino
stahoo napisał :
Myśle ze zatrudnienie Pumy to dobry pomysł zna dobrze okolice przeciez
Dlatego szukamy nowychz tego co pamiętam to zakończyliśmy niedawno współpracę ze skautami w Ameryce Południowej?
Myśle ze zatrudnienie Pumy to dobry pomysł zna dobrze okolice przeciez

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
- Majos
- Juventino
Chyba kiepski pomysł. Emerson po aferze Calcio w 2006 roku olał nas a teraz nagle ma niby wrócić... Nie bardzo mi się to widzi. Z drugiej jednak strony zna się raczej na brazylijskiej piłce, ma tam podobno jakąś szkółkę i skoro chcą go w Juve to może jest kompetentny. Czekam na rozwój wydarzeń 8)
- deszczowy
- Juventino
Pies trącał. Gość nie będzie trenerem, tylko skautem. Mnie się taka jego rola podoba. Oby nie wsadzał nosa w sprawy piłkarskie i będzie dobrze.Majos pisze:Chyba kiepski pomysł. Emerson po aferze Calcio w 2006 roku olał nas a teraz nagle ma niby wrócić... Nie bardzo mi się to widzi. Z drugiej jednak strony zna się raczej na brazylijskiej piłce, ma tam podobno jakąś szkółkę i skoro chcą go w Juve to może jest kompetentny. Czekam na rozwój wydarzeń 8)
- francois
- Juventino
Jestem dokładnie tego samego zdania. Gdy my go potrzebowaliśmy to on się na nas wypiął. Zdecydowane NIE dla tego pana.<<W@jTEk>> pisze:Emerson w Juve?
Heh niby ma wrócić jako obserwator, totalnie nas olał w 2006 po Calciopoli on w ogóle nie ma nic wspólnego z Juve...Lepiej załatwić innego (chociażby mnie)
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Ja tam jestem w stanie zaakceptować brazylijczyka jako członka naszego sztabu. Odszedł od nas po spadku ale jakoś sobie nie przypominam jego deklaracji o miłości do Juve. Ot zwykły najemnik, zaufany Cappelo.
Jeżeli jego kontakty i wiedza o rynku brazylijskim może nam pomóc to jestem jak najbardziej za.
Jeżeli jego kontakty i wiedza o rynku brazylijskim może nam pomóc to jestem jak najbardziej za.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Budujemy przecież nowe Juve na nowych zasadach, nie ma tu miejsca dla zdrajców nie zależnie w jakiej roli mieliby powrócić, czy skaut czy magazynier czy gość od prania sprzętu. Szanujmy się.

- deszczowy
- Juventino