KRAKÓW:SOBOTA JUVENTUS-inter sport bar!!
- white_wolv
- Juventino
ja bede, mam nadzieje ze grygera nie.
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
ja też się zjawie:)
- white_wolv
- Juventino
ciekawe czy ten laziale sie pojawi
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
Pewnie tak :-D duzo bylo ludzi na interze??
- white_wolv
- Juventino
pijany nie przychodz bo sie Ciebie wtedy boje.Wiatrak pisze:Jak wytrzezwieje to przyjde!
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
nie bedziesz sam...
:):) ja bede tak pewnie przed 20 dozobaczenia:):):)

- juvepiotr18(stare)
- Juventino
Jednak Mnie nie bedzie.....;/
- montero4
- Juventino
Hop hop. Ogląda ktoś gdzieś Peace Cup ?
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- JuveCracow
- Juventino
Ja na razie oglądam takie białe koszulki kontra jakby pszczoły :lol: w pucharze (mojego) pokoju
A potem poleci "Sewijja wersys Jułwuwentas" jak uroczyście zapowiedział po angielsku :!: komentator z GolTV nieocenionego TVUPlayera
Hehe, zamazane to jakieś, ale leci bardzo płynnie, bez żadnej przerwy, w końcu wszystko jest lepsze niż Dżastin "właśnie osiągnęliśmy limit połączeń dla Twojego kraju" Tefał
Paaanie, Acer AL1716+ osiedlowe łącze 1Mb/s+ stary Perfektus (bo trzeba było oszczędzać) z Kerfura= komputer włącza się w stylu Boeinga
i Ronnie James Dio straszy z tapety. No i tu oglądam Puchar Mojego Pokoju. Tylko krzesło mam niewygodne, ale wygodniejsze (w formie jakby fotela) trochę się przekrzywiło podczas ekhm aktywnego
słuchania muzyki w słuchawkach wieczorową porą :doh: Kto to widział, żeby trzeba było IM krzesło do naprawy zawozić :doh: Eksperci...
Dołączam się do powyższego pytania montero4 o jakąś bardziej cywilizowaną lokalizację niż wyżej opisana melina 8) 65217 Football? Ładnie się te kanały na TVU nazywają :-D O, jeden do trzech przegrywają te Arabskie Pszczoły :shock: Dwa gole w pierwszej, dwa w drugiej połowie, rozkręca się nasz Peace Cup jak widzę
Uwaga:
Jak pewnie szybko zauważycie troszkę
skróciłem ten temat - wcześniejsze posty nie zostały usunięte, a przeniesione do niewidocznej części forum. Gdyby ktoś chciał z jakiegokolwiek powodu przejrzeć poprzedniej posty to niech się ze mną skontaktuje.
/Siewier

Dołączam się do powyższego pytania montero4 o jakąś bardziej cywilizowaną lokalizację niż wyżej opisana melina 8) 65217 Football? Ładnie się te kanały na TVU nazywają :-D O, jeden do trzech przegrywają te Arabskie Pszczoły :shock: Dwa gole w pierwszej, dwa w drugiej połowie, rozkręca się nasz Peace Cup jak widzę
Uwaga:
Jak pewnie szybko zauważycie troszkę
/Siewier