Walki Polaków w MMA
- jareckik
- Juventino
Ja jestem pełen podziwu dla Mariusza, co nie zmienia faktu, że jednak powinien odpuścić sobie walki. Widać, ze chłop jest niesamowicie zdeterminowany. Podejrzewam, że w piłkę by lepiej kopał niż Melo ;P
Co do samych walk, myślałem, że "Pudzianowi" stanie pikawa w 2 rundzie. A te jego wypowiedzi o Fedorze są troche nie na miejscu, może by miał szanse z Crocopem ale tym z TVN-u. Mam tylko nadzieję, że jest pod stałą opieką lekarzy, żeby nie zszedł na ringu.
Co do walki z Sylvią to myślę, że ma szansę. Jak zaatakuje w swoim stylu to ma duże szanse, zobaczcie jak szybko dostał z Fedorem.
Co do samych walk, myślałem, że "Pudzianowi" stanie pikawa w 2 rundzie. A te jego wypowiedzi o Fedorze są troche nie na miejscu, może by miał szanse z Crocopem ale tym z TVN-u. Mam tylko nadzieję, że jest pod stałą opieką lekarzy, żeby nie zszedł na ringu.
Co do walki z Sylvią to myślę, że ma szansę. Jak zaatakuje w swoim stylu to ma duże szanse, zobaczcie jak szybko dostał z Fedorem.
- Eric6666
- Juventino
w tym sęk, że teraz będzie walczył z kimś naprawdę dobrym. Boję się, że nie da rady.jareckik pisze:Ja jestem pełen podziwu dla Mariusza, co nie zmienia faktu, że jednak powinien odpuścić sobie walki. Widać, ze chłop jest niesamowicie zdeterminowany. Podejrzewam, że w piłkę by lepiej kopał niż Melo ;P
1. doświadczenie
2.technika
3, mimo wszystko kondycja
4. obrona... podejrzewam, że nie potrafiłby się dobrze bronić przed kopnięciem w głowę i kolankiem.
Trochę Pudzian przesadza z tym całym show, które robi z siebie.
Ale cóż każdy ma 5 minut, jego trwa.
Ps. Najman jaki zestrachany jak Borek(?) mówił mu o Kułagu, żeby z nim walczył
gregor_g4 pisze:jakies argumenty?Pluto pisze:a Japonczyka w walce z Khalidowem oszukali sędziowie... Polacy sa specjalistami w plakaniu nad niesprawiedliwymi werdyktami takze mam nadzieje, ze nie będą teraz robic z siebie idiotow, i jasno przyznaj, ze gosc z KKW byl po prostu lepszy i zasluzyl na zwyciestwo
1. oceniana była tylko dogrywka. Tam był dwa razy parter 1:1, liczyło się kto więcej ciosów zadał i lepiej walczył w parterze, a nie powiesz mi, że Mamed. Sam Mamed był pewny przegranej + powiedział japończykowi coś i jestem pewny, że na temat werdyktu.
Oglądałeś taką walkę? 6 marca 2010 Zegan z Francuzem Pierrem Francois'em Bonicelem?? Jak dla mnie wtedy werdykt można skomentować tylko tak :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
1 czy 2 knock downy. Ale 10 rund dla przeciwnika. Każdy kto to oglądał był tego samego zdania i nie wiem jak z tobą, ale po tamtej walce jestem przeciwnikiem gal w Polsce. Robią show ( Kułag wjechał czołgiem :doh: ) i liczy się tylko to by polacy wygrali. Wczoraj z Mamedem się nie udało, no ale na remis go wyciągneli.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2010, 20:07 przez Eric6666, łącznie zmieniany 1 raz.
- gruzin_juve
- Juventino
jestem podobnego zdania...Mamedowi sprezentowali remis jak nic.
Pudzian zgodnie z planem, nie był w stanie zrobić japońcowi zbyt wiele, ale ten też mu krzywdy nie zrobił, a przynajmniej Pudzian był aktywniejszy.
zobaczymy jak mu z Sylvią pójdzie. tam będzi jeszcze jedno utrudnienie dla Polaka--wzrost i długie ręce rywala.
Pudzian zgodnie z planem, nie był w stanie zrobić japońcowi zbyt wiele, ale ten też mu krzywdy nie zrobił, a przynajmniej Pudzian był aktywniejszy.
zobaczymy jak mu z Sylvią pójdzie. tam będzi jeszcze jedno utrudnienie dla Polaka--wzrost i długie ręce rywala.
CIAO IL CAPITANO
- FalsoVero
- Juventino
Patrząc na walkę Pudziana to niestety nie widzę go w ogóle w walce z Sylvią. Chłop jest byłym mistrzem UFC, ma większe doświadczenie, waży też nie mało, technika, umiejętności. Szkoda ponieważ szanuję i lubię Mariusza który "tanio skóry nie sprzeda" ale niestety za wysokie progi.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Maxwel
- Juventino
Co tu gadać Pudzian poprostu jest żałosny i niech lepiej da sobie siana z "ringiem" i wraca do pajacowanie w reality show`ah...
Nie pierwszy i nie ostatni taki osiłek który pojawia się w mma czy chodźby K1, nic wielkiego tacy nie osiągali i osiagać nie będą.(A tego typa nie toleruje tym bardziej ze jest kompletnym pajacem co pokazuje w TV)
Nie pierwszy i nie ostatni taki osiłek który pojawia się w mma czy chodźby K1, nic wielkiego tacy nie osiągali i osiagać nie będą.(A tego typa nie toleruje tym bardziej ze jest kompletnym pajacem co pokazuje w TV)
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Żałosny to Ty jesteś... Gość reprezentował tyle lat nasz kraj, a jakiś koniobijca sprzed kompa wypisuje na niego takie rzeczy...Maxwel pisze:Co tu gadać Pudzian poprostu jest żałosny i niech lepiej da sobie siana z "ringiem" i wraca do pajacowanie w reality show`ah...
Co do walk -> Błachu rewelka... Fajny knockout jeden... Oliva w swoim stylu zwycięża i pasiwo zabiera...
Pudzian, to fajny skromny chłopak ale niepotrzebnie media kreują go na zawodnika MMA... Obawiam się, że Sylvia może go troszeczkę obić, jeśli przetrzyma szturm... I po co było gadać o Nastuli czy o bracie Fedora - Aleksandrze? NAstek to technik i rozbije Mariusza bez problemu (chyba, że znowu będzie mu pomagał trochę sędzia, a właściciele KSW zakontraktują walkę na 2x3min)...
Mamed... nie znam się na zasadach punktownia, więc się nie wypowiadam.. W dogrywce więcej inicjatywy wykazywał Japoniec ale nie wiem czy to powinno się przekładać na punkty...
- Maxwel
- Juventino
@yanquez Nie rozsmieszaj mnie "gOSTEK", reprezentowal a potem sie rozmienil na drobne. Wiec jak tak ci sie on podoba "koniobijcu" to sie nim rajcuj dalej, w koncu o gustach sie nie rozmawia ;]
PS. Ze Pudzian to skromny chlopak ? Dziecko widac ze niewiesz o czym gadasz, zwykły zarozumialy gosc nic wiecej, "skromy chlopak" haha rozbawiłaś mnie
PS. Ze Pudzian to skromny chlopak ? Dziecko widac ze niewiesz o czym gadasz, zwykły zarozumialy gosc nic wiecej, "skromy chlopak" haha rozbawiłaś mnie

- bartekoo2
- Juventino
A Pudzian tanio skóry nie sprzeda.
http://www.youtube.com/watch?v=zhxFFUSLs8c
:lol:
Ten człowiek wszędzie się sprzeda. Taniec, durne progamy tv, występy u Ewy Drzyzgi, bla bla bla.
Co do następnej walki. Silva pokarze Mariuszkowi miejsce w szeregu.
http://www.youtube.com/watch?v=zhxFFUSLs8c
:lol:
Ten człowiek wszędzie się sprzeda. Taniec, durne progamy tv, występy u Ewy Drzyzgi, bla bla bla.
Co do następnej walki. Silva pokarze Mariuszkowi miejsce w szeregu.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Maxwel pisze:@yanquez Nie rozsmieszaj mnie "gOSTEK", reprezentowal a potem sie rozmienil na drobne. Wiec jak tak ci sie on podoba "koniobijcu" to sie nim rajcuj dalej, w koncu o gustach sie nie rozmawia ;]
Dobra ej weź się nie popłacz tylko... Zakompleksiona fajka z Ciebie troszeczkę... niech zgadnę? 160cm wzrostu, brylki, brak kolegów i spuchnięta prawica?

Pudzian dziękuje rywalowi i kibicom zaraz po walce... widać, że się stara... mówi o sobie, że nie jest żadnym mistrzem, a jedynie początkującym... Uważam, że nie zasługuje na określenie "żałosny"... Jeszcze, kiedy wygłasza je jakiś anonimowy nieudacznik, którego zżera zawiść...
Możesz napisać, że jest słabym fighterem... że ośmiesza się śpiewając, tańcząc itd... Ciekawe, czy powiedziałbyś mu na osobności, że jest żałosny? Na pewno...
Dalej męcz korniszonka przed kompem i naśmiewaj się z ludzi, którzy ciężko pracują, żeby coś osiągnąć i się sprawdzić...
- evilboy
- Juventino
Typowe zawistne polaczki... Że Pudzianowi się w życiu powiodło, bo zawsze ciężko pracował, to od razu będą po nim jeździć! Ile byście dali gówniarze, jeden z drugim, żeby matka was mogła w telewizji zobaczyć? Tak wam przeszkadza to, że zawsze krzyczał "Polska górą" po wygranych zawodach? Ehhh, żal takich ludzi.
Pudzian wysiada kondycyjnie? Naprawdę chcielibyście mieć taką kondycję jak on. Tu nie chodzi o płuca czy hemoglobinę we krwi, ale o te dziesiątki kilogramów mięśni, których każdy ruch zużywa ogromne pokłady tlenu. On już tego nie zmieni. Jedynym wyjściem jest oszczędzanie się i nie rzucanie przeciwnikami
Pudzian wysiada kondycyjnie? Naprawdę chcielibyście mieć taką kondycję jak on. Tu nie chodzi o płuca czy hemoglobinę we krwi, ale o te dziesiątki kilogramów mięśni, których każdy ruch zużywa ogromne pokłady tlenu. On już tego nie zmieni. Jedynym wyjściem jest oszczędzanie się i nie rzucanie przeciwnikami

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Latami ciężkiego treningu zapracował sobie na to, że chcą go w tych programach. Jedni idą pracować na budowę by zarobić, on idzie tam gdzie go zapraszają - ma do tego święte prawo.bartekoo2 pisze:Ten człowiek wszędzie się sprzeda. Taniec, durne progamy tv, występy u Ewy Drzyzgi, bla bla bla.
- Buri
- Juventino
Pudzian ma charakter i wole walki, dązy do wyznaczonego celu - w KAŻDEJ dziedzinie.
Niektórzy najwyraźniej mu tego zazdroszczą. Żal mi was
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- jareckik
- Juventino
Bo mamy swoje zdanie ?Buri pisze:Pudzian ma charakter i wole walki, dązy do wyznaczonego celu - w KAŻDEJ dziedzinie.