Serie A (17): JUVENTUS 1-2 Catania

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Juventino79

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2009, 17:20

Spokojnie Panowie przecież Secco obiecał Nam ,że Juventus w LE będzie grał takim samym zaangażowaniem co w LM. Przecież zarząd ufa Ferrarze ,a Juventus realizuje świetnie zakładany projekt na ten rok. A teraz na poważnie - Żenujące. . . Grać z 20. drużyną w tabeli na własnym obiekcie i dostać po czterech literach. Ferrara nie ma pojęcia o taktyce i ustawieniu. Diego widać ,że się stara ale reszta nic nie robi. . . Żenada. . . Po meczu z Bayernem wpadłem w depresję. . . A teraz???!?!? Zobaczymy co Blanc i Ferrara powiedzą po meczu. Zakładam ,że coś takiego:

Była to inna porażka niż z Bayernem. Widziałem zespół ,który rozegrał świetny mecz. Nie zasłużyliśmy na porażkę.

Byłem szczęśliwy, skakałem ze szczęścia ,gdy dowiedziałem się o dymisji Ranieriego teraz zrobiłbym wszystko ,żeby on albo idealnie Hiddink przyszedł do Juve. Z całym szacunkiem dla Ciro ,ale sam zrobiłbym lepsze i szybsze zmiany. . . I nawet zespół ,bym pewnie zdołał ułożyć.

sk1le

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2009, 17:22

Graliśmy jak dziewice.

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2009, 17:23

gorzej byc nie moze. kazdy inny trener poprowadzi lepiej Juventus niz Ciro jezeli Ciro nie zostanie zwolniony to chyba przestane ogladac mecze Juve do konca sezonu. mi sie az smiac chce jak widze co oni robia. mi juz przeszlo to "wkurzenie" ogladajac mecze Juve ja teraz sie smieje z tego co oni robia. czuje sie jakbym ogladal reprezentacje Polski.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Yordash

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2009, 17:29

Ciro i po co Ci to było ... Gdybyś zrezygnował tydzień temu, nikt nie miałby Ci tego za złe. Dalej byłbyś dla większości bohaterem.

Teraz ... teraz najprawdopodobniej Ci podziękują, a kibice choć będą Cię pamiętać jako świetnego obrońcę, nie zapomną też co zrobiłeś drużynie jako trener.

Zastanawiam się co myślał sobie zarząd ... cały czas mówią jak wspierają Ciro, a od początku byli przeciw niemu. Najpierw nie udało się ze Spalettim, teraz nie udaje się z Gussem. W tej drużynie/firmie już chyba nic nie funkcjonuje jak powinno.

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2009, 17:33

Nie ma to jak przegrać z najgorszą drużyną w Serie A, grając na własnym stadion

To co robili Melo, Amauri, Canna, Legro i Grosso wołalo o pomstę do Nieba. Nie wiem jakim cudem grają w pierwszym składzie.

Mam nadzieję, że zarząd zrobi nam prezent na święta i wywali Ciro. Był świetnym piłkarzem, ale trener z niego żaden. Za Ranieriego takiej kichy nie było...

W styczniu musimy się pozbyć kilku graczy i kupić kogoś... Bo dłużej na tym wózku nie pojedziemy w taki sposób.

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2009, 17:34

marcinek pisze:gorzej byc nie moze
oj zebys sie nie zdziwil...przed nami zimowe mercato i secco z pomyslami a potem jedziemy dalej :D...

a co do reszty podpisuje sie wszystkim tym czym potrafie

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Subiskiin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2009, 17:34

:x Grali padake, jak zwykle...ale 1:2 z Catania, ostatnia w tabeli? 1 ich win z nami od 49 lat?! U SIEBIE ?! I jeszcze oldboj Brazzo strzela po 4 miesiacach kontuzji (czy jakos tak) bramke dla nas? Kompromitacja. Ciro odejdz i zabierz ze soba pol skladu. Plz.... (tylko znajac zycie taki Tiago, Melo, Amauri czy Molinaro bedzie motorem napedowym Romy/Catanii/Bari/Udinese/Napoli/Romy/Parmy etc - niepotrzebne skreslic)

Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2009, 17:37

Meczu nie dało się go oglądac... zresztą, jak zwykle. Muszę pochwalic Diego za piękną asystę i w ogóle za całokształt. Kiedy na boisko wszedł GIOVINCIO, odrazu mógł zaliczyc asyste, tylko Treze troche nawalił... FORZA JUVE !!! Ciro Out !
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2009, 17:43 przez Giovani, łącznie zmieniany 1 raz.

Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2009, 17:37

Czy wy jestescie slepi czy po prostu glupi, ze bronicie Diego? Chlopaczyna mial JEDNO dobre zagranie w calym meczu, poza tym tracil pilke, nie potrafil utrzymac rownowagi i bywal bardziej bezradny niz (sic!) Amauri. Nastepny pupilek forum: Giovinco - rowniez jedno dobre podanie do Trezegueta, poza tym nic. Moze to bolesna prawda, ale problem tego zespolu nie lezy w tym, ze biedny Sebastian nieu dostaje szans, a Diego nie ma z kim grac.... Czas wyrosnac z bajek, dac sobie spokoj z tym sezonem i zaczac robic bardzo gleboka i jeszcze bardziej bolesna rewolucje zarowno w samym zespole, na lawce trenerskiej jak i w zarzadzie. To jest jedyne wyjscie, ktore nam zostalo.

Make friends for life or make hardcore enemies!
olom23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2009, 17:39

olom23 pisze:Ja mam często sny meczów Juventusu, bardzo przeżywam każdy mecz no i ten też bardzo (w sumie gramy z ostatnią drużyną w tabeli co się dziwić?)

Do rzeczy miałem Sen. Piękny sen. a W tym snie Juventus cieszył się z wyniku 3:1. Tyle pamietam :smile:

Jak tego nie wygramy, nawet grając padaczkę a zobaczy 3 pkt. Będę bardzo zadowolony! Panowie głowa do góry

jak przegramy to zancze znowu pisać Ody treny i inne wiersze. Nie wspominając o tym że apoloniusz Tajner ma być naszym Trenerem :dance:
Niestety nawet mi się nie chcę przekonować Tajnera po odebraniu odemnie telefonu powiedizał " z byle GÓ**A bata nie ukręcisz"...

Mecza parodia Juve parodia ZARZĄD brak słów by opisać :prochno:

Blanc ponoć chce dać pramie zawodników żeby ich zachęcić.... Sam Molinaro ma dostać 50% podwyżki

Nasz zarząd jest do wszystkiego zdolny :angry: :angry: :angry: :angry:

Obrazek
dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2009, 17:40

Co oni zrobili z tym klubem...

FORZA JUVE!!!
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2009, 17:41

Catania powinna nauczyć naszych, jak się przeprowadza szybki i skuteczny kontratak...
Włoskie media: "La Juve tocca il fondo" - "Juventus sięga dna"...

KamilDeath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2009, 17:44

naprawdę jeśli istniej choć cień szansy na Holendra to musimy ale to musimy go brać, przecież nas Roma zaraz dogoni i Ranierii zagra na nosie wszystkim w Turynie, wierze, że ta porażka już przelała czarę goryczy, która wg nas kibiców w większości dawno się przelała

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2009, 17:44

Buffon, Manninger, Chiellini, Caceres, Sissoko, Camoranesi, Marchisio, Giovinco, Trezeguet.

Tak wygląda nasza kadra na sezon 2010/2011. Reszcie ładnie podziękować. Łącznie z Ferrarą, Blankiem, Secco i sztabem medycznym.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2009, 17:46

- Bójka pomiędzy kibicami, a piłkarzami Juve miała miejsce w październiku po tym, jak Juventusu został wyeliminowany z Ligi Mistrzów. Była 5 nad ranem. Na lotnisku Caselle w Turynie wylądował samolot z piłkarzami. Rozgoryczenie kibice przyszli zaprotestować przeciwko słabym występom, czego skutkiem był porażka z Panathinaikosem, a konsekwencji koniec Ligi Mistrzów. Kibice najpierw pokrzykiwali na Van Der Sara, później na Zidana, który nie wytrzymał i się rozzłościł. Został uderzony i powalony na ziemię. Świadkowie mówią, że wtedy interweniował Fonseca i Montero. Po całym incydencie piłkarze musieli być eskortowani przez policję do swoich domów.
Sądzę, że chyba obecnie podobna sytuacja by pomogła.
Brak mi słów na to co się wydarzył. Tak słabego sezonu nie było dawno. A przecież mieliśmy iść tylko do przodu.

Zablokowany