Serie A (18): Parma 1-2 JUVENTUS
- Eric6666
- Juventino
to przerwa im nie pomogła .... ciekawe co teraz wymyślą?? "dawno nie graliśmy musimy się rozegrać" ?
mam nadzieję ,że Ciro poleci z hukiem ,a piłkarze ,albo zaczną grać coś na poziomie ,albo zacząć sypać kary i sprzedawać.... z niewolnika nie ma pracownika ,a ja tu widzę jakby "byle do 90 minuty i jak najmniej pobiegać"... dodać do tego zero taktyczne jakie ustawia Ciro to drużyna nie wiem sam jakim cudem coś ugrała.... znowu szczęście;/
Amauri nie potrafi unieść numeru 11 na plecach i tyle.... z 8 jakoś grał ,potem pomyślał ,wezmę numer Pavela to będę fajny jak on... no ale widzimy jak się dzieje
mam nadzieję ,że Ciro poleci z hukiem ,a piłkarze ,albo zaczną grać coś na poziomie ,albo zacząć sypać kary i sprzedawać.... z niewolnika nie ma pracownika ,a ja tu widzę jakby "byle do 90 minuty i jak najmniej pobiegać"... dodać do tego zero taktyczne jakie ustawia Ciro to drużyna nie wiem sam jakim cudem coś ugrała.... znowu szczęście;/
Amauri nie potrafi unieść numeru 11 na plecach i tyle.... z 8 jakoś grał ,potem pomyślał ,wezmę numer Pavela to będę fajny jak on... no ale widzimy jak się dzieje
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2010, 17:18 przez Eric6666, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kubba
- Juventino
Kompletna padaka i kopanina... Oglądałem tylko drugą połowę, ale to chyba wystarcza. Nie dość, że nie widziałem żadnej składnej akcji to na dodatek Parma Nas przycisnęła tak, że nie mogliśmy dojść do ich pola karnego... Po stracie Caceresa to już totalna katastrofa...
Mam nadzieje, że miny Bettegi coś znaczą i to całą gromadkę kalek będzie wreszcie prowadził oczekiwany Hiddink.
Przerwa nic nie dała...
Mam nadzieje, że miny Bettegi coś znaczą i to całą gromadkę kalek będzie wreszcie prowadził oczekiwany Hiddink.
Przerwa nic nie dała...
- zebol
- Juventino
W pierwszej połowie było jeszcze gorzej Parma cały czas na nas naciskała,tylko nie potrafili tego wykorzystać.3 punkty są ale co dalej?KU-bra pisze:Kompletna padaka i kopanina... Oglądałem tylko drugą połowę, ale to chyba wystarcza. Nie dość, że nie widziałem żadnej składnej akcji to na dodatek Parma Nas przycisnęła tak, że nie mogliśmy dojść do ich pola karnego... Po stracie Caceresa to już totalna katastrofa...
Przerwa nic nie dała...
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2010, 17:16 przez zebol, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- Azrael
- Juventino
Mnowo, przestań kłapać "jadaczką"...mnowo pisze:Niestety, nic nowego, faktycznie. No, chyba że by wspomnieć o kontuzji Trezeguet... Diego nie ma z kim grać, to widać. Ale biega momentami za całą drużynę, podobnie jak i Caceres, któremu nie można odmówić biegania i szarpania nawet mimo tej czerwonej kartki. A Melo na solarze jakiejś był bez kitu.

Mecz kiepski. Wygraliśmy ten mecz w stylu w jakim przegrywaliśmy kilka poprzednich. Nic się nie zmieniło, Ferrara nie potrafi odpowiednio dobrać pozycji swoim zawodnikom i to sprawia, że nie potrafimy w meczu sklecić jednej składnej akcji ofensywnej. Od oglądania takiego Juve bolą oczy!
Diego miał być drugim napastnikiem, a znów musiał walczyć w środku boiska o piłkę, bo po prostu przed polem karnym Parmy nie miał czego szukać. Dogranie tam piłki graniczyło niemal z cudem. Czemu nie ustawić Diego jako rozgrywającego, dać mu dwóch prawdziwych skrzydłowych (Giovinco, Hasan) i napastnika przed sobą, żebyśmy mieli czymkolwiek w ogóle grać, a nie tylko się bronić?!
Po raz kolejny podobał mi się Caseres. Śmiem nawet twierdzić, że jako skrzydłowy zagrać o wiele lepiej niż Hasan biegający razem z nim na tym skrzydle. Problem w tym, że Martin był ustawiony nie jako skrzydłowy tylko obrońca. Dwa razy się "machnął". Trudno, ale jestem w stanie bronić tego chłopaka.
Marchisio na skrzydle? Kolejna głupota. Po co się wymyśla na siłę takie ustawienia? Skoro Claudio dobrze się prezentuje to ustawić go jako tego wyszukiwanego rozgrywającego a la D'Agostino czy Ledesma skoro już tak sobie Ciro marzy, ale nie na skrzydle, bo tam się chłopak marnuje.
Podsumowując: może i jestem nudny, ale - FERRARA MUSI ODEJŚĆ!
Pozdrawiam!
- MediapuntA
- Juventino
Ogólnie mecz bardzo słaby ze strony Bianco-nerrich. Cieszyć mogą tylko i wyłącznie 3 punkty i to na ciężkim terenie jakim jest Ennio Tardini. Zważywszy na to , że tylko Cagliari udało się wygrać na obiekcie Parmy to wygrana cieszy podwójnie. Niestety nie ma innych plusów. Dużo niepotrzebnych strat , głupich zagrań. Druga bramka przypadkowa. Kontuzja Trezege nie napawa na pewno optymizmem. Przykro było patrzeć jak Parma nas cisnęła , no ale niestety nic nie poradzimy. Miejmy nadzieję że przyjdzie ten Hiddink i odmieni nasz zespół całkowicie , że będziemy grać ładnie , przyjemnie dla oka.
A strzał Grosso na końcu całkiem pokazuje nam jaki jest Juventus w tym sezonie. Przykro się w sercu robi.
A strzał Grosso na końcu całkiem pokazuje nam jaki jest Juventus w tym sezonie. Przykro się w sercu robi.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Słabe spotkanie w naszym wykonaniu. Bogu dzięki Parma grała podobny piach, co pozwoliło nam dowieźć to przypadkowe zwycięstwo do końca. Bettega i spółka zbyt zadowoleni po końcowym gwizdku nie byli. O opinię Secco i Blanca bym się raczej bał, gdyby nie było Bettegi... Ten ostatni swój rozum ma - HIDDINK musi być... Wyraźnie było widać, że się kompletnie nic w tej drużynie nie zmieniło - NIC. Moim zdaniem Ferrara odejdzie - oby...
Podziwiam Caceresa - nie mam do niego absolutnie żadnych pretensji za tę kartkę - walczy, ma jaja i za to należy mu się chwała
Podziwiam Caceresa - nie mam do niego absolutnie żadnych pretensji za tę kartkę - walczy, ma jaja i za to należy mu się chwała

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Jedyne co mi się dzisiaj podobało to żółte korki Marchisio.
Czekam na wypowiedzi zawodników że wracamy do wyscigu po Scudetto :rotfl:
Dziwić sie ze Diego w większosci meczów wraca sie po piłke, skoro jak się nie wróci to nie ma mu kto podać, jak to widzieliśmy dzisiaj, ale dzisiaj pewnie wykonał założenia taktyczne naszego boskiego Ciro.
Czekam na wypowiedzi zawodników że wracamy do wyscigu po Scudetto :rotfl:
Dziwić sie ze Diego w większosci meczów wraca sie po piłke, skoro jak się nie wróci to nie ma mu kto podać, jak to widzieliśmy dzisiaj, ale dzisiaj pewnie wykonał założenia taktyczne naszego boskiego Ciro.
Rzeczywiscie trzeba miec jaja żeby się "kiwać'(czy jak to inaczej nazwac) we własnym polu karnym (29min.) Dajcie juz spokój z tym Caceresem.mrozzi pisze: Podziwiam Caceresa - nie mam do niego absolutnie żadnych pretensji za tę kartkę - walczy, ma jaja i za to należy mu się chwała
- Marian.
- Juventino
Dzisiejszego meczu nie obejrzałem, gdyż miałem wizytę u dentysty. Nie żałuję, ząb już nie boli , a Juve i tak grało piach z tego co tu twierdzicie, więc nie było czego oglądać
Mam mieszane uczucia po tym meczu. Z jednej strony cieszę się, że zdobyliśmy 3 pkt, a z drugiej strony boję się, że Ciro pozostanie na swoim stanowisku. Szkoda kartki Caceresa, gdyż jego występ z Milanem jest wykluczony. No nic, trzeba czekać i wierzyć, że w następnym meczu poprowadzi nas Hiddink.

Mam mieszane uczucia po tym meczu. Z jednej strony cieszę się, że zdobyliśmy 3 pkt, a z drugiej strony boję się, że Ciro pozostanie na swoim stanowisku. Szkoda kartki Caceresa, gdyż jego występ z Milanem jest wykluczony. No nic, trzeba czekać i wierzyć, że w następnym meczu poprowadzi nas Hiddink.

- eslk
- Juventino
Dajcie spokoj. Nie wiem kogo wyroznic w tym spotkaniu. Biabianego?
W zadnym wypadku nie zasluzylismy na 3 punkty. Przez cały mecz nie potrafilismy stworzyc dobrej sytuacji pod bramka rywala.
Ktos ma jeszcze jakies watpliwosci, co do Amauriego?
W zadnym wypadku nie zasluzylismy na 3 punkty. Przez cały mecz nie potrafilismy stworzyc dobrej sytuacji pod bramka rywala.
Ktos ma jeszcze jakies watpliwosci, co do Amauriego?
No i to czego się obawiałem.... Wygrywamy po fartownych bramkach....
Jak widać, pod wodzą Ciro nie ma znaczenia ustawienie jakim gramy. Zero organizacji, chaos, wogóle tego co nasz zespół prezentuje nie powinno nazywać się piłką nożną. Aha i Marchisio na skrzydle....
Ehhhh i zaraz nasz zarząd powie ze wygraliśmy, Ciro sobie poradził, lecimy z projektem itd.....
( obym się mylił )
pocieszający był tylko wyraz twarzy Battegi 8)
Jak widać, pod wodzą Ciro nie ma znaczenia ustawienie jakim gramy. Zero organizacji, chaos, wogóle tego co nasz zespół prezentuje nie powinno nazywać się piłką nożną. Aha i Marchisio na skrzydle....
Ehhhh i zaraz nasz zarząd powie ze wygraliśmy, Ciro sobie poradził, lecimy z projektem itd.....

pocieszający był tylko wyraz twarzy Battegi 8)
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2010, 17:35 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- juventusprzemek
- Juventino
No fakt wygraliśmy.
Ale czemu Alex nie zagrał od początku?
Ferrara musi odejść taktyka jaką stosuje jest do kitu choć wygraliśmy?!
Hiddink jest nam potrzebny już teraz bo na mecz z Milanem to nie mamy po co grać z takim ustawieniem 2:1 tylko na Parmę starczyło.
Ale czemu Alex nie zagrał od początku?
Ferrara musi odejść taktyka jaką stosuje jest do kitu choć wygraliśmy?!
Hiddink jest nam potrzebny już teraz bo na mecz z Milanem to nie mamy po co grać z takim ustawieniem 2:1 tylko na Parmę starczyło.
- mnowo
- Qualità Juventino
A to już tyle ma żółtych na koncie, że będzie zawieszony? Bo przecież sama czerwona kartka z dzisiaj nie wyklucza jego występu...Marian. pisze:Szkoda kartki Caceresa, gdyż jego występ z Milanem jest wykluczony.
- Prokson
- Juventino
meczu nie oglądałem ale z relacji i statystyk wynika że należy sie modlić żeby Milan nam nie wbił piątki
teraz już nie ma tak ze szukamy kozła ofiarnego. jedynym odpowiedzialnym jest Ferrara koniec kropka
albo hiddink albo bijemy sie w tym sezonie o ligę europejską i wcale nie mam na mysli walki o ten puchar
teraz już nie ma tak ze szukamy kozła ofiarnego. jedynym odpowiedzialnym jest Ferrara koniec kropka
albo hiddink albo bijemy sie w tym sezonie o ligę europejską i wcale nie mam na mysli walki o ten puchar
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2010, 17:38 przez Prokson, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
chciałem porażki juve ale to co nas spotkało to jest najlepszy scenariusz jaki mógł nas spotkać po 1 wygraliśmy mamy 3 pkt a po 2 graliśmy tak słabo że możemy oczekiwać zmiany trenera po dzisiejszym meczu
PS.Ma ktoś skrót spotkania ?? Bo chce uwidzieć broniący sie juventus.meczu nie wiedziałem i nie żałuje

PS.Ma ktoś skrót spotkania ?? Bo chce uwidzieć broniący sie juventus.meczu nie wiedziałem i nie żałuje