BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- kiler_bandyta
- Juventino
Ja bede
obok mnie 

Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
- Winner
- Juventino
Ja już patrząc na przyszłość w nasz terminarz znalazłem transmisję meczu z Genoa na canal plus sport 24 września (czwartek) o 20:45 , czyli podsumowując meczu z Livorno nie będzie w tv ale z Genoa będzie.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Winner
- Juventino
Jako że do meczu trochę czasu jest to myślę że pora na małą ankietę 8)
Kuzma załatwiał oglądanie meczy w Bilardhousie i Masseyu. Byliśmy też w Escapadzie i w tamtym sezonie w Jaga Cafe. Więc proponuję wypowiedzieć się gdzie chcecie oglądać mecze na canal plus a gdzie na n i możliwe że jakieś mecze będą na cyfrowym polsacie ale o to będziemy się martwić później. Ja osobiście jestem za Escapadą(duży ekran cena, piwa taka jak w Bilardhousie) i Masseyem (piwo pewnie tyle samo co w Jaga cafe, ale wydaje mi się że ogląda się wygodniej). Więc wypowiadać się żeby można było to zebrać do kupy i zdecydować
Kuzma załatwiał oglądanie meczy w Bilardhousie i Masseyu. Byliśmy też w Escapadzie i w tamtym sezonie w Jaga Cafe. Więc proponuję wypowiedzieć się gdzie chcecie oglądać mecze na canal plus a gdzie na n i możliwe że jakieś mecze będą na cyfrowym polsacie ale o to będziemy się martwić później. Ja osobiście jestem za Escapadą(duży ekran cena, piwa taka jak w Bilardhousie) i Masseyem (piwo pewnie tyle samo co w Jaga cafe, ale wydaje mi się że ogląda się wygodniej). Więc wypowiadać się żeby można było to zebrać do kupy i zdecydować

- kiler_bandyta
- Juventino
Escapada-> tam trzeba uderzac, a tak dwie pozostale lokalizacje smierdza
tu i tu bez rewelacji niestety.

- KUZMA
- Juventino
siema jak Dla mnie Maasey na LM pasuje jest spoko oprócz pierwszej polowy bez Głosu
co do Canale+ to juz jak uważacie dle mnie może być bilardHouse a jak nie to Escapada

JUVE the best i love football
- Winner
- Juventino
Mecz w czwartek jest na canal plus więc problemów z miejscem do obejrzenia nie powinno być nawet bez rezerwacji . Meczu niedzielnego z Bologna nie ma. Ale za to n sport znowu nas uraczy meczem w LM Bayern-Juventus 30 września środa
. Więc do zobaczenia w czwartek.

- białas
- Juventino
myślę, że Escapada nie podlega żadnej dyskusji i to tam zapewne obejrzymy większośc spotkań w tym sezonie. co do n czy Polsatu, to Massey i Cafe Jaga porównywalne, ale jeśli mamy zamiar oglądac LM w Masseyu na tych miejscach co siedzieliśmy, to ja niestety podziękuję i nawet jeśli sam miałbym oglądac mecze w Cafe Jaga, to tak zrobię. nie mam zamiaru przez cały wieczór siedziec z głową zadartą do góry i zamiast oglądac mecz, wiercic się i myślec nad tym, jak przesiedziec do końca.
oczywiście na Genui będę.
oczywiście na Genui będę.
- kiler_bandyta
- Juventino
to jutro gdzie?