Sparing: Al-Ittihad 2-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 22:13

Chyba bardziej garbaty jest De Ceglie :D

Mnie ciekawi fakt czemu nasi zawodnicy zaczęli łapać skurcze. Z takim przeciwnikiem tak się nabiegali że hoho, już ja lepiej sobie radzę grając na kacu. Rozumiem Giovinco - bo obok Marchisio chyba jako jedyny zapieprzał ale Zdenuś to nie widziałem żeby choć jednego sprinta machnął

Obrazek
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 22:20

LordJuve pisze: Chłopy, chodzi wam o Grosso czy De Ceglie? A może o obu... :prochno:
De Ceglie ;)
Grosso akurat wbrew wiekszosci popieram.

#AllegriOut
BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 22:21

ja patrzylem na ten sparing pod katem: ostateczny test dla coponiektorych kopaczy i... Molinaro nadal czegos brakuje; Legro - Ariaudo jakos bardziej dal sie zauwazyc; Grygera jak zawsze :/ Na De Ceglie brak slow; Tiago i Amauri to samo :angry: Tak wiec generalnie oni OUT!
Grosso, Canna i Del Piero - jednak lawka, nie podstawa (oczywiscie jesli w ich miejsca beda wzmocnienia).

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 22:35

Judzio pisze:Chyba bardziej garbaty jest De Ceglie :D

Mnie ciekawi fakt czemu nasi zawodnicy zaczęli łapać skurcze. Z takim przeciwnikiem tak się nabiegali że hoho, już ja lepiej sobie radzę grając na kacu. Rozumiem Giovinco - bo obok Marchisio chyba jako jedyny zapieprzał ale Zdenuś to nie widziałem żeby choć jednego sprinta machnął
Meczu nie oglądałem ale jeśli ich łapały skurcze to nie tylko po kontuzjach widać jak genialnie fizycznie sa przygotowani do sezonu, ehh szkoda słów.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 22:58

Alexinhio-10 pisze:
Judzio pisze:Chyba bardziej garbaty jest De Ceglie :D

Meczu nie oglądałem ale jeśli ich łapały skurcze to nie tylko po kontuzjach widać jak genialnie fizycznie sa przygotowani do sezonu, ehh szkoda słów.
Genialne techniki treningowe przynoszą efekty. Od początku sezonu widać słabe przygotowanie fizyczne. Zawodników często łapią skurcze, kontuzje i inne urazy, a taka plaga to nie dzieło przypadku. To samo tyczy się pojedynków biegowych. Dziś (z dość.... średnią drużyną) było widać to dobitnie. Ten masywny kolo z 9 brał na szybkość i dryblingi chyba wszystkich naszych obrońców...
Nie wiem co się dzieje :angry:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 23:10

Chyba po tym meczu nikt nie ma wątpliwości..... Miejmy nadzieję, że Battega i Blanc również ich nie mają....

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 23:20

mnowo pisze:Ja jestem pod wrażeniem odwagi i tupetu co poniektórych arabskich kibiców Juventusu :prochno: Znajdź szczegół nie pasujący do obrazka:

Obrazek
Przecież to nie są kibice Juventusu tylko Interu. Na pierwszy rzut oka tak to wygląda flaga obrócona i koleś w barwach Interu o tym świadczy. ... A reszta to przecież koszulki Udinese albo Sieny :prochno: . Z resztą kibice "Juve to rasiści" , więc jak Araby? :angry:

Wrzućcie duży skrót bo nie dałem rady obejrzeć chyba ni tylko ja.

Przerwaliśmy passe porażek. Ciro zostaje :C .

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 23:36

A tak wogole, troche nie na temat: jak to ma byc z meczami z Parma i Milanem? Jesli Ciro powiedzmy przegra z Parma a wygra z Milanem, to co, zostaje? :think:

Co do meczu to nie widzialem, z tego co czytam to nic nie stracilem :lol:

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 23:37

Kolejny odcinek błazenady za nami. Szkoda już na to patrzeć i w ogóle komentować, ciekawe co z Giovinco, pewnie naderwał mięśnia i out na miesiąc, zresztą i tak by nie grał. De Ceglie jak dla mnie do odstrzału, ani to obrońca, ani pomocnik, jest bezpłodnym piłkarzem. Mimo wszystko chyba znaleźliśmy ducha :!:

Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 23:38

A ja stwierdzilem dzisiaj ze pier... to wszystko i ide na Avatara bo nie chce potem przez nastepne pare godzin po meczu gadac do siebie i rzucac kurfami na lewo i prawo. Wrocilem.. czytam, ogladam i ciesze sie z dobrego wyboru.. Smutne ale jakze prawdziwe..

Hiddink!

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 23:40

Zacznijmy od tego PO CO W OGÓLE BYŁ TEN MECZ. Przecież nie po to, by skorzystać na nim w kwestiach sportowych, przećwiczyć ustawienie, odzyskać formę. Jakby tak było to zagralibyśmy, na miejscu, we Włoszech z drużyną z Serie B bądź nawet C1 i byłby z tego ogromnie większy pożytek. Nasi zawodnicy pojechali tam po to, by zarobić trochę kasy dla klubu, podobnie jak od wielu lat robi manchester czy real w chinach, japonii czy Bóg wie gdzie indziej przed sezonem.

Co do meczu. Pomijam fakt jaka szopka towarzyszyła temu spotkaniu i fakt, ze Arabowie znają się tyle na piłce co ja na krykiecie (pod koniec spotkanie komentator nadal nie zauważył, że w przerwie nastąpiła u nas zmiana bramkarz, w sumie nie ma mu się co dziwić, podobne fryzury obaj mają...) . Utkwiła mi w głowie jedna rzecz z tego meczu - forma i skuteczność Amauriego. Gdybym był na jego miejscu, wstydziłbym się, że nie potrafię wykorzystać stuprocentowej sytuacji do zdobycia bramki w spotkaniu z takimi AMATORAMI. Jeśli znajdzie się ktoś, kto będzie bronił jego gry w ostatnim czasie, okaże się zwykłym głupcem bo sorry ale niektóre rzeczy trzeba nazywać po imieniu.

Ale ogólnie nie ma większego sensu rozpisywać się na temat samego przebiegu meczu bo podkreślam jeszcze raz - Juve pojechało tam DLA PIENIĘDZY. Mam nawet wrażenie, ze Arabowie zapłacili Juve, aby mecz skończył się dla nich w miarę korzystnym rezultatem i przede wszystkim aby #9 mógł strzelić bramkę, bo nie chce mi się wierzyć, aby Manninger mógł puścić aż tak okropnego babola
dr.DeV pisze:EDIT: Subiskiin, flaga jest dobrze, Arabowie patrzą i piszą odwrotnie.
dobre :rotfl:
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2009, 23:57 przez mateo369, łącznie zmieniany 2 razy.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
zebol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 23:50

Może po tym meczu jakiś szejk dam nam pieniądze na pensje dla nowego trenera bo jak Guus ma zarabiać z 4mln to przyda się pomoc. Jak tam meczu nie oglądałem ale czytając to co piszecie wiem jak było. Oby Bettega i jego koledzy z zarządu postanowili już w sprawie nowego trenera.

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 23:51

Obejrzałem teraz tylko skrót meczu na jutjubie i muszę powiedzieć, że negatywnie zaskoczył mnie Manninger. Czy on zapomniał jak się broni? Pierwszy gol dla arabów to szmata jak nie wiem , nawet ja bym to wybronił. W ogóle taki jakiś nie pewny ten Manninger mi się wydawał, a przypominam , że oglądałem tylko skrót. Może ktoś napisać mi jak spisywał się Ariaudo ?

Ferrara powinien odjeść sam i jeżeli chce zostać dobrym trenerem to powinien się szkolić w jakimś klubie z Serie B, ewentualnie jakiejś Sienie czy Bolonii. Ja czekam na Hiddinka, mam nadzieję, że się doczekam.

Obrazek
rezal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 23:56

mariantsw1 pisze:Może ktoś napisać mi jak spisywał się Ariaudo ?
Araby twierdzą że to Ariado.
Spisywał się poprawnie, moim zdaniem lepiej od nikosi.

zebol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2009, 00:10

mariantsw1 pisze:Obejrzałem teraz tylko skrót meczu na jutjubie i muszę powiedzieć, że negatywnie zaskoczył mnie Manninger. Czy on zapomniał jak się broni? Pierwszy gol dla arabów to szmata jak nie wiem , nawet ja bym to wybronił. W ogóle taki jakiś nie pewny ten Manninger mi się wydawał, a przypominam , że oglądałem tylko skrót. Może ktoś napisać mi jak spisywał się Ariaudo ?

Ferrara powinien odjeść sam i jeżeli chce zostać dobrym trenerem to powinien się szkolić w jakimś klubie z Serie B, ewentualnie jakiejś Sienie czy Bolonii. Ja czekam na Hiddinka, mam nadzieję, że się doczekam.
Oj nie wiem jak z twoim bronieniem ale strzał nie był wcale taki łatwy do obrony piłka metr przed Manningerem odbiła się od ziemi strzał był nawet mocny więc mógł mieć kłopoty ale nie powinien puścić bramki.W tym meczu no nie popisał się.
Tamten bramkarz to dopiero szmaty puszczał.
Druga bramka dla tej przeciwnej drużyny to ładnie zrobili w pole naszą obronę.
Tu macie link do skrótu z Youtube

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
Zablokowany